Revista de disseny
Revista de disseny
Rellotge

Pin

Rellotge Tot va començar amb un joc senzill en una classe de creativitat: el tema era "rellotge". Així, diversos rellotges de paret tant digitals com analògics, han estat revisats i investigats. La idea inicial ha estat iniciada per la zona de rellotges menys significativa que és el passador sobre el qual solen penjar els rellotges. Aquest tipus de rellotge inclou un pal cilíndric sobre el qual s’instal·len tres projectors. Aquests projectors fan que les tres nanses existents siguin idèntiques a les dels rellotges analògics ordinaris. Tot i això, també projecten números.

Car Dashcam

BlackVue DR650GW-2CH

Car Dashcam BLackVue DR650GW-2CH és una càmera de tauler de control de cotxes de vigilància amb una forma cilíndrica senzilla, però sofisticada. El muntatge de la unitat és fàcil, i gràcies a la rotació de 360 graus és altament regulable. La proximitat del dashcam al parabrisa minimitza les vibracions i l'enlluernament i permet un registre encara més suau i estable. Després d'una investigació exhaustiva per trobar la forma geomètrica perfecta que pogués anar harmònicament amb les característiques, es va seleccionar per a aquest projecte la forma cilíndrica que proporcionava els elements d'estabilitat i ajustabilitat.

La Femta

Tri

La Femta La femta en sòlid de cedre natural treballada amb màquines CNC i acabada a mà la particularitat és que està formada a partir d’un bloc de cedre de fusta massissa no tractada de 50 x 50 superfícies que es poleix a mà amb granes de paper de seda que proporcionen una superfície mat i suau al tacte i millorant el les formes i l’esquema de colors d’una determinada fusta de cedre és tenir un oli natural que el protegeixi i el converteix en un objecte funcional i pràctic en el seu manteniment un disseny suau que millori el material natural i a la seva fragància es pot parlar de disseny sensorial. , comoditat i fragància.

Gerro

Flower Shaper

Gerro Aquesta sèrie de gerros és el resultat d’experimentar les capacitats i les limitacions de l’argila i una impressora de fang 3D integrada. L’argila és tova i pliable quan està humida, però es torna dura i trencadissa quan està seca. Després d’escalfar-lo en un forn, l’argila es transforma en un material resistent i impermeable. L'objectiu principal és la creació de formes i textures interessants, que són difícils i necessiten temps per fer o fins i tot no fàcils mitjançant mètodes tradicionals. El material i el mètode van definir l'estructura, la textura i la forma. Tots treballant junts per ajudar a donar forma a les flors. No es van afegir altres materials.

Joguina

Mini Mech

Joguina Inspirat en la naturalesa flexible de les estructures modulars, Mini Mech és una col·lecció de blocs transparents que es poden assemblar en sistemes complexos. Cada bloc conté una unitat mecànica. A causa del disseny universal dels acoblaments i connectors magnètics, es pot fer una infinita varietat de combinacions. Aquest disseny té propòsits educatius i lúdics alhora. Té com a objectiu desenvolupar el poder de creació i permet als joves enginyers veure el mecanisme real de cada unitat de manera individual i col·lectiva en el sistema.

L’Aixeta

Aluvia

L’Aixeta El disseny d'Aluvia s'inspira en l'erosió al·luvial, que forma l'aigua amb suaus siluetes a les roques a través del temps i la persistència; Igual que els còdols del costat del riu, la suavitat i les corbes simpàtiques del disseny del mànec sedueixen l'usuari a un funcionament sense esforç. Les transicions acurades permeten que la llum viatgi fluent per les superfícies, donant així a cada producte un aspecte harmoniós.