Revista de disseny
Revista de disseny
Guitarra Elèctrica

Eagle

Guitarra Elèctrica L’Àguila presenta un nou concepte de guitarra elèctrica basat en un disseny escultòric, lleuger, futurista i amb un nou llenguatge de disseny inspirat en el Streamline i les filosofies del disseny orgànic. Forma i funció units en tota una entitat amb proporcions equilibrades, volums entrellaçats i línies elegants amb sentit del flux i la velocitat. Probablement una de les guitarres elèctriques més lleugeres del mercat real.

La Làmpada Penjant

Space

La Làmpada Penjant El dissenyador d’aquest penjoll es va inspirar en les òrbites el·líptiques i parabòliques dels asteroides. La forma única de la làmpada la defineixen els pals d’alumini anoditzat que es disposen precisament en un anell imprès en 3D, creant l’equilibri perfecte. L’ombra de vidre blanc al centre s’harmonitza amb els pals i aporta un aspecte sofisticat. Hi ha qui diu que la làmpada s’assembla a un àngel, d’altres pensen que sembla un ocell gracienc.

La Cuina De Foc

Firo

La Cuina De Foc FIRO és un joc de cuina multifuncional i portàtil de 5 kg per a cada foc obert. El forn sosté 4 pots, fixats desmuntables a la construcció de la barana de calaixos amb un suport giratori per mantenir el nivell d'aliments. D’aquesta manera es pot utilitzar fàcilment i amb seguretat FIRO com a calaix sense vessar menjar mentre el forn s’està a la meitat del foc. Els pots s’utilitzen per cuinar i menjar, i es manegen amb l’eina de coberts que es tanca a cada costat de les olles per portar-los a les butxaques d’aïllament de la temperatura durant la calor. També inclou una manta que és una bossa que inclou tots els equips útils.

Catifa

feltstone rug

Catifa La catifa de zona de pedra de feltre dóna una il·lusió òptica de pedres reals. L'ús de diferents tipus de llana complementa l'aspecte de la catifa. Les pedres són diferents entre si de mida, color i alta. La superfície sembla la natura. Algunes d’elles tenen un efecte molsa. Cada còdol té un nucli d’escuma envoltat al 100% de llana. A partir d’aquest nucli suau, tota roca es precipita a pressió. El suport de la catifa és una estora transparent. Es cosen pedres juntes i amb l’estora.

El Sofà Modular

Laguna

El Sofà Modular Els seients de disseny Laguna són una extensa col·lecció contemporània de sofàs i bancs modulars. Dissenyat per l'arquitecte italià Elena Trevisan, tenint en compte les àrees de descans corporatives, és una solució adequada per a grans o petites zones de recepció i espais per a estades. Els mòduls de sofà corbes, circulars i rectes amb i sense braços es combinaran perfectament amb taules de combinació que proporcionen flexibilitat per crear diversos esquemes d’interiorisme.

Aixeta

Moon

Aixeta El seu aspecte orgànic i la continuïtat de les corbes de l'aixeta es van inspirar en la fase creixent de la lluna. L’aixeta del bany de la Lluna integra tant el cos com el mànec en una forma única. Una secció circular s’eleva des de la part inferior de aixeta fins a l’embocament de sortida creant el perfil de aixeta de la Lluna. Un tall net separa el cos de la nansa mantenint el volum compacte.