Revista de disseny
Revista de disseny
La Taula Portàtil

Ultraleggera

La Taula Portàtil A l’espai habitable de l’usuari, podrà emprendre la tasca d’una taula de cafè i satisfer les necessitats de posar, deixar, tenint en compte diversos objectes; No només està dissenyat per a l'ús de portàtils, sinó que pot ser menys específic per a l'ús d'ordinadors portàtils; Pot permetre diferents posicions de seient sense limitar la mobilitat quan s’utilitza al genoll; en definitiva, un mobiliari domèstic que no està pensat per a l’ús als genolls, però encara es recomana l’ús en moments que es troben en unitats de seients com ara els sofàs de curta durada.

Cadira

Stocker

Cadira The Stocker és una fusió entre un tamboret i una cadira. Els seients de fusta apilables lleugers són adequats per a instal·lacions privades i semioficials. La seva forma expressiva subratlla la bellesa de la fusta local. El complex disseny i construcció estructurats permeten un gruix de material de 8 mm de 100% per cent de fusta massissa per crear un article robust però lleuger que pesa només 2300 Grammes. La construcció compacta de Stocker permet estalviar espai. Apilat l’un sobre l’altre, es pot emmagatzemar fàcilment i, gràcies al seu disseny innovador, Stocker es pot col·locar completament a sota d’una taula.

La Taula De Cafè

Drop

La Taula De Cafè Gota produïda pels mestres de la fusta i el marbre minuciosament; consisteix en un cos de laca sobre la fusta massissa i el marbre. La textura específica del marbre separa tots els productes els uns dels altres. Les peces espacials de la taula de caiguda ajuden a organitzar els accessoris de la casa petita. Una altra propietat important del disseny és la facilitat de moviment proporcionada per les rodes ocultes situades sota el cos. Aquest disseny permet crear diferents combinacions amb marbres i alternatives de colors.

La Taula De Treball

Timbiriche

La Taula De Treball El disseny sembla reflectir la vida canviant contínua de l’home contemporani en un espai polivalent i inventiu que amb una sola superfície conformada per absència o presència de les peces de fusta que es llisquen, es treuen o es col·loquen, ofereix una infinitat de possibilitats per organitzar els objectes. en un espai de treball, assegurant la permanència en els llocs creats a mida i que responen a les necessitats de cada moment. Els dissenyadors s’inspiren en el joc tradicional de timbiriche, remarcant l’essència d’acomodar la matriu de punts mòbils personals que proporciona un espai lúdic al lloc de treball.

La Catifa Adaptable

Jigzaw Stardust

La Catifa Adaptable Les catifes estan fabricades en rombo i hexàgons, fàcils de col·locar les unes al costat de les altres amb una superfície antilliscant. Perfecte per cobrir terres i fins i tot perquè les parets redueixin els sons pertorbadors. Les peces vénen de dos tipus diferents. Les peces de color rosa clar són esmolades a mà en llana NZ amb línies brodades en fibra de plàtan. Les peces blaves estan impreses sobre llana.

Guitarra Elèctrica

Eagle

Guitarra Elèctrica L’Àguila presenta un nou concepte de guitarra elèctrica basat en un disseny escultòric, lleuger, futurista i amb un nou llenguatge de disseny inspirat en el Streamline i les filosofies del disseny orgànic. Forma i funció units en tota una entitat amb proporcions equilibrades, volums entrellaçats i línies elegants amb sentit del flux i la velocitat. Probablement una de les guitarres elèctriques més lleugeres del mercat real.