Revista de disseny
Revista de disseny
La Femta

Ydin

La Femta Les femtes de Ydin es poden muntar per vosaltres mateixos, sense fer servir eines especials, gràcies a un senzill sistema d’enclavament. Els 4 peus idèntics no es posen en cap ordre particular i el seient de formigó, actuant com a pedra clau, ho manté tot al seu lloc. Els peus estan fets amb fusta de ferralla procedent d’un fabricant d’escales, que es poden mecanitzar fàcilment mitjançant tècniques tradicionals de treball de la fusta i finalment engrasats. El seient només es motiva en un formigó UHP reforçat amb fibra. Un altre argument de sostenibilitat és el de només 5 peces que no es poden dissipar per estar embalades planes i llestes per ser enviades als clients finals.

El Carretó De Formatge Refrigerat

Coq

El Carretó De Formatge Refrigerat Patrick Sarran va crear el carretó de formatge Coq el 2012. La estranyesa d’aquest material rodant excita la curiositat dels comensals, però no s’equivoqui, es tracta principalment d’una eina de treball. Això s’aconsegueix mitjançant una estructura de faig envernissada estilitzada rematada per un cloche cilíndric lacat vermell que es pot penjar al costat per revelar una varietat de formatges madurs. Utilitzant el mànec per moure el carretó, obrint la caixa, lliscant el tauler cap a fora per crear un espai per a la placa, girant aquest disc per tallar porcions de formatge, el cambrer pot desenvolupar el procés en una petita obra d’art performant.

El Carretó De Desert Refrigerat

Sweet Kit

El Carretó De Desert Refrigerat Aquest aparador mòbil per servir postres als restaurants va ser creat el 2016 i és la darrera peça de la gamma K. El disseny de Sweet-Kit compleix els requisits d’elegància, maniobrabilitat, volum i transparència. El mecanisme d'obertura es basa en un anell que gira al voltant d'un disc de vidre acrílic. Dues anelles de faig motllurades són les vies de rotació, a més de ser les nanses per obrir la vitrina i moure el carretó pel restaurant. Aquestes funcions integrades ajuden a configurar l'escena per al servei i a destacar els productes que es mostren.

El Servei De Begudes Calentes Amb Plantes Fresques

Herbal Tea Garden

El Servei De Begudes Calentes Amb Plantes Fresques Patrick Sarran va crear el Herbal Tea Garden com un element únic per al Landmark Mandarin Oriental de Hong Kong el 2014. El gerent de la restauració volia un carretó on pogués realitzar la cerimònia del te. Aquest disseny reutilitza els codis desenvolupats per Patrick Sarran en els seus carros de la sèrie K, incloent el carro formatge KEZA i el carro multifuncional Km31, influenciats per la pintura paisatgística xinesa.

El Carretó De Xampany

BOQ

El Carretó De Xampany BOQ és un carro de bany de gel per servir xampany a recepcions. Està fabricat amb fusta, metall, resina i vidre. La simetria circular organitza objectes i materials com a part integral del disseny. Les flautes estàndard es guarden en corol·la, cap avall, sota una safata de resina blanca, protegida de pols i xocs. La composició, gairebé floral, convida als convidats a formar un cercle per tastar la preciosa beguda. Però en primer lloc, és un accessori d’etapa efectiu per al cambrer.

El Carretó De Nivell

Kali

El Carretó De Nivell Aquest carretó pas a pas és un dels elements de la sèrie K del dissenyador per a la marca QUISO. Està feta de fusta massissa molt ben elaborada. El seu disseny robust i resistent el fa ideal per consumir alcohol a la taula del restaurant. Per la seguretat i l’elegància del servei, les ulleres queden penjades d’un coixí, les ampolles estan immobilitzades per un revestiment antilliscant, les rodes industrials tenen un rodatge suau i silenciós.