Revista de disseny
Revista de disseny
La Campanya De Sensibilització I Publicitat

O3JECT

La Campanya De Sensibilització I Publicitat Com que l'espai privat es convertirà en un recurs valuós en el futur, la creixent necessitat de definir i dissenyar aquesta habitació és una qüestió important en l'època actual. O3JECT es compromet a fabricar i anunciar l’espai a prova de tap com a recordatori estèticament atractiu d’un futur desconegut. Un cub fet a mà, tancat i conductor, construït pel principi de la Faraday Cage, encarna la materialització icònica d’una sala aparentment utòpica anunciada a través d’un disseny de campanya complet.

El Projecte De Tipografia

Reflexio

El Projecte De Tipografia Projecte tipogràfic experimental que combina la reflexió sobre un mirall amb lletres de paper retallades per un dels seus eixos. Dóna lloc a composicions modulars que un cop fotografiats suggereixen imatges en 3D. El projecte utilitza una contradicció màgica i visual per transitar del llenguatge digital al món analògic. La construcció de lletres sobre un mirall crea noves realitats amb reflexió, que no són ni veritat ni falsedat.

La Identitat Corporativa

Yanolja

La Identitat Corporativa Yanolja és la plataforma d’informació de viatges número 1 de Seül, que significa “Hola, Juguem” en idioma coreà. El logotip està dissenyat amb tipus de lletra san-serif per expressar una impressió pràctica i senzilla. Amb l'ús de les minúscules, pot proporcionar una imatge lúdica i rítmica en comparació amb l'aplicació de minúscules. L’espai entre cada lletra es revisa de manera exquisida per evitar la il·lusió òptica i augmenta la llegibilitat fins i tot en petites dimensions del logotip. Hem escollit acuradament colors vius i brillants de neó i hem utilitzat combinacions complementàries per oferir imatges extremadament divertides i divertides.

El Llibre D’Agricultura

Archives

El Llibre D’Agricultura El llibre està categoritzat a l’agricultura, al subsistència de la gent, a l’agricultura i al marge, a les finances agrícoles i a la política agrícola. A través d’un disseny categoritzat, el llibre s’adapta més a la demanda estètica de la gent. Per tal d’estar més a prop del fitxer, es va dissenyar una portada de llibre tancada completa. Els lectors només poden obrir el llibre després d’esquinçar-lo. Aquesta implicació permet als lectors experimentar el procés d’obertura d’un fitxer. A més, alguns antics i bells símbols agrícoles com el codi Suzhou i algunes tipografies i imatges usades en èpoques particulars. Es recombinaven i es llisten a la portada del llibre.

Marca

Co-Creation! Camp

Marca Es tracta del disseny i la marca del logotip per a l'esdeveniment "Camp de co-creació!", Que la gent parla sobre la revitalització local per al futur. El Japó s’enfronta a qüestions socials sense precedents com la baixa natalitat, l’envelliment de la població o la despoblació de la regió. "Co-Creació! Camp" ha creat per intercanviar informació i ajudar-se mútuament més enllà dels diversos problemes per a les persones implicades en la indústria turística. Diversos colors simbolitzen la voluntat de cadascú, i va provocar moltes idees i va produir més de 100 projectes.

Envasos De Dolços

5 Principles

Envasos De Dolços Els 5 Principis és una sèrie d’envasos de dolços divertits i inusuals amb un toc. Neix de la moderna cultura pop, principalment de la cultura pop i dels memes d'Internet. Tots els dissenys inclouen un personatge senzill i recognoscible, amb el qual es pot relacionar (l’home del múscul, el gat, els amants, etc.) i una sèrie de cinc breus cites inspiradores o divertides sobre ell (d’aquí el nom - 5 principis). Moltes citacions també tenen referències pop-culturals. És senzill en producció, però amb un embalatge visualment únic i fàcil d’expandir com a sèrie