Revista de disseny
Revista de disseny
El Set De Te

Wavy

El Set De Te Inspirat en una terrassa de travertí a la natura, Wavy és un joc de te que us aportarà una experiència única. Les innovadores nanses estan dissenyades per adaptar-se còmodament a les mans. Invertint la copa amb les palmes, descobriràs que es desplega com un nenúfar i et conduirà a un moment de tranquil·litat.

Butaca

Baralho

Butaca La butaca Baralho té un impactant disseny contemporani compost de formes pures i línies rectes. Fabricada amb plecs i soldadures a la planxa d’alumini raspallat, aquesta butaca destaca per l’ajust agosarat que desafia la resistència del material. És capaç d’ajuntar, en un element, bellesa, lleugeresa i precisió de línies i angles.

Sistema De Vaixella Obert

Osoro

Sistema De Vaixella Obert El caràcter innovador d’OSORO és combinar la qualitat de la porcellana vitrificada d’alt grau i la seva típica pell brillant color ivori amb la funció adequada per conservar els aliments a la nevera o el congelador i per cuinar amb forn de vapor o microones. La forma senzilla i modular amb els seus diversos elements es pot apilar per estalviar espai, combinar-se de forma flexible i tancar-se amb un O-Sealer O-Connector de silicona multicolor de manera que els aliments es quedin ben segellats. OSORO es pot utilitzar universalment eliminant la necessitat de la nostra vida diària.

Les Aixetes

Electra

Les Aixetes L’electra que no té mànec separat atrau tothom per la seva elegància i l’aspecte intel·ligent és decisiu per ser únic per a les cuines. Disminuir el mesclador digital proporciona als usuaris llibertat de moviment a les cuines alhora que ofereix les opcions de dues funcions de flux diferents. A la zona frontal de l'electra, un coixinet electrònic us permet accedir a totes les funcions, ja sigui quan el polvoritzador es troba instal·lat al bec o a la mà amb només una punta del dit.

Aixetes

Electra

Aixetes Electra, considerat el representant de l’ús digital en el sector de l’armadura, combina la tecnologia amb el disseny per emfatitzar el disseny de l’era digital. Els aixetes que no tenen un mànec separat atrauen tothom per la seva elegància i l’aspecte intel·ligent és decisiu per ser únic a les zones humides. Els botons de pantalla tàctil de Electra ofereixen als usuaris una solució més ergonòmica. Les “aixetes ecològiques” de aixetes ofereixen a l’usuari la màxima eficàcia d’estalviar. Aquesta característica aporta un valor especial a les generacions futures

Banc De Carrer

Ola

Banc De Carrer Aquest banc, dissenyat seguint les estratègies d’ecodisseny, porta el mobiliari urbà a un nou nivell. Igualment a casa en entorns urbans o naturals, les línies fluides creen una varietat d’opcions de seient dins d’un banc. Els materials emprats són alumini reciclat per a la base i acer per al seient, escollits per les seves propietats reciclables i duradores; té un acabat recobert de pols brillant i resistent ideal per a ús a l'aire lliure en tots els temps. Dissenyat a Ciutat de Mèxic per Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman i Karime Tosca.