Revista de disseny
Revista de disseny
Aixeta

Amphora

Aixeta La sèrie Amphora està dissenyada per connectar passat i futur i dóna l’oportunitat d’experimentar les formes bàsiques i funcionals de l’antiguitat. No va ser fàcil com avui fer accessible la nostra font d’aigua de vida aquells dies. La forma inusual de aixeta prové de segles abans d’avui, però el seu cartutx d’estalvi d’aigua aporta demà. Aixeta retro dissenyada amb fonts de carrer d’època antiga i aporta estètica als seus banys.

El Lavabo

Serel Wave

El Lavabo El lavabo SEREL Wave ocupa el seu lloc en banys moderns amb les seves línies nominatives, solucions funcionals i una qualitat impressionant. SEREL Lavabo ondulat; mentre que canvia la percepció actual del lavabo doble amb la seva forma única de bol, també inclou l’ús d’adults i nens juntament amb la seva forma estètica. A més de l'ús com a conca infantil, ofereix funcions per a l'ablucció i neteja de sabates que s'utilitzen en la cultura de l'Islam. El plantejament general en el disseny del lavabo és el modernisme i el funcionalisme. Aquest plantejament afecta el disseny tan important.

El Conjunt De Bany

LOTUS

El Conjunt De Bany Reflexió als banys de Lotus Flowers ... El bany de Lotus s'ha implementat inspirant-se en la forma de les fulles de la flor de lotus Zhou Dunyi que ensenya la filosofia de Confuci va dir: "M'agrada la flor de Lotus, ja que creix al fang i mai s'embruta", a el seu discurs. Les fulles de lotus són repel·lents de brutícia, tal com s’explica aquí. L’estructura de les fulles de la flor de Lotus s’ha imitat en la producció de la sèrie

La Il·luminació Interior

Jordan Apotheke

La Il·luminació Interior De suport a l'arquitectura expressiva de l'interior de la farmàcia, les lluminàries funcionals són poc sensibles pel seu aspecte, cridant l'atenció sobre el seu efecte de llum en lloc del seu disseny. Les lluminàries d’il·luminació bàsica s’integren en lluminàries penjants que tracen la forma del mobiliari o es munten als costats del sostre suspès, mantenint-lo el màxim d’il·luminació possible. Així, els usuaris poden concentrar-se en la pista de llum que condueix a la farmàcia, formada per mosaics retroil·luminats amb LED RGB que coincideixin amb el color dels comptadors retroil·luminats dinàmicament.

Es Tracta D'una Paella Wc Penjada A La Paret

SEREL Purity

Es Tracta D'una Paella Wc Penjada A La Paret Mentre que el bol de vàter Purity entra en la dominació de transicions suaus, també deixa brises simples i mínimes en l’entorn. No només afecta als seus usuaris amb la seva estètica, sinó que també es troba amb la neteja i la innocència i respecta la naturalesa. L'enfocament general del disseny de la coberta del seient és fàcil de desmuntar, conjunts de seients del wc del mecanisme de bloqueig, són els botons de control de funcions que s'han d'introduir a la part interior del conjunt de coberta. Els botons que es posen en contacte amb l'usuari es col·loquen sobre les zones que més difícil embrutar, de manera que això proporciona un avantatge addicional pel que fa a la higiene.

El Conjunt De Bany

FRACTURE

El Conjunt De Bany Estil únic de productes sanitaris de ceràmica, notable disseny de línies de vidre de fractura Comentari Deconstructivisme ... Fractura Desintegració de la integritat dels components de l'estructura, jocs en superfícies, per fer elements de disseny geomètric com exteriors de productes i traslladar l'estil deconstructivista basat en el sèries com a exemple de la fractura de Bien trobada una de les sèries més destacables.