Revista de disseny
Revista de disseny
El Carro Multifuncional

Km31

El Carro Multifuncional Patrick Sarran va crear el Km31 per a un ampli ventall d’usos de restaurants. La limitació principal era la multifuncionalitat. Aquest cistell es pot utilitzar de forma individual per servir una taula o una altra fila amb altres per a un bufet. El dissenyador va idear un top de Krion articulat muntat a la mateixa base de rodes que havia dissenyat per a una gamma de carrets com el KEZA, i posteriorment el Kvin, el Jardí de te d’herbes i el Kali, anomenats junts de la sèrie K. La duresa del Krion va permetre triar un acabat lleuger complet, amb la robustesa necessària per a un establiment luxós.

Cafetera Automàtica

F11

Cafetera Automàtica Les línies simples i elegants, netes i els acabats de materials de gran qualitat fan que el disseny F11 s’adapti a entorns domèstics i professionals. La pantalla tàctil a tot color de 7 "és molt fàcil d'utilitzar i intuïtiva. F11 és una màquina" one touch "on podeu personalitzar les vostres begudes preferides per a la seva selecció ràpida. demanda La unitat de cervesa patentada pot oferir espresso pressuritzat o cafè regular no pressuritzat i l’aroma està garantit per les fulles planes de ceràmica.

El Dispositiu De Seguretat

G2 Face Recognition

El Dispositiu De Seguretat L’alta qualitat dels materials i la simplicitat del disseny fan que aquest dispositiu de reconeixement de la seguretat sigui elegant, elegant i robust. Una tecnologia avançada per convertir-la en una de les més ràpides del món i molt precisa, ningú pot enganyar el seu algorisme. Producte resistent a l’aigua amb llum ambientada a la part posterior per crear un clima ambiental fins i tot a l’oficina més freda. La mida compacta fa que s’ajusti gairebé a tot arreu i la forma permet situar-la horitzontalment o verticalment.

Mobiliari En Evolució

dotdotdot.frame

Mobiliari En Evolució Les cases són cada cop més petites, per la qual cosa necessiten mobles lleugers versàtils. El Dotdotdot.Frame és el primer sistema de mobles personalitzable que hi ha al mercat. Efectiva i compacta, el marc es pot fixar a la paret o recolzar-lo contra ella per a una fàcil col·locació al voltant de la llar. I la seva personalització prové dels 96 forats i d'una àmplia gamma d'accessoris per fixar-los. Utilitzeu un o uniu diversos sistemes junts segons sigui necessari; hi ha una combinació infinita disponible.

El Sistema D’Ordenació De Residus Reciclables

Spider Bin

El Sistema D’Ordenació De Residus Reciclables Spider bin és una solució universal i econòmica per ordenar materials reciclables. Es creen un grup de contenidors emergents per a casa, oficina o a l'aire lliure. Un element té dues parts bàsiques: un marc i una bossa. Es trasllada fàcilment d’un lloc a l’altre, convenient transportar-lo i emmagatzemar-lo, perquè pot ser pla quan no s’utilitza. Els compradors ordenen en línia aranya on poden triar la mida, el nombre de papereres i el tipus de bossa segons les seves necessitats.

El Motlle De Gel

Icy Galaxy

El Motlle De Gel La natura ha estat sempre una de les fonts d’inspiració més importants per als dissenyadors. La idea va venir a la ment dels dissenyadors estudiant l’espai i la imatge de Milk Way Galaxy. L’aspecte més important d’aquest disseny era crear una forma única. Molts dissenys que es troben al mercat se centren a fer el gel més clar, però en aquest disseny presentat, els dissenyadors es van centrar intencionadament en les formes fetes pels minerals mentre que l’aigua es converteix en gel, per ser més clar que els dissenyadors van transformar un defecte natural. en un bell efecte Aquest disseny crea una forma esfèrica en espiral.