Revista de disseny
Revista de disseny
La Cadira De Missatgeria

Kepler 186f

La Cadira De Missatgeria La base estructural de la butaca Kepler-186f és una planxa, soldada a partir d’un fil d’acer al qual es fixen els elements tallats del roure amb l’ajut de mànigues de llautó. Diverses opcions d'ús de l'armadura es combinen en harmonia amb talla de fusta i elements de joieria. Aquest objecte d'art representa un experiment en el qual es combinen diferents principis estètics. Es podria descriure com a "bàrbar o nou barroc" en què es combinen les formes rugoses i exquisides. Com a resultat de la improvisació, el Kepler es va convertir en múltiples capes, envoltat de subtextos i nous detalls.

L'apreciació De L'art

The Kala Foundation

L'apreciació De L'art Fa temps que hi ha un mercat global per a les pintures índies, però l'interès per l'art indi s'ha endarrerit als EUA. Per donar a conèixer els diferents estils de pintures populars índies, la Fundació Kala s'estableix com una nova plataforma per mostrar les pintures i fer-les més accessibles al mercat internacional. La fundació consta d'un lloc web, una aplicació per a mòbils, una exposició amb llibres editorials i productes que ajuden a superar la bretxa i connectar aquestes pintures amb un públic més gran.

L'exposició Conceptual

Muse

L'exposició Conceptual Muse és un projecte de disseny experimental que estudia la percepció musical de l'ésser humà a través de tres experiències d'instal·lació que ofereixen diferents maneres d'experimentar la música. El primer és purament sensacional utilitzant material termoactiu, i el segon mostra la percepció descodificada de l'espacialitat musical. L'última és una traducció entre la notació musical i les formes visuals. S'anima a la gent a interactuar amb les instal·lacions i explorar la música visualment amb la seva pròpia percepció. El missatge principal és que els dissenyadors han de ser conscients de com els afecta la percepció a la pràctica.

La Identitat De Marca

Math Alive

La Identitat De Marca Els motius gràfics dinàmics enriqueixen l'efecte d'aprenentatge de les matemàtiques en l'entorn d'aprenentatge mixt. Els gràfics parabòlics de les matemàtiques van inspirar el disseny del logotip. Les lletres A i V estan connectades amb una línia contínua, demostrant la interacció entre un educador i un alumne. Transmet el missatge que Math Alive guia els usuaris a convertir-se en nens genials en matemàtiques. Les imatges clau representen la transformació de conceptes matemàtics abstractes en gràfics tridimensionals. El repte era equilibrar l'entorn divertit i atractiu per al públic objectiu amb la professionalitat com a marca de tecnologia educativa.

L'art

Supplement of Original

L'art Les venes blanques de les pedres del riu condueixen a patrons aleatoris a les superfícies. La selecció de determinades pedres de riu i la seva disposició transforma aquests patrons en símbols, en forma de lletres llatines. Així és com es creen les paraules i les frases quan les pedres estan en la posició correcta una al costat de l'altra. El llenguatge i la comunicació sorgeixen i els seus signes esdevenen un complement del que ja hi ha.

Identitat Visual

Imagine

Identitat Visual L'objectiu era utilitzar formes, colors i tècniques de disseny inspirades en les postures de ioga. Dissenyant elegantment l'interior i el centre, oferint als visitants una experiència tranquil·la per renovar les seves energies. Per tant, el disseny del logotip, els mitjans online, els elements gràfics i el packaging van seguir la proporció daurada per tenir una identitat visual perfecta com s'esperava per ajudar els visitants del centre a tenir una gran experiència de comunicació a través de l'art i el disseny del centre. El dissenyador va encarnar l'experiència de la meditació i el ioga el disseny.