Revista de disseny
Revista de disseny
Calendari

Calendar 2014 “Safari”

Calendari Safari és un calendari d’animals artesans en paper. Traieu i munteu els 6 fulls amb 2 calendaris mensuals als costats. Doblegueu el cos i les seccions de les juntes al llarg de les plegues, mireu les marques de les juntes i encaixin-les tal com es mostra. Els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de Life with Design.

La Decoració De L’Ampolla

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

La Decoració De L’Ampolla L’or brillant “vodka lituà. Black Edition ”va heretar la seva mirada exclusiva de l’art popular lituà. El rombe i l’arengada, combinats a partir de quadrats petits, són patrons molt habituals en l’art popular lituà. Tot i que la referència a aquests motius nacionals va adquirir formes més modernes, les misterioses reflexions passades es van transformar en art modern. Els colors daurats i negres predominen destaquen l'excepcional procés de filtració del vodka a través de filtres de carbó i daurat. Això és el que converteix el “Gold vodka lituà. Black Edition ”tan delicada i cristal·lina.

Calendari

Calendar 2014 “Flowers”

Calendari Dissenya una habitació, combina les estacions. El calendari de Flors inclou un disseny de gerro amb 12 flors diferents. Lluminar la vida cada mes amb una flor de temporada. Els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de Life with Design.

Etiquetes

Propeller

Etiquetes Hèlix és una col·lecció de licors de diverses parts del món, associada per temes de viatges aeris i un viatger pilot com a personatge de marca. Les característiques de cada tipus de beguda s’exposen a través de nombroses il·lustracions, inscripcions que s’assemblen a insígnies d’aviació i esbossos que serveixen de receptes de còctels. El disseny polifacètic es complementa amb diversos tons de làmina de colors, diferents laques, estampats i gravats.

Calendari

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Calendari El calendari promocional del lloc del portal, goo (http://www.goo.ne.jp) és un calendari funcional amb el full de cada mes transformat en una butxaca que permet guardar i gestionar les seves targetes de visita, notes i rebuts. . El tema és Cadena vermella per mostrar el vincle entre goo i els seus usuaris. Els dos extrems de la butxaca estan sostinguts de puntets vermells que es converteixen en el punt culminant del disseny. Un calendari amb una forma expressivament agradable, és just per al 2014.

Etiquetes

Stumbras Vodka

Etiquetes Aquesta col·lecció de vodka clàssica de Stumbras reviu l'antiga tradició tradicional del vodka lituà. El disseny fa que un antic producte tradicional sigui proper i rellevant per al consumidor actual. L’ampolla de vidre verd, data important per a la confecció del vodka lituà, llegendes basades en fets veritables i detalls agradables i atractius: la forma retallada arrodonida que recorda fotografies antigues, la barra inclinada a la part inferior que complementa la composició simètrica clàssica, i els tipus de lletra i els colors que transmeten la identitat de cada submarca, fan que la col·lecció de vodka tradicional sigui poc tradicional i interessant.