Revista de disseny
Revista de disseny
Els Focus

Thor

Els Focus Thor és un focus LED, dissenyat per Ruben Saldana, amb un flux molt elevat (fins a 4.700Lm), un consum de només 27W a 38W (segons el model) i un disseny amb una gestió tèrmica òptima que només utilitza dissipació passiva. Això fa que Thor destaqui com un producte únic al mercat. Dins de la seva classe, Thor té unes dimensions compactes ja que el conductor està integrat al braç lumínic. L’estabilitat del seu centre de massa ens permet instal·lar tants Thor com desitgem sense que la pista s’inclini. Thor és un focus LED ideal per a entorns amb grans necessitats de flux lluminós.

L’Olivera

Oli

L’Olivera L’OLI, un objecte visualment minimalista, es va concebre a partir de la seva funció, la idea d’amagar els fosses derivats d’una necessitat específica. Va seguir observacions de diverses situacions, la lletjor de les fosses i la necessitat de millorar la bellesa de l’olivera. Com a embalatge de doble propòsit, Oli es va crear de manera que un cop obert destacaria el factor sorpresa. El dissenyador es va inspirar en la forma de l’oliva i la seva simplicitat. L’elecció de la porcellana té a veure amb el valor del propi material i la seva usabilitat.

Escriptori Multifuncional

Portable Lap Desk Installation No.1

Escriptori Multifuncional Aquesta instal·lació portàtil Lap Desk No.1 està dissenyada per proporcionar als usuaris un espai de treball flexible, versàtil, centrat i ordenat. L’escriptori consisteix en una solució de muntatge de paret extremadament estalviadora d’espai i es podia emmagatzemar pla contra la paret. El pupitre de bambú es pot treure del suport de la paret que permet a l'usuari fer-lo servir com a escriptori en diferents llocs de casa. El pupitre també consta d'una ranura a la part superior que es pot utilitzar com a suport per a telèfons o tauletes per millorar l'experiència d'usuari del producte.

Gots D'aigua I Begudes Espirituoses

Primeval Expressions

Gots D'aigua I Begudes Espirituoses Gots de vidre en forma d’ou amb un tall inclinat. Una simple gota de líquid vitri, una lent natural, capturada en vidres de cristall viu que es juguen amb alegria en la seva rotunditat, mantenint la seva estabilitat mitjançant una disposició reflexiva de materials. El seu balancí crea un ambient relaxat i divertit. Les ulleres s’adapten discretament al palmell quan s’aguanten. En simbiosi amb panses artesanals de noguera o xilita. Complementada amb safates de noguera en forma d’el·lipse per a tres o deu gots i una safata per menjar. Les safates poden girar per la seva forma el·líptica llisa.

La Cadira

Tulpi-seat

La Cadira Tulpi-design és un estudi de disseny holandès amb un disseny elegant i original per a entorns interiors i exteriors, amb un focus principal en el disseny públic. Marco Manders va obtenir el reconeixement internacional amb el seu seient Tulpi. El seient atractiu Tulpi, aportarà color a qualsevol entorn. És una combinació ideal de disseny, ergonomia i sostenibilitat amb un factor de diversió enorme. El seient Tulpi es plega automàticament quan s’aixeca el seu ocupant, garantint un seient net i sec per al proper usuari! Amb gir de 360 graus, el seient Tulpi us permet triar la vostra vista.

Enllumenat Urbà

Herno

Enllumenat Urbà El repte d’aquest projecte és dissenyar l’enllumenat urbà en sintonia amb l’entorn de Teheran i atractiu per als ciutadans. Aquesta llum es va inspirar en la torre Azadi: el símbol principal de Teheran. Aquest producte ha estat dissenyat per il·luminar els voltants i les persones amb emissió de llum càlida i per crear un ambient acollidor i de diferents colors.