Revista de disseny
Revista de disseny
El Collaret

Scar is No More a Scar

El Collaret El disseny té una història dramàtica i dolorosa al darrere. Es va inspirar en la meva inoblidable cicatriu vergonyosa al meu cos, cremada per forts focs artificials quan tenia 12 anys. Al intentar cobrir-lo amb un tatuatge, el tatuador em va advertir que seria pitjor cobrir l’ensurt. Cadascú té la seva cicatriu, cadascú té la seva història o història inoblidable i dolorosa, la millor solució per a la curació és aprendre a afrontar-la i superar-la amb força en lloc de tapar-la o intentar escapar-ne. Per tant, espero que les persones que portin les meves joies es puguin sentir més fortes i positives.

Rellotge Connectat

COOKOO

Rellotge Connectat COOKOO ™, el primer smartwatch de dissenyador del món que combina un moviment analògic amb una pantalla digital. Amb un disseny icònic per a les seves línies ultra netes i les seves funcions intel·ligents, el rellotge mostra les notificacions preferides del vostre telèfon intel·ligent o iPad. Gràcies a l’aplicació COOKOO els usuaris mantenen el control de la seva vida connectada seleccionant quines notificacions i alertes volen rebre al seu canell. Si premeu un botó personalitzable COMMAND permetreu activar de forma remota la càmera, la reproducció de música amb control remot, el registre de Facebook d’un botó i moltes altres opcions.

La Funda Portàtil

Olga

La Funda Portàtil Un estoig de portàtil amb corretja especial i fixa un sistema especial de carcasses. Per al material vaig agafar cuir reciclat. Hi ha diversos colors de tothom que pugui recollir el seu. El meu objectiu era fer una funda portàtil senzilla i interessant on es pugui perseguir fàcilment el sistema de cura i on es pot fixar un altre cas si heu de portar per Mac exam pro Mac i Ipad o mini Ipad amb vosaltres. Podeu portar paraigües o un diari segons el cas. Cas fàcilment canviable per a cada demanda de dies.

Impermeable

UMBRELLA COAT

Impermeable Aquest impermeable és una combinació d’un abrigo de pluja, un paraigua i pantalons impermeables. Segons les condicions meteorològiques i la quantitat de pluja, es pot ajustar a diferents nivells de protecció. La seva característica única és que combina impermeable i paraigües en un sol element. Amb el “impermeable paraigua” les mans estan lliures. A més, pot ser perfecte per a activitats esportives com anar en bicicleta. A més, en un carrer molt concorregut, no topeu amb altres paraigües, ja que la caputxista s'estén per sobre de les espatlles.

L’Anell

Doppio

L’Anell Es tracta d’una apassionant joia de naturalesa mística. "Doppio", en la seva forma espiral, viatja en dues direccions que simbolitzen el temps dels homes: el seu passat i el seu futur. Porta la plata i l’or que representen el desenvolupament de les virtuts de l’esperit humà al llarg de la seva història a la Terra.

Anell I Penjoll

Natural Beauty

Anell I Penjoll La col·lecció Natural Beauty es va crear com a homenatge al bosc amazònic, patrimoni no només del Brasil, sinó de tot el món. Aquesta col·lecció reuneix la bellesa de la natura amb la sensualitat de les corbes femenines on les joies configuren i acaronen el cos de la dona.