Revista de disseny
Revista de disseny
Els Envasos De Marisc

PURE

Els Envasos De Marisc El concepte d'aquesta nova gamma de productes és "lliure de". Per dir-ho simplement, vam crear un disseny inusualment relaxat. Normalment per als mariscs enllaunats són embalatges foscos i desordenats, el nostre disseny és "lliure de" cap llast òptic. D’altra banda, l’oferta també és per a persones sensibles a l’al·lèrgia i als aliments. De manera que sembla gairebé deliberadament algun tipus de metge. La venda va començar el gener del 2013 i té un gran èxit. El feedback del negoci al detall és: Hem estat esperant molt de temps un concepte que té una bona aparença i un bon pensament. Al client li encantarà.

Papereria

commod – Feines in Holz

Papereria El "producte" està especialitzat en treballs d'interior. Fidel al lema "productes bàsics de fusta", l'empresa realitza projectes residencials molt exclusius. La papereria havia de satisfer aquest reclam. S'ha realitzat un disseny reduït però lúdic utilitzant un color especialment combinat. La papereria reflecteix l’estil de l’empresa i la seva ideologia per utilitzar només el material més preuat: el paper està fet de cotó 100 per cent, els sobres de xapa de fusta real. Les targetes de visita "encarnen" l'eslògan de les empreses mitjançant la creació d'una sala tridimensional que contingui productes típics de fusta.

El Mobiliari I L'escultura Orgànics

pattern of tree

El Mobiliari I L'escultura Orgànics Una proposició de partició que utilitza parts de coníferes de manera ineficient; és a dir, la part esvelta de la meitat superior del tronc i la part irregular de les arrels. Vaig parar atenció a les anelles orgàniques anuals. Els patrons orgànics superposats de la partició van crear un ritme còmode en un espai inorgànic. Amb els productes nascuts d’aquest cicle de materials, la direcció espacial orgànica esdevé una possibilitat per al consumidor. A més, la singularitat de cada producte els proporciona un valor molt més elevat.

La Col·lecció De Maquillatges

Kjaer Weis

La Col·lecció De Maquillatges El disseny de la línia de cosmètics Kjaer Weis destil·la els fonaments del maquillatge femení a les seves tres àrees d’aplicació essencials: llavis, galtes i ulls. Hem dissenyat compactes amb forma de reflectir les funcions que s’utilitzaran per millorar: esvelts i llargs per als llavis, grans i quadrats per a les galtes, petits i rodons per als ulls. Tangiblement, els compactes giren oberts amb un innovador moviment lateral, que s’allunyen com les ales d’una papallona. Completament recarregables, aquests compactes es conserven a propòsit en lloc de reciclar.

La Marca De Recerca

Pain and Suffering

La Marca De Recerca Aquest disseny explora el patiment en diferents capes: filosòfica, social, mèdica i científica. Des del meu punt de vista personal, que el dolor i el dolor es presenten en moltes cares i formes, filosòfiques i científiques, vaig escollir la humanització del sofriment i el dolor com a base. Vaig estudiar les analogies entre la simbiòtica de naturalesa i la simbiòtica en les relacions humanes i a partir d’aquesta investigació vaig crear personatges que representen visualment les relacions simbiòtiques entre el que pateix i el que pateix i entre el dolor i el del dolor. Aquest disseny és un experiment i l’espectador n’és el tema.