Revista de disseny
Revista de disseny
L’Entreteniment

Free Estonian

L’Entreteniment En aquesta obra d'art única, Olga Raag va utilitzar diaris estonians de l'any en què es va produir originalment el cotxe el 1973. Els diaris grocs de la Biblioteca Nacional es van fotografiar, netejar, ajustar i editar per utilitzar-los al projecte. El resultat final es va imprimir en material especial utilitzat en automòbils, que dura 12 anys i que va trigar 24 hores a aplicar-se. Free Estonian és un cotxe que crida l’atenció, envolta persones amb energia positiva i emocions nostàlgiques, infantils. Tothom convida a la curiositat i al compromís.

Envasos De Te Sec

SARISTI

Envasos De Te Sec El disseny és un recipient cilíndric amb colors vius. L’ús innovador i il·luminador de colors i formes crea un disseny harmoniós que reflecteix les infusions d’herbes de SARISTI. El que diferencia el nostre disseny és la nostra capacitat per donar un toc modern als envasos de te sec. Els animals que s’utilitzen a l’envàs representen emocions i condicions que sovint experimenten les persones. Per exemple, els ocells Flamingo representen l’amor, l’ós Panda representa la relaxació.

L’Envasament D’Oli D’Oliva

Ionia

L’Envasament D’Oli D’Oliva Com els grecs antics solien pintar i dissenyar cada àmfora (contenidor) d’oli d’oliva per separat, van decidir fer-ho avui mateix. Van reviure i aplicar aquest art i tradició antics, en una producció moderna contemporània on totes i cadascuna de les 2000 ampolles produïdes tenen patrons diferents. Cada ampolla té un disseny individual. És un disseny lineal únic, inspirat en patrons grecs antics amb un toc modern que celebra el patrimoni d’oli d’oliva vintage. No és un cercle viciós; és una línia creativa en desenvolupament directe. Cada línia de producció crea 2.000 dissenys diferents.

Marca

1869 Principe Real

Marca 1869 Principe Real és un allotjament i esmorzar situat al lloc més de moda de Lisboa - Principe Real. Madonna acaba de comprar una casa en aquest barri. Aquest B & B està situat en un palau vell de 1869, que manté l'encant antic barrejat amb els interiors contemporanis, donant-li un aspecte luxós. Es requeria aquesta marca per incorporar aquests valors al seu logotip i a les seves aplicacions de marca per reflectir la filosofia d’aquest allotjament únic. Es tradueix en un logotip que combina una lletra clàssica, que recorda els números de les portes antigues, amb una tipografia moderna i un detall d’una icona de llit estilitzat a la L de Real.

El Disseny D’Envasos De Cervesa Bavaresa

AEcht Nuernberger Kellerbier

El Disseny D’Envasos De Cervesa Bavaresa A l’època medieval, les cerveseries locals deixaven que la seva cervesa envellís en cellers tallats amb roca de més de 600 anys sota el castell de Nuremberg. En honor a aquesta història, el packaging de l '"AEcht Nuernberger Kellerbier" té una mirada autèntica en el temps. L'etiqueta de la cervesa mostra un dibuix a mà del castell assegut sobre les roques i un barril de fusta al celler, emmarcat per tipus de lletra tipus vintage. L’etiqueta de segellat amb la marca comercial de “Sant Maurici” de la companyia i el tap de corona de color coure transmeten confiança i artesania.

La Marca De Salons De Bellesa

Silk Royalty

La Marca De Salons De Bellesa L’objectiu del procés de marca és situar la marca en la categoria de gamma alta prenent un aspecte i una sensació d’adaptació a les tendències mundials en maquillatge i cura de la pell. Elegant en els seus interiors i exteriors, ofereix als clients una escapada de luxe per retirar-se a l'autocura deixant-se renovat. La comunicació satisfactòria de l’experiència als consumidors es va incorporar al procés de disseny. Per tant, s’ha desenvolupat Alharir Salon que expressa feminitat, elements visuals, colors opulents i textures amb atenció als detalls fins per afegir més confiança i comoditat.