Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny I El Concepte De Pentinat

Hairchitecture

El Disseny I El Concepte De Pentinat HAIRCHITECTURE resulta d’una associació entre una perruqueria - Gijo i un grup d’arquitectes - FAHR 021.3. Motivats per la Capital Europea de la Cultura a Guimaraes 2012, proposen una idea per fusionar dues metodologies creatives: Architecture & Peinado. Amb el tema de l'arquitectura brutalista, el resultat és un increïble pentinat nou que denota un pèl transfiguració en comunió absoluta amb les estructures arquitectòniques. Els resultats presentats són de caràcter atrevit i experimental amb una forta interpretació contemporània. El treball en equip i l’habilitat van ser crucials per convertir el cabell en un aspecte aparentment normal.

Calendari

NISSAN Calendar 2013

Calendari Cada any Nissan elabora un calendari sota el tema de la seva marca de marca "Excitació a diferència de qualsevol altre". La versió de l'any 2013 s'omple d'idees i imatges úniques i obertes, fruit de la col·laboració amb un artista de pintura dance "SAORI KANDA". Totes les imatges dcalendari són obres de l’artista de pintura dansa SAORI KANDA. Va encarnar la seva inspiració donada pel vehicle Nissan en les seves pintures que es dibuixaven directament sobre una cortina horitzontal col·locada a l'estudi.

El Fulletó

NISSAN CIMA

El Fulletó ・ Nissan va integrar totes les seves tecnologies i saviesa d’última generació, materials interiors de qualitat excel·lent i l’art de l’artesania japonesa (“MONOZUKURI” en japonès) per crear un sedan de luxe de qualitat inigualable: el nou CIMA, el vaixell insígnia de Nissan.・ Aquest fullet està dissenyat no només per mostrar les característiques del producte de CIMA, sinó també per donar a conèixer al públic la confiança i l’orgull de Nissan en la seva artesania.

El Disseny Del Paquet De Xiclet

ZEUS

El Disseny Del Paquet De Xiclet Dissenys de paquets de xiclet. El concepte d'aquest disseny és "estimular la sensibilitat". Els objectius dels productes són homes en els anys vint, i aquells dissenys innovadors els ajuden a recollir els productes a les botigues de manera instintiva. Les visuals principals expressen una visió mundial espectacular del fenomen natural que s’associa a cada sabor. THUNDER SPARK per un sabor argut i electrificant, SNOW STORM per a la congelació i refredament fort, i RAIN SHOWER per un sabor humit, sucós i aquàtic.

L’Estructura Fotogràfica Del Dosser

Or2

L’Estructura Fotogràfica Del Dosser L’O2 és una estructura d’una sola coberta superficial que reacciona a la llum solar. Els segments poligonals de la superfície reaccionen a la llum ultraviolada, mapant la posició i la intensitat dels raigs solars. Quan es troba a l'ombra, els segments d'O2 són blancs translúcids. Tanmateix, quan són atrapats per la llum del sol, es veuen acolorits, inundant l’espai de sota amb diferents tonalitats de llum. Durant el dia Or2 es converteix en un dispositiu d'ombrejat controlant passivament l'espai que hi ha a sota. A la nit Or2 es transforma en un enorme candelabre, difonent la llum que ha estat recollida per les cèl·lules fotovoltaiques integrades durant el dia.

L'etiqueta I El Paquet De Vi Escumós

Il Mosnel QdE 2012

L'etiqueta I El Paquet De Vi Escumós Igual que el llac Iseo brilla a la vora de Françacorta, així el vi escumós mullat els costats d’un got. El concepte és una reelaboració gràfica de la forma del llac i expressa tota la potència d'una ampolla de reserva que s'aboca en un vidre de cristall. Una elegant i viva etiqueta, equilibrada en els seus gràfics i colors, és una solució atrevida amb polipropilè transparent i impressió daurada en paper laminat totalment calent per donar noves sensacions. L’obtenció del vi es subratlla a la caixa, on els gràfics s’envolten al voltant del paquet: senzilla i impactant composta per dos elements “slive et tiroir”.