Revista de disseny
Revista de disseny
Electrik-Trike Urbà

Lecomotion

Electrik-Trike Urbà Tant ecològic com innovador, el LECOMOTION E-trike és un tricicle d’assistència elèctrica que es va inspirar en carros de compres imbricats. Els eriks LECOMOTION estan dissenyats per funcionar com a part d’un sistema de compartició de bicicletes urbanes. Dissenyat també per situar-se entre si en una línia per a un emmagatzematge compacte i per facilitar la recol·lecció i el moviment de molts alhora a través d'una porta posterior basculant i un joc de manivela extraïble. L’assistència a pedaleig es proporciona. Podeu utilitzar-lo com a bicicleta normal, amb o sense bateria de suport. La càrrega també permetia transportar 2 nens o un adult.

Papereria

commod – Feines in Holz

Papereria El "producte" està especialitzat en treballs d'interior. Fidel al lema "productes bàsics de fusta", l'empresa realitza projectes residencials molt exclusius. La papereria havia de satisfer aquest reclam. S'ha realitzat un disseny reduït però lúdic utilitzant un color especialment combinat. La papereria reflecteix l’estil de l’empresa i la seva ideologia per utilitzar només el material més preuat: el paper està fet de cotó 100 per cent, els sobres de xapa de fusta real. Les targetes de visita "encarnen" l'eslògan de les empreses mitjançant la creació d'una sala tridimensional que contingui productes típics de fusta.

Trituradora De Paper

HandiShred

Trituradora De Paper HandiShred és una trituradora de paper manual portàtil que no requereix cap font d’energia externa. Està dissenyat de forma petita i adequada perquè pugueu col·locar-lo al vostre escriptori, dins d’un calaix o maletí que pugui accedir fàcilment i triturar el vostre document important en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. Aquesta trituradora útil funciona molt bé per triturar qualsevol document o rebut per garantir que la informació privada, confidencial i de qualsevol informació personal es mantingui segura en tot moment.

La Taula D’Interacció

paintable

La Taula D’Interacció Paintable és una taula multifunció per a tothom, pot ser una taula ordinària, una taula de dibuix o un instrument musical. Podeu utilitzar diferents tipus de colors per pintar a la superfície de la taula per crear música amb els vostres amics o famílies, i la superfície transferirà el dibuix per convertir-se en melodia per sensors de color. Hi ha dues maneres de dibuixar, dibuix creatiu i dibuix de notes musicals, els nens poden dibuixar qualsevol cosa que vulguin crear música aleatòria o utilitzar la regla que dissenyem per omplir el color en la posició específica per fer la rima del parvulari.

Taula, Trestle, Plinth

Trifold

Taula, Trestle, Plinth La forma de Trifold està informada mitjançant una combinació de superfícies triangulars i una única seqüència plegable. Té un disseny escultòric i minimalista, però complex i, des de tots els angles, revela una composició única. El disseny es pot escalar per adaptar-se a diversos propòsits sense comprometre la seva integritat estructural. El Trifold és un aparador dels mètodes de fabricació digital i l’ús de noves tecnologies de fabricació com la robòtica. El procés de producció s'ha desenvolupat en col·laboració amb una empresa de fabricació robòtica especialitzada en plegar metalls amb robots de 6 eixos.