Revista de disseny
Revista de disseny
La Llum De Tasca

Linear

La Llum De Tasca La tècnica de flexió de tubs de Linear Light s’utilitza àmpliament per produir peces de vehicle. La línia angular fluida es realitza mitjançant un control de precisió del fabricant taiwanès, disposant així del material mínim per a construir la línia lineal lleugera, forta i portàtil; ideal per il·luminar qualsevol interior modern. Aplica xips de LED que no tenen parpelleig tàctil, amb la funció de memòria que s’encén al volum anterior establert. Lineal Task està dissenyat per ser muntat fàcilment per l’usuari, compost per material no tòxic i proveït d’embalatges plans; fent tot el possible per reduir l'impacte ambiental.

L'espai De Treball

Dava

L'espai De Treball Dava està desenvolupat per a oficines d’espai obert, escoles i universitats on són importants les fases de treball tranquil i concentrat. Els mòduls redueixen les alteracions acústiques i visuals. Per la seva forma triangular, el mobiliari és eficient en l'espai i permet diverses opcions d'ordenació. Els materials de Dava són de WPC i feltre de llana, tots dos biodegradables. Un sistema de connectors fixa les dues parets a la taula i subratlla la simplicitat en la producció i la manipulació.

El Mobiliari Intel·ligent

Fluid Cube and Snake

El Mobiliari Intel·ligent Hello Wood va crear una línia de mobles d'exterior amb funcions intel·ligents per a espais comunitaris. Reimaginant el gènere del mobiliari públic, van dissenyar instal·lacions funcionals i atractives visuals, amb un sistema d’il·luminació i sortides USB, que van requerir la integració de panells solars i bateries. La serp és una estructura modular; els seus elements són variables per adaptar-se al lloc donat. El Fluid Cube és una unitat fixa amb una tapa de vidre que inclou cèl·lules solars. L’estudi creu que l’objectiu del disseny és convertir els articles d’ús quotidià en objectes amables.

Taula De Menjador

Augusta

Taula De Menjador L'Augusta reinterpreta la taula de menjador clàssica. Representant les generacions anteriors, el disseny sembla créixer a partir d’una arrel invisible. Les potes de la taula s’orienten cap a aquest nucli comú i s’uneixen fins a sostenir el taulell encaixat amb llibres. La fusta sòlida de noguera europea es va seleccionar pel seu significat de saviesa i creixement. La fusta que solen descartar els fabricants de mobles s’utilitza per als seus reptes per treballar. Els nus, les esquerdes, el vent que trontola i els remolins únics expliquen la història de la vida de l’arbre. La singularitat de la fusta permet que aquesta història es visqui en un moble familiar.

Altaveu

Sperso

Altaveu Sperso prové de dues paraules de esperma i so. La forma particular de la bombolla vidrosa i dels altaveus a la boca del cap es refereix a la sensació de virilitat i penetració profunda del so al voltant del medi, igual que el foc d’un espermatozoide masculí a l’òvul femení durant l’aparellament. L’objectiu és produir un so d’alta potència i de gran qualitat al voltant del medi ambient. És un sistema sense fils que permet a l'usuari connectar el seu telèfon mòbil, ordinador portàtil, tauletes i altres dispositius a l'altaveu a través de Bluetooth. Aquest altaveu de sostre es pot utilitzar especialment en la sala d'estar, els dormitoris i la sala de TV.

La Femta

Ane

La Femta El la femta Ane presenta unes planxes sòlides de fusta que semblen surar armoniosament, però independentment de les potes de fusta, per sobre del marc d’acer. El dissenyador afirma que el seient, fet a mà en fusta certificada ecològica certificada, es forma mitjançant l’ús únic de múltiples peces d’una fusta amb una forma posicionades i tallades de manera dinàmica. Quan s'asseu sobre la femta, s'acaba la lleugera pujada de l'angle a la part posterior i els angles de desplegament dels costats de manera que proporciona una posició de seient natural i còmoda. La femta Ane té el grau de complexitat adequat per crear un acabat elegant.