Revista de disseny
Revista de disseny
La Identitat Visual De La Fleca

Mangata Patisserie

La Identitat Visual De La Fleca Mångata es visualitza en suec com una escena romàntica, i el reflex de la lluna, brillant i semblant a la carretera, es crea al mar de la nit. L'escena és visualment atractiva i prou especial per crear la imatge de marca. La paleta de colors, negre i daurat, imita l'atmosfera del mar fosc, a més, va donar a la marca un toc misteriós i de luxe.

La Marca De Begudes I Els Envasos

Jus Cold Pressed Juicery

La Marca De Begudes I Els Envasos El logotip i l'embalatge van ser dissenyats per l'empresa local M-N Associates. L'envàs aconsegueix un equilibri correcte entre ser jove i maluc, però també d'alguna forma maco. El logotip de la serigrafia blanca sembla contrastat amb els continguts de colors amb la tapa blanca que l'accentua. L'estructura del triangle de l'ampolla es presta molt bé per crear tres panells separats, un per al logotip i dos per a informació, especialment la informació detallada a les cantonades rodones.

Els Envasos De Cervesa

Okhota Strong

Els Envasos De Cervesa La idea darrere d’aquest redisseny és mostrar l’ABV alt del producte a través d’un material ferm reconeixible visualment: el metall corrugat. El relleu metàl·lic ondulat es converteix en el motiu principal de l’ampolla de vidre, al mateix temps que la fa tàctil i fàcil de subjectar. El patró gràfic que s’assembla a metall corrugat es transfereix a l’alumini i es pot complementar amb un logotip de marca en diagonal escalada i una imatge modernitzada d’un caçador que fa que el nou disseny sigui més dinàmic. La solució gràfica tant en ampolla com en llauna és senzilla i fàcil d’implementar. Els colors atrevits i els elements de disseny engrescadors apel·len al públic objectiu i augmenten la visibilitat de la prestatgeria.

Envasos

Stonage

Envasos Melting Stone, combinada de manera creativa amb begudes alcohòliques amb el concepte de “paquet dissolvent”, aporta un valor únic en contrast amb els envasos tradicionals d’alcohol. En lloc d’un procediment d’embalatge d’obertura normal, Melting Stone està dissenyat per dissoldre’s a si mateix quan està en contacte amb una superfície d’alta temperatura. Quan el paquet d'alcohol s'aboca amb aigua calenta, l'envasament de marbre es dissoldrà mentre el client està preparat per gaudir de la beguda amb el seu propi producte a mida. És una nova manera de gaudir de begudes alcohòliques i apreciar el valor tradicional.

Llibre De Cuina

12 Months

Llibre De Cuina El taulell de cuina llibre de cuina hongarès 12 mesos, de l’autora debutant Eva Bezzegh, va ser llançat al novembre de 2017 per Artbeet Publishing. Es tracta d’un pintoresc títol artístic únic que presenta amanides de temporada amb els gustos de diverses cuines d’arreu del món amb un plantejament mensual. Els capítols segueixen els canvis d'estacions dels nostres plats i de la natura al llarg de tot un any en 360pp on s'ofereixen receptes de temporada i corresponents retrats de menjar, paisatge i vida local. A més de ser una col·lecció temàtica no clàssica de receptes, promet una experiència artística perdurable en llibres.

Envasos De Cafè

The Mood

Envasos De Cafè El disseny presenta cinc cares de mico dibuixades a mà, inspirades en la verema i lleugerament realistes, que representen un cafè diferent d'una regió diferent. Al cap, un barret elegant i clàssic. La seva expressió suau evoca curiositat. Aquests micos dapper impliquen qualitat, la seva irònica sofisticació atrau als bevedors de cafè interessats en característiques de sabor complex. Les seves expressions representen de manera lúdica un estat d’ànim, però també fan al·lusió al perfil de sabor del cafè, suau, fort, agre o suau. El disseny és senzill, però subtilment intel·ligent, un cafè per a qualsevol estat d’ànim.