Revista de disseny
Revista de disseny
Butaca

YO

Butaca YO segueix els principis ergonòmics de seients còmodes i línies geomètriques pures que formen abstractament les lletres “YO”. Crea un contrast entre una construcció massiva de fusta “masculina” i una tela composita “femella” lleugera i transparent del seient i del darrere, fabricada amb material 100% reciclat. La tensió del drap s’aconsegueix mitjançant l’entrellaçament de fibres (l’anomenat “cotilla”). La butaca es complementa amb un tamboret que es converteix en una taula lateral quan gira 90 °. Una varietat d'opcions de colors els permet encaixar fàcilment en interiors de diversos estils.

Màquina De Te Completament Automàtica

Tesera

Màquina De Te Completament Automàtica La Tesera totalment automàtica simplifica el procés de preparació del te i configura un estadi atmosfèric per a la preparació del te. El te solt s’omple en gerres especials en les quals es pot ajustar de manera exclusiva el temps de cocció, la temperatura de l’aigua i la quantitat de te. La màquina reconeix aquests paràmetres i prepara el te perfecte de forma totalment automàtica a la cambra de vidre transparent. Un cop abocat el te, té lloc un procés de neteja automàtica. Es pot treure una safata integrada per servir i també servir com a petita estufa. Independentment de si sigui una tassa o una olla, el te és perfecte.

La Làmpada

Tako

La Làmpada Tako (polp en japonès) és una làmpada de taula inspirada en la cuina espanyola. Les dues bases recorden les plaques de fusta on se serveix la "pulpo a la gallega", mentre que la seva forma i la banda elàstica evoquen un bento, el tradicional menjador japonès. Les seves parts es munten sense cargols, cosa que facilita l’ajuntament. Envasar-se en peces també redueix els costos d’envasament i emmagatzematge. L’articulació de la làmpada flexible de polipropè s’amaga darrere de la banda elàstica. Els forats forats a la base i les peces superiors permeten el flux d'aire necessari per evitar un sobreescalfament.

Radiador

Piano

Radiador La inspiració d’aquest disseny va venir de Love for Music. Tres elements de calefacció diferents combinats, que s’assemblen a una tecla de piano, creen una composició que sembla un teclat de piano. La longitud del radiador pot variar, segons les característiques i les proposicions de l’espai. La idea conceptual no s'ha desenvolupat en producció.

Porta-Espelmes

Hermanas

Porta-Espelmes Hermanas és una família de canelobres de fusta. Són com cinc germanes (hermanes) preparades per ajudar-vos a crear un ambient acollidor. Cada porta-espelmes té una alçada única, de manera que combinant-los podreu simular l'efecte d'il·luminació de les espelmes de diferents mides simplement utilitzant les paletes estàndard. Aquests canelobres són de faig tornejat. Estan pintats de diferents colors permetent crear una combinació pròpia per adaptar-se al vostre lloc favorit.

El Contenidor De Condiments

Ajorí

El Contenidor De Condiments Ajorí és una solució creativa per organitzar i emmagatzemar diversos condiments, espècies i condiments, per satisfer i encaixar les diferents tradicions culinàries de cada país. El seu elegant disseny orgànic la converteix en una peça escultòrica, resultant com un excel·lent ornament per reflectir com a entrant de conversa al voltant de la taula. El disseny del paquet s’inspira en la pell d’all, convertint-se en una proposta singular d’envasos ecològics. Ajorí és un disseny ecològic per al planeta, inspirat en la natura i fabricat completament amb materials naturals.