Revista de disseny
Revista de disseny
Calendari

NTT COMWARE “Season Display”

Calendari Es tracta d’un calendari d’escriptori realitzat amb un disseny retallat que presenta motius de temporada en un relleu exquisit. L’element més destacat del disseny és quan es mostren, els motius estacionals s’estableixen en un angle de 30 graus per a una millor visualització. Aquesta nova forma expressa la novetat del NTT COMWARE per generar noves idees. Es reflexiona sobre la funcionalitat dcalendari amb un ampli espai d'escriptura i línies reglades. És bo per a la visualització ràpida i fàcil d’utilitzar, carregat d’originalitat que la diferencia d’altres calendaris.

Polvorí I Escombra

Ropo

Polvorí I Escombra Ropo és un concepte d’esquena i escombra que s’equilibra, que no cau mai a terra. Gràcies al petit pes del dipòsit d’aigua situat al compartiment inferior de la polsera, Ropo es manté equilibrat de forma natural. Després d’escombrar fàcilment la pols amb l’ajut del llavi recte de la paperera, els usuaris poden combinar l’escombra i la paperera junts i posar-la com una sola unitat sense que hi hagi cap caiguda. La forma orgànica moderna té com a objectiu apropar la simplicitat als espais interiors i la funció de balanceig que podem fer entendre als usuaris mentre neteja el terra.

L’Etiqueta De Vi

5 Elemente

L’Etiqueta De Vi El disseny de “5 Elemente” és el resultat d’un projecte, on el client confiava l’agència de disseny amb plena llibertat d’expressió. El més destacat d'aquest disseny és el personatge romà "V", que representa la idea principal del producte: cinc tipus de vi entrellaçats en una barreja única. El paper especial utilitzat per a l’etiqueta, així com la col·locació estratègica de tots els elements gràfics, provoquen que el consumidor potencial pugui agafar l’ampolla i girar-la a les mans, tocar-la, cosa que sens dubte fa una impressió més profunda i fa que el disseny sigui més memorable.

Els Envasos De Begudes Refrescants

Coca-Cola Tet 2014

Els Envasos De Begudes Refrescants Per crear una sèrie de llaunes de Coca-Cola que difonen milions de desitjos de Tết a tot el país. Vam utilitzar el símbol Tết de Coca-cola (l'oreneta de l'oreneta) com a dispositiu per formar aquests desitjos. Per a cada llauna es van elaborar centenars d’orenetes dibuixades a mà i es van organitzar amb cura al voltant d’un guió personalitzat, que junts formen una sèrie de desitjos vietnamites significatius. "An", significa Pau. "Tài" significa èxit, "Lộc" significa prosperitat. Aquestes paraules s’intercanvien àmpliament durant tota la festa i tradicionalment adornen decoracions de Tết.

Una Sèrie Limitada De Vins Exclusius

Echinoctius

Una Sèrie Limitada De Vins Exclusius Aquest projecte és únic en molts sentits. El disseny havia de reflectir el caràcter únic del producte en qüestió: el vi d'autor exclusiu. A més, hi havia la necessitat de comunicar el significat profund del nom del producte: superlatiu, solstici, contrast entre nit i dia, blanc i negre, obert i obscur. El disseny tenia la intenció de reflectir el secret amagat a la nit: la bellesa del cel nocturn que ens sorprèn tant i l’enigma místic amagat a les constel·lacions i al Zodíac.

El Llibre

Brazilian Cliches

El Llibre "Tòpics brasilers" es va compondre utilitzant imatges d'un antic catàleg de tòpics tipogràfics brasilers. Però la raó del seu títol no es deu només als tòpics utilitzats per a la composició de les seves il·lustracions. Al torn de cada pàgina, topem amb altres tipus de tòpics brasilers: històrics, com l’arribada dels portuguesos, la catequització d’indis autòctons, cicles econòmics del cafè i l’or… fins i tot inclou tòpics brasilers contemporanis, plens d’embussos, deutes, condominis tancats i alienació: es mostra en una narració visual contemporània irreverent.