Revista de disseny
Revista de disseny
El Fermall

Chiromancy

El Fermall Cada persona és única i original. Això és evident fins i tot en els patrons dels nostres dits. Les línies dibuixades i els signes de les nostres mans també són força originals. A més, cada persona té un ventall de pedres, que són properes a elles de qualitat o relacionades amb esdeveniments personals. Totes aquestes funcions ofereixen a un observador pensant tantes instruccions i atractius, que permet crear joies personalitzades a partir d’aquestes línies i signes de coses individuals. Aquest tipus d’ornaments i joies: forma el seu codi d’art personal

La Joieria

Angels OR Demons

La Joieria Assistim a la constant batalla entre el bé i el dolent, la foscor i la llum, dia i nit, el caos i l’ordre, la guerra i la pau, l’heroi i el vilà cada dia. Independentment de la nostra religió o nacionalitat, se'ns ha explicat la història dels nostres companys constants: un àngel assegut a la nostra espatlla dreta i un dimoni a l'esquerra, l'àngel ens persuadeix per fer el bé i registrar les nostres bones accions. El diable ens persuadeix fer mal i fer constar les nostres males accions. L’àngel és una metàfora del nostre “superego” i el dimoni significa “Id” i la batalla constant entre la consciència i l’inconscient.

La Joieria

Poseidon

La Joieria La joieria que dissenyo expressa els meus sentiments. Em representa com a artista, dissenyador i també com a persona. El detonant per crear Poseidó es va posar en les hores més fosques de la meva vida quan em vaig sentir espantat, vulnerable i amb necessitat de protecció. Principalment he dissenyat aquesta col·lecció per a ser utilitzada en autodefensa. Tot i que aquesta idea s'ha esvaït durant tot aquest projecte, encara existeix. Poseidó (el déu del mar i "Earth-Shaker", dels terratrèmols de la mitologia grega) és la meva primera col·lecció oficial i està dirigida a dones fortes, destinades a donar a la persona que porta la sensació de poder i confiança.

Les Joies

odyssey

Les Joies La idea bàsica de l’odissea per monòmer consisteix a cobrir formes geomètriques voluminoses amb una pell modelada. A partir d’aquí evoluciona una interacció de claredat i distorsió, transparència i ocultació. Totes les formes i patrons geomètrics es poden combinar a voluntat, variar-los i complementar-los amb addicions. Aquesta fascinant i senzilla idea permet crear una gamma gairebé inesgotable de dissenys, perfectament en consonància amb les oportunitats que ofereix el prototipat ràpid (impressió 3D), ja que cada client pot tenir un producte totalment individual i únic (visiteu: www.monomer. eu-shop).

El Teixit Tàctil

Textile Braille

El Teixit Tàctil El textil industrial jacquard industrial és un traductor per a cecs. Aquest teixit pot ser llegit per persones amb bona vista i està pensat per ajudar les persones cegues que comencen a perdre la vista o tenen problemes de visió; per aprendre el sistema braille amb un material amable i comú: el teixit. Conté l’alfabet, els números i els signes de puntuació. No s’afegeixen colors. És un producte a escala de grisos com a principi de no percepció de la llum. És un projecte amb sentit social i va més enllà dels tèxtils comercials.

Espectacles

Mykita Mylon, Basky

Espectacles La col·lecció MYKITA MYLON està fabricada en un material lleuger de poliamida que ofereix una excel·lent ajustabilitat individual. Aquest material especial es crea capa per capa gràcies a la tècnica de selectivització làser selectiva (SLS). Reinterpretant la forma tradicional d'espectacles de panto rodó i ovalat que estava de moda a la dècada de 1930, el model BASKY afegeix una nova cara a aquesta col·lecció d'espectacles que originalment va ser dissenyada per utilitzar-se en esports.