Revista de disseny
Revista de disseny
Calendari

calendar 2013 “Farm”

Calendari La granja és un calendari d’animals de paper kitset. Completament muntat, fa una deliciosa granja en miniatura completa amb sis animals diferents. Vida amb disseny: els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de “Life with Design”.

Calendari

calendar 2013 “Rocking Chair”

Calendari El balancí és un calendari d’escriptori independent en forma de cadira en miniatura. Seguiu la guia per muntar un balancí que es posi enrere i cap enrere com de veritable. Mostrar el mes actual a la part posterior de la cadira i el mes que ve al seient. Vida amb disseny: els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de “Life with Design”.

Calendari

calendar 2013 “Town”

Calendari El Town és un kit d’artesania de paper amb peces que es poden muntar lliurement en un calendari. Agrupa edificis de diferents formes i gaudeix de la creació del teu poble. Vida amb disseny: els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de “Life with Design”.

Calendari

calendar 2013 “Module”

Calendari El mòdul és un calendari útil de tres mesos amb peces individuals que es poden combinar com a tres mòduls d'apilament en forma de cub perquè pugueu muntar-los lliurement a la vostra comoditat. Vida amb disseny: els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de “Life with Design”.

Les Aplicacions De Les Superfícies De Vigilància

genuse

Les Aplicacions De Les Superfícies De Vigilància Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine són sèries d'aplicacions de rellotge especialment inventades per al dispositiu I'm Watch. Les aplicacions són originals, senzilles i estètiques en el disseny, des d’un futur ètnic passant per l’estil de ciència-ficció fins a la comoditat digital. Tots els gràfics de les superfícies de les vistes estan disponibles en 9 colors, adaptant-se a la col·lecció de colors I Watch. Ara és un moment fantàstic per a una nova manera de mostrar, llegir i comprendre els nostres temps. www.genuse.eu