Revista de disseny
Revista de disseny
La Remodelació Creativa

Redefinition

La Remodelació Creativa El breu del projecte consistia a mantenir el context de muntanya, sense emetre records rústics de tipologies residencials de muntanya que prevalien. Va suposar una important reforma d’una casa típica de muntanya. Tot es realitzaria in situ, utilitzant com a materials bàsics metall, fusta de pi i agregats minerals, mà d’obra humana i experiència. La idea principal que hi havia al darrere era deixar que els objectes adquirissin ús i valor sentimental després que els propietaris els trobessin útils i familiars, així com dissenyar tenint en compte el poder transformador dels materials.

Restaurant

100 Bites Dessert

Restaurant Tenint la picada com a tema de disseny, retrats gràfics, models de dents, visuals de cap de celebritat són totes les funcions claus que ajuden a estimular les papil·les gustatives de cada client. Des del fantàstic sostre gràfic marró i blanc, fins a la paret super gràfica blanca, fins a la paret de visualització del producte perfectament disposada, juntament amb les 100 icones picades que representen diferents dècades, es confon un ric sabor d'humor negre dissenyat.

El Disseny Corporatiu

Vivifying Minimalism

El Disseny Corporatiu El material lliurament consistia en crear un espai contemporani que personalitzés teràpies basades en tecnologia avançada alhora que ofereix tractaments clàssics de spa. La proposta resultant va ser crear un espai dinàmic que emeti l’austeritat dels laboratoris científics alhora que afegia connotacions familiars d’interiors clàssics càlids. La inspiració per al vestíbul terrestre va venir de la filosofia zen i la naturalesa diàdica del cosmos. Lavaplaster blanc que insinua la raó clínica i la raó científica, marró xocolata de la paleta clàssica que fa palesa connotacions gustatives dels desitjos humans.

El Centre Mèdic

Neo Derm The Center

El Centre Mèdic Està dissenyat per ressonar el tema de les línies, i els colors destacats del color de la cal són suficients per demostrar el disseny molest i energètic d'aquest particular centre de cura de la pell. Els feixos de línies de traç blanc corren per tot el sostre blanc i s’estenen a l’espai dels voltants amb dinàmica. La zona de relaxació contigua a la recepció està fixada en un to de calç de color calç, des dels mobles fins a la catifa, que posa l’accent en l’essència de la marca jove i rejovenida fent una visió del port de Victoria.

Espai D’Exposició I Negociació

All Love in Town Sales Center

Espai D’Exposició I Negociació L’espai comercial també podria ser una zona d’activitats orientada a negocis plena d’art i estètica tant com un teatre i un museu. Pocs dissenyadors mai han pensat que la combinació intensiva de gent i entorn esdevé tan essencial del que esperàvem. Vam crear un espai interior que va col·locar un acord amb la gent perquè s’hi va aprofitar aprofitant al màxim material de baix preu, bombetes, Ping Pong i boles de decoració de Nadal. mesos en aquell moment a tota la indústria a causa del disseny distintiu.

L’Anell

Moon Curve

L’Anell El món natural està en constant moviment ja que s’equilibra entre l’ordre i el caos. Es crea un bon disseny a partir de la mateixa tensió. Les seves qualitats de força, bellesa i dinamisme provenen de la capacitat de l'artista de romandre obert a aquests contraris durant l'acte de creació. L’obra acabada és la suma d’innombrables opcions que fa l’artista. Tot pensament i cap sensació donarà lloc a un treball dur i fred, mentre que tot sentiment i cap control produeix un treball que no s’expressa. L’entrellaç dels dos serà una expressió del ball de la vida mateixa.