Revista de disseny
Revista de disseny
Les Arracades Multifuncionals

Blue Daisy

Les Arracades Multifuncionals Les margarides són flors compostes amb dues flors combinades en una, una secció interior i una secció exterior de pètals. Simbolitza l'entrellaçament de dos que representen l'amor vertader o el vincle últim. El disseny es combina en la singularitat de la flor de la margarida, permetent al portador portar la Margarida Blava de diverses maneres. L’elecció dels safirs blaus per als pètals és emfasitzar la inspiració per l’esperança, el desig i l’amor. Els safirs grocs escollits per al pètal de la flor central engullen a qui el porta a sentir sensació d’alegria i orgull, donant a qui el porta una serenitat i confiança completa per mostrar la seva elegància.

Nom del projecte : Blue Daisy, Nom del dissenyador : Teong Yan Ni, Nom del client : IVY TEONG.

Blue Daisy Les Arracades Multifuncionals

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.