Revista de disseny
Revista de disseny
La Cadira Metàl·lica Exterior

Tomeo

La Cadira Metàl·lica Exterior Durant els anys 60, els dissenyadors visionaris van desenvolupar els primers mobles de plàstic. El talent dels dissenyadors unit a la versatilitat de la substància va donar lloc a la seva indispensabilitat. Tant els dissenyadors com els consumidors es van convertir en addictes a això. Avui coneixem els perills ambientals. Tot i així, les terrasses del restaurant continuen plenes de cadires de plàstic. Això es deu al fet que el mercat ofereix poca alternativa. El món del disseny continua essent poc poblat amb fabricants de mobles d'acer, fins i tot de vegades publicant dissenys de finals del segle XIX ... Aquí neix Tomeo: una cadira d'acer moderna, lleugera i apilable.

La Instal·lació De Llanternes

Linear Flora

La Instal·lació De Llanternes La Flora Lineal s'inspira en el número "tres" de la buganvigaia, la flor del comtat de Pingtung. A banda dels tres pètals de buganvillea vistos per sota de l’obra d’art, es podrien veure variacions i els múltiples de tres en diferents aspectes. Per celebrar el 30è aniversari del Festival de la Llanterna de Taiwan, l’artista de disseny d’il·luminació Ray Teng Pai va ser convidat pel Departament d’Afers Culturals del Comtat de Pingtung a crear una llanterna no convencional, la combinació única de forma i tecnologia, enviant un missatge de transformació del patrimoni del festival. i connectar-lo amb el futur.

La Llum Ambiental

25 Nano

La Llum Ambiental 25 Nano és un instrument artístic de llum per representar l’efímer i la permanència, el naixement i la mort. Treballant amb Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, la visió del qual és crear un llaç sistemàtic de reciclatge de vidre per a un futur sostenible, 25 Nano va triar la bombolla relativament fràgil com a mitjà en contrast amb el vidre sòlid per encarnar la idea. A l'instrument, la llum brilla a través dels cicles de vida de la bombolla, projectant a l'ambient color i ombres semblants a l'arc de Sant Martí, creant una atmosfera onírica al voltant de l'usuari.

La Llum De Tasca

Linear

La Llum De Tasca La tècnica de flexió de tubs de Linear Light s’utilitza àmpliament per produir peces de vehicle. La línia angular fluida es realitza mitjançant un control de precisió del fabricant taiwanès, disposant així del material mínim per a construir la línia lineal lleugera, forta i portàtil; ideal per il·luminar qualsevol interior modern. Aplica xips de LED que no tenen parpelleig tàctil, amb la funció de memòria que s’encén al volum anterior establert. Lineal Task està dissenyat per ser muntat fàcilment per l’usuari, compost per material no tòxic i proveït d’embalatges plans; fent tot el possible per reduir l'impacte ambiental.

L'espai De Treball

Dava

L'espai De Treball Dava està desenvolupat per a oficines d’espai obert, escoles i universitats on són importants les fases de treball tranquil i concentrat. Els mòduls redueixen les alteracions acústiques i visuals. Per la seva forma triangular, el mobiliari és eficient en l'espai i permet diverses opcions d'ordenació. Els materials de Dava són de WPC i feltre de llana, tots dos biodegradables. Un sistema de connectors fixa les dues parets a la taula i subratlla la simplicitat en la producció i la manipulació.

El Mobiliari Intel·ligent

Fluid Cube and Snake

El Mobiliari Intel·ligent Hello Wood va crear una línia de mobles d'exterior amb funcions intel·ligents per a espais comunitaris. Reimaginant el gènere del mobiliari públic, van dissenyar instal·lacions funcionals i atractives visuals, amb un sistema d’il·luminació i sortides USB, que van requerir la integració de panells solars i bateries. La serp és una estructura modular; els seus elements són variables per adaptar-se al lloc donat. El Fluid Cube és una unitat fixa amb una tapa de vidre que inclou cèl·lules solars. L’estudi creu que l’objectiu del disseny és convertir els articles d’ús quotidià en objectes amables.