Revista de disseny
Revista de disseny
El Lloc Web

Tailor Made Fragrance

El Lloc Web Tailor Made Fragrance va néixer de l'experiència d'una empresa italiana especialitzada en el desenvolupament i producció d'envasos primaris per a sectors de fragàncies, cura de la pell, cosmètics de colors i fragàncies per a la llar. El paper de Webgriffe va ser donar suport a l’Estratègia empresarial del client dissenyant una solució que afavoria la consciència de marca i el llançament de la nova unitat de negoci centrada en que els usuaris creessin el seu perfum únic i totalment personalitzat, s’iniciés en un ampli procés de creixement industrial i segmentació de l’oferta B2B.

Etiqueta De Cervesa

Carnetel

Etiqueta De Cervesa Disseny d'una etiqueta de cervesa en estil Art Nouveau. L’etiqueta de cervesa també conté molts detalls sobre el procés de fabricació cervesera. El disseny també s’adapta a dues ampolles diferents. Això es pot fer simplement imprimint el disseny a la pantalla del 100 per cent i la mida del 70 per cent. L’etiqueta està connectada a una base de dades, que garanteix que cada ampolla rep un número d’ompliment únic.

Identitat De Marca

BlackDrop

Identitat De Marca Aquest és un projecte personal d’estratègia i identitat de marca. BlackDrop és una cadena de botigues i marca que ven i distribueix cafè. BlackDrop és un projecte personal inicialment desenvolupat per definir el to i la direcció creativa per a empreses creatives autònomes personals. Aquesta identitat de marca s’ha creat per tal de posicionar Aleks com a consultor de marca de confiança a la comunitat d’inici. BlackDrop és una marca d'arrencada transparent, contemporània i transparent que pretén convertir-se en una marca atemporal, reconeixible, líder a la indústria.

La Sèrie Fotogràfica

U15

La Sèrie Fotogràfica El projecte dels artistes aprofita les característiques de l’edifici U15 per crear una associació amb elements naturals presents en l’imaginari col·lectiu. Aprofitant l'estructura de l'edifici i les seves parts, com els seus colors i formes, intenten evocar llocs més específics com el Bosc de Pedres Xineses, la Torre del Diable americà, com a icones naturals genèriques com cascades, rius i vessants rocoses. Per obtenir una interpretació diferent en cada quadre, els artistes exploren l'edifici mitjançant un enfocament minimalista, mitjançant diferents angles i perspectives.

El Lloc Web

Travel

El Lloc Web El disseny utilitzava un estil minimalista per no sobrecarregar l'experiència de l'usuari amb informació innecessària. També és molt difícil utilitzar un estil minimalista a la indústria del viatge, ja que paral·lelament a un disseny senzill i clar, l’usuari ha d’obtenir informació completa sobre el seu viatge i això no és fàcil de combinar.

Marca I Embalatge

Leman Jewelry

Marca I Embalatge La solució visual de la nova identitat de Leman Jewelry era un sistema completament complet per exposar el luxe, exquisit però sofisticat i mínim sentiment. El nou logotip inspirat en el procés de treball de Leman, el seu servei de disseny d’alta costura, elaborant totes les formes de diamants que envolten un símbol d’estrella o símbol de guspira, creen un símbol sofisticat i també fan ressò de l’efecte brillant del diamant. Seguidament, es van produir tots els materials col·laterals amb detalls d’alta qualitat per posar en relleu i enriquir el luxe de tots els nous elements visuals de marca.