Revista de disseny
Revista de disseny
Arracades

Van Gogh

Arracades Arracades inspirades en l’ametller en flor pintat per Van Gogh. La delicadesa de les branques es reprodueix per delicades cadenes del tipus Cartier que, com les branques, es balancegen amb el vent. Les diferents tonalitats de les diferents pedres precioses, des de gairebé el blanc fins a un rosat més intens, representen les tonalitats de les flors. El cúmul de flors en flor es representa amb diferents làpides. Fet amb or 18k, diamants rosats, morganites, safirs rosats i turmalines rosades. Acabat polit i texturat. Extremadament lleuger i amb un ajust perfecte. Es tracta de l’arribada de la primavera en forma de joia.

Les Bosses De Mà

Qwerty Elemental

Les Bosses De Mà De la mateixa manera que l'evolució del disseny de les màquines d'escriure mostra la transformació d'una forma visual molt complexa a una forma geomètrica simple i folrada, Qwerty-elemental és l'encarnació de la força, la simetria i la simplicitat. Les peces d’acer constructives fetes per diversos artesans són un tret visual distintiu del producte, cosa que proporciona a la bossa un aspecte arquitectònic. La peculiaritat essencial de la bossa són dues claus de màquina d’escriure, que són fabricades i muntades per la mateixa dissenyadora.

La Col·lecció De Roba De Dona

Macaroni Club

La Col·lecció De Roba De Dona La col·lecció, Macaroni Club, està inspirada en The macaroni & # 039; s de mitjan segle XVIII enllaçant-los amb els addictes al logotip actual. El macarró era el terme per als homes que superaven els límits ordinaris de la moda a Londres. Eren el logotip de la mania del segle XVIII. Aquesta col·lecció pretén mostrar el poder del logotip del passat fins avui i crea Macaroni Club com a marca per si mateixa. Els detalls del disseny estan inspirats en els vestits de Macarrons el 1770 i en la tendència actual de la moda amb volums i longituds extremes.

Rellotge

Argo

Rellotge Argo de Gravithin és un rellotge rellotge que el seu disseny està inspirat en un sextant. Compta amb un dial doble gravat, disponible en dues tonalitats, Deep Blue i Black Sea, en honor a les mítiques aventures del vaixell Argo. El seu cor batega gràcies a un moviment suau de quars Ronda 705, mentre que el vidre safir i el fort acer al raspallat 316L asseguren encara més resistència. També és resistent a l'aigua 5ATM. El rellotge està disponible en tres colors diferents estoigs (or, plata i negre), dos tons quadrats (Blau Profund i Mar Negre) i sis models de corretges, en dos materials diferents.

La Col·lecció De Roba De Dona

Hybrid Beauty

La Col·lecció De Roba De Dona El disseny de la col·lecció Hybrid Beauty consisteix en utilitzar la prudència com a mecanisme de supervivència. Les funcions boniques fundades són cintes, volants i flors, i es remodelen mitjançant les tècniques tradicionals de la fàbrica i la costura. Això recrea antigues tècniques de couture a l’híbrid modern, que és romàntic, fosc, però també etern. Tot el procés de disseny de Hybrid Beauty promou la sostenibilitat per crear dissenys atemporals.

Anell

Ohgi

Anell Mimaya Dale, el dissenyador de l’anell Ohgi ha enviat un missatge simbòlic amb aquest anell. La seva inspiració de l’anell va venir pels significats positius que tenen els fanàtics plegables japonesos i per la quantitat d’estimats de la cultura japonesa. Utilitza or groc de 18 K i un safir per al material i en broten una aura luxosa. A més, el ventilador plegable s’assenta sobre un anell en un angle que li proporciona una bellesa única. El seu disseny és la unitat entre Orient i Occident.