Revista de disseny
Revista de disseny
El Terminal D’Immigració Automatitzada

CVision MBAS 2

El Terminal D’Immigració Automatitzada MBAS 2 va ser dissenyat per desafiar la naturalesa dels productes de seguretat i minimitzar la intimidació i la por tant en aspectes tecnològics com psicològics. El seu disseny reinterpreta elements familiars d’ordinador domèstic per proporcionar un aspecte fàcil d’utilitzar als ciutadans rurals a la vora de la frontera de Tailàndia. La veu i les visuals a la pantalla guien per primera vegada els usuaris pas a pas durant el procés. El to de doble color del tauler d’impressió digital indica clarament les zones d’escaneig. MBAS 2 és un producte únic que pretén canviar la manera de traspassar les fronteres, permetent diversos idiomes i una experiència agradable i no discriminat per a l'usuari.

Cadira

SERENAD

Cadira Respecte tot tipus de cadires. Segons la meva opinió, una de les coses més importants i clàssiques i especials en el disseny d’interiors és la cadira. La idea de la cadira Serenad prové d’un cigne sobre l’aigua que va girar i posar la cara entre les ales. Potser la superfície brillant i llisa de la cadira Serenad amb un disseny diferent i especial ha estat feta només per a llocs molt especials i únics.

Butaca

The Monroe Chair

Butaca Elegança sorprenent, senzillesa en la idea, còmoda, pensada amb la sostenibilitat. La cadira Monroe és un intent de simplificar dràsticament el procés de fabricació que suposa fer una butaca. Explota el potencial de les tecnologies CNC per retallar repetidament un element pla del MDF, aquests elements es posen al voltant d'un eix central per donar forma a una butaca complexament corbada. La cama posterior es transforma gradualment en el respatller i la reposabrazos a la cama davantera, creant una estètica diferenciada totalment definida per la simplicitat del procés de fabricació.

Banc De Parc

Nessie

Banc De Parc Aquest projecte es basa en la idea Concept de "Drop & Forget", és a dir, una instal·lació fàcil al lloc amb uns costos d'instal·lació mínims respecte a les infraestructures existents d'un entorn urbà. Les formes fluides de formigó robustes, equilibrades amb cura, creen una experiència de seient còmoda i còmoda.

La Placa Giratòria D'alta Tecnologia

Calliope

La Placa Giratòria D'alta Tecnologia L’objectiu final d’una taula de torns d’alta definició és tornar a crear el so més pur i incontaminat; aquesta essència del so és el terminal i el concepte d'aquest disseny. Aquest bell producte elaborat és una escultura del so que reprodueix el so. Com a placa giratòria, es troba entre les de les plaques giratòries Hi-Fi amb millors prestacions disponibles i aquest rendiment inigualable s'indica i amplifica tant per la seva forma única com pels seus aspectes de disseny; unint forma i funció en una unió espiritual per encarnar la plataforma giratòria Calliope.

El Lavabo

Vortex

El Lavabo L'objectiu del disseny de vòrtex és trobar una nova forma per influir en el cabal d'aigua als lavabos per augmentar la seva eficiència, contribuir a la seva experiència dels usuaris i millorar les seves qualitats estètiques i semiòtiques. El resultat és una metàfora, derivada d’una forma de vòrtex idealitzada que significa drenatge i flux d’aigua que indica visualment tot l’objecte com a lavabo que funciona. Aquesta forma combinada amb l’aixeta guia l’aigua cap a un camí en espiral permetent que la mateixa quantitat d’aigua cobreixi més terreny, cosa que redueix el consum d’aigua per a la neteja.