Revista de disseny
Revista de disseny
Un Ordinador All-In-One Personalitzable

BENT

Un Ordinador All-In-One Personalitzable Dissenyat amb el principi de personalització massiva, que satisfà les necessitats dels usuaris d'una manera millor dins de les limitacions de la producció massiva. El principal repte d'aquest projecte era plantejar un disseny que satisfés les diferents necessitats de quatre grups d'usuaris dins de les limitacions de la producció massiva. Es defineixen tres conceptes principals de personalització i es fan servir per diferenciar el producte per a aquests grups d'usuaris. Ajust de l’altura de la pantalla .3.Combinació combinació de teclat-calculadora. S’adjunta un mòdul de pantalla secundària personalitzable com a solució i una combinació exclusiva de teclat i calculadora personalitzable és

Llum

Hitotaba

Llum Dissenyada per Shinn Asano amb un fons gràfic en disseny gràfic, Sen és una col·lecció de mobles d'acer de 6 peces que converteix les línies 2D en formes 3D. Cada peça que inclou “llum de hitotaba” ha estat creada amb línies que minimitzen l’excés per expressar tant la forma com la funcionalitat en una varietat d’aplicacions, inspirades en fonts úniques, com ara manualitats i patrons tradicionals japonesos. La làmpada Hitotaba s’inspira en la visió paisatgística del camp japonès on es pengen feixos de palla d’arròs cap avall per assecar-se després de la collita.

Cadira De Teatre

Thea

Cadira De Teatre MENUT és un estudi de disseny centrat en el disseny infantil, amb l’objectiu clar de separar el pont amb el d’adults. La nostra filosofia és oferir una visió innovadora sobre la forma de vida d’una família contemporània. Presentem THEA, una cadira de teatre. Seieu i pinteu; crea la teva història; i truca als teus amics! El punt focal de THEA és la part posterior, que es pot utilitzar com a escenari. Hi ha un calaix a la part inferior, que un cop obert oculta la part posterior de la cadira i permet una mica de privadesa per al "titellaire". Els nens trobaran titelles al calaix per muntar espectacles amb els seus amics.

El Sistema D’Interiorisme Modular

More _Light

El Sistema D’Interiorisme Modular Un sistema modular assemblable, desmuntable i ecosostenible. More_Light té una ànima verda i és molt fàcil d’utilitzar. És innovador i ideal per satisfer totes les nostres necessitats diàries, gràcies a la flexibilitat dels seus mòduls quadrats i el seu sistema conjunt. Es poden muntar llibreries de diferents mides i profunditats, prestatgeries, parets de taulers, expositors, parets. Gràcies a l’àmplia gamma d’acabats, colors i textures disponibles, la seva personalitat es pot millorar encara més mitjançant un disseny més personalitzat. Per a disseny d’habitatges, espais de treball, botigues. També està disponible amb líquens al seu interior. caporasodesign.it

Shisha, Hookah, Nargile

Meduse Pipes

Shisha, Hookah, Nargile Les línies orgàniques elegants s’inspiren en la vida submarina. Un tub shisha com un misteriós animal cobrant vida cada inhalació. La meva idea de disseny era descobrir tots els processos interessants que es produeixen a la canonada com ara bomboletes, flux de fum, mosaic de fruites i joc de llums. Ho he aconseguit al màxim la proporció de vidre i, sobretot, elevant l’àrea funcional fins al nivell dels ulls, en lloc de les tradicionals canonades de shisha, on gairebé s’amaguen al nivell del sòl. L’ús de peces de fruita reals dins del corpus de vidre per a còctels millora l’experiència al nou nivell.

El Para-Sol Led

NI

El Para-Sol Led NI, la innovadora combinació de para-sol i torxa de jardí, és un disseny totalment nou que incorpora l’adaptabilitat dels mobles moderns. Integrant un para-sol clàssic amb un sistema d'il·luminació versàtil, NI Parasol tindrà un paper pioner en la millora de la qualitat de l'entorn del carrer des del matí fins a la nit. El OTC patentat per detectar els dits (dimmer one-touch) permet ajustar fàcilment la brillantor del sistema d’il·luminació de tres canals. El seu controlador de 12V de baixa tensió proporciona un subministrament energètic eficient per al sistema amb més de 2000pcs de LED de 0,1 W, la qual cosa genera molt poca calor.