Revista de disseny
Revista de disseny
Taula

Codependent

Taula Codependent fusiona la psicologia i el disseny, concretament centrats en la manifestació física d’una condició psicològica, la codependència. Aquestes dues taules entrellaçades han de dependre de les altres per funcionar. Les dues formes són incapaços de quedar-se soles, però juntes creen una forma funcional. La taula final és un exemple potent que el conjunt és superior a la suma de les seves parts.

Coberts

Ingrede Set

Coberts El conjunt de coberts Ingrede està dissenyat per expressar la necessitat de perfecció en la vida quotidiana. Conjunt de forquilla, cullera i ranura de ganivet amb imants. Els coberts queden verticals i creen harmonia a la taula. Les formes matemàtiques permeten construir una forma fluida que consta de tres peces diferents. Aquest enfocament crea noves possibilitats que es poden aplicar a molts productes diferents com ara dissenys de parament i altres estris.

L’Obrador De Cartes

Memento

L’Obrador De Cartes Tot comença amb agraïment. Una sèrie d’obertors de cartes que reflecteixen les ocupacions: Memento no és només un conjunt d’eines, sinó també una sèrie d’objectes que expressen l’agraïment i els sentiments de l’usuari. Mitjançant la semàntica del producte i les imatges senzilles de diferents professions, els dissenys i les maneres úniques que s’utilitza cada peça Memento ofereixen a l’usuari diverses experiències sinceres.

Butaca

Osker

Butaca Osker us convida immediatament a seure i relaxar-vos. Aquesta butaca té un disseny molt pronunciat i corbat que proporciona característiques distintives com ara fusteries de fusta perfectament elaborades, reposabraços de cuir i amortiment. Els detalls i l'ús de materials d'alta qualitat: cuir i fusta massissa garanteixen un disseny contemporani i atemporal.

Els Mobles De Lavabo

Eva

Els Mobles De Lavabo La inspiració del dissenyador va venir del disseny mínim i d’utilitzar-lo com a característica tranquil·la però refrescant a l’espai del bany. Va sorgir de la investigació de formes arquitectòniques i del volum geomètric senzill. La conca podria ser un element que defineixi diferents espais al voltant i, alhora, un punt central a l'espai. És molt fàcil d’utilitzar, net i durador també. Hi ha diverses variacions, entre les quals es pot muntar un paquet independent, un banc de paret o una paret, i un lavabo simple o doble. Les variacions de color (colors RAL) ajudaran a integrar el disseny a l’espai.

El Llum De Taula

Oplamp

El Llum De Taula Oplamp comprèn un cos de ceràmica i una base de fusta massissa sobre la qual es col·loca una font de llum led. Gràcies a la seva forma, obtinguda mitjançant la fusió de tres cons, el cos d'Oplamp es pot girar a tres posicions distintives que creen diferents tipus de llum: llum alta de taula amb llum ambiental, llum baixa de taula amb llum ambiental o dues llums ambientals. Cada configuració dels cons de la làmpada permet que com a mínim un dels raigs de llum interactuïn de manera natural amb els entorns arquitectònics circumdants. Oplamp està dissenyat i fabricat totalment a mà a Itàlia.