Revista de disseny
Revista de disseny
La Col·lecció De Joies

Ataraxia

La Col·lecció De Joies Combinant la moda i la tecnologia avançada, el projecte pretén crear peces de joieria que puguin convertir els elements gòtics antics en un estil nou, discutint el potencial del tradicional en el context contemporani. Amb l’interès per la manera en què la vibració gòtica influeix en el públic, el projecte tracta de provocar experiència individual única mitjançant una interacció lúdica, explorant la relació entre disseny i portadors. Les pedres precioses sintètiques, com a material de menor empremta ecològica, es van tallar en superfícies inusualment planes per llançar els seus colors sobre la pell per millorar la interacció.

Nom del projecte : Ataraxia, Nom del dissenyador : Yilan Liu, Nom del client : Yilan Jewelry.

Ataraxia La Col·lecció De Joies

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.