Revista de disseny
Revista de disseny
La Làmpada Penjant Led

Stratas.07

La Làmpada Penjant Led Amb un processament d’alt nivell i excel·lència en tots els detalls, ens esforcem per crear un disseny senzill, net i atemporal. Sobretot la Stratas.07, amb la seva forma perfectament simètrica, segueix absolutament les regles d’aquesta especificació. El mòdul LED integrat de la Xicato XSM Artist Series té un índex de representació del color> / = 95, una lluminositat de 880 lm, una potència de 17W, una temperatura de color de 3000 K - blanc càlid (2700 K / 4000 K disponible a petició) . La producció dels mòduls de LED és declarada pel productor amb 50.000 hores - L70 / B50 i el color és constant durant tota la vida (1x2 pas MacAdams al llarg de la vida).

Calendari

calendar 2013 “Rocking Chair”

Calendari El balancí és un calendari d’escriptori independent en forma de cadira en miniatura. Seguiu la guia per muntar un balancí que es posi enrere i cap enrere com de veritable. Mostrar el mes actual a la part posterior de la cadira i el mes que ve al seient. Vida amb disseny: els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de “Life with Design”.

Bicicleta Elèctrica

ICON E-Flyer

Bicicleta Elèctrica ICON i Vintage Electric van col·laborar per dissenyar aquesta bicicleta elèctrica atemporal. El ICON E-Flyer, dissenyat i construït a Califòrnia a baix volum, combina un disseny vintage amb una funcionalitat moderna, per crear una solució de transport personal diferent i capaç. Les funcions inclouen un rang de 35 milles, una velocitat màxima de 22 MPH (35 MPH en cursa!) I un temps de càrrega de dues hores. Connector USB extern i punt de connexió de càrrega, frenada regenerativa i components de màxima qualitat a tot arreu. www.iconelectricbike.com

Calendari

calendar 2013 “Town”

Calendari El Town és un kit d’artesania de paper amb peces que es poden muntar lliurement en un calendari. Agrupa edificis de diferents formes i gaudeix de la creació del teu poble. Vida amb disseny: els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de “Life with Design”.

El Rellotge

Ring Watch

El Rellotge El Ring Watch representa la màxima simplificació d’un rellotge de polsera tradicional mitjançant la seva eliminació de números i mans a favor dels dos anells. Aquest disseny minimalista proporciona un aspecte net i senzill que es combina perfectament amb l'estètica atractiva del rellotge. La corona de la firma continua proporcionant un mitjà eficaç per canviar l'hora, mentre que la seva pantalla de tinta electrònica oculta mostra les bandes de colors vius amb una definició excepcional, mantenint en última instància un aspecte analògic, alhora que proporciona una vida més llarga de la bateria.

La Banqueta Urbana

Eternity

La Banqueta Urbana Un banc de dos seients fet de pedra líquida. Dues unitats robustes ofereixen una experiència confortable i acollidora, alhora que cuiden l'estabilitat del sistema. Els extrems de la banqueta estan posicionats de manera que neutralitzi el més mínim moviment. És un banc que respecta la infraestructura existent d’un entorn urbà. Es facilita una instal·lació in situ. Els punts d’ancoratge no són més que deixar-se i oblidar. Aneu amb compte, Eighternity és a prop. oh sí.