Revista de disseny
Revista de disseny
Oficina

Studio Atelier11

Oficina L'edifici es basava en un "triangle" amb la imatge visual més forta de la forma geomètrica original. Si mireu cap avall des d'un lloc alt, podeu veure un total de cinc triangles diferents. La combinació de triangles de diferents mides significa que "humans" i "natura" tenen un paper com a lloc on es troben.

Casa Residencial

Tei

Casa Residencial Es va apreciar el fet que una vida còmoda després de la jubilació que aprofiti al màxim els locals de la muntanya es realitzi per un disseny constant de forma habitual. Per aportar un entorn ric. Però aquesta vegada no és arquitectura de xalet sinó habitatge personal. Aleshores en primer lloc vam començar a fer una estructura basada en que és capaç de passar la vida habitual còmodament sense tenir raó en tot el pla.

Les Zones Comunes Interiors

Highpark Suites

Les Zones Comunes Interiors Les àrees comunes de Highpark Suites exploren la integració perfecta dels estils de vida urbans de Gen-Y amb la vida verda, els negocis, l'oci i la comunitat. Des de vestíbuls amb factor wow fins a pistes del cel escultòric, salons de funcions i sales de reunions funky, aquestes àrees de cuina estan dissenyades perquè els residents puguin utilitzar-les com a extensió de les seves cases. Inspirat en una vida a l’aire lliure sense problemes, flexibilitat, moments interactius i una paleta de colors i textures urbanes, MIL Design va impulsar els límits per crear una comunitat única, sostenible i holística on cada espai tingui en compte els residents i l’entorn tropical.

Llibreria, Centre Comercial

Jiuwu Culture City , Shenyang

Llibreria, Centre Comercial Jato Design tenia l’encàrrec de transformar una llibreria tradicional en un espai dinàmic i d’usos múltiples, per ser no només un centre comercial sinó també un centre cultural per a esdeveniments inspirats en llibres i molt més. L'espai central és l'espai "heroi" on els visitants es desplacen a un entorn de fusta més acurat i reforçat amb dissenys dramàtics. Els capolls semblants a les llanternes pengen del sostre mentre que les escales serveixen d’espais comunitaris que animen els visitants a quedar-se i llegir mentre s’asseuen als esglaons.

L’Interiorisme De L’Hotel

Stories Container

L’Interiorisme De L’Hotel El contenidor transporta càrregues fins a llocs. L'hotel ofereix llocs per descansar per als viatgers. Un lloc de descans transitori és el que tenen en comú. Per això, utilitzeu "el contenidor" com a concepte d'hotel. L'hotel no només és un lloc de descans, sinó també un espai amb personalitat. Cada habitació té la seva pròpia expressió i personalitat. Per tant, crea vuit suites diferents com a seguiment: Indulge, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasia, Viatge i Ballerina. La casa estable no només és un lloc de descans, sinó també una estació de subministrament per al vostre esperit.

L’Interiorisme D’Oficines

Yuli Design Studio

L’Interiorisme D’Oficines Sempre hi ha massa taulers de desordres en sentit vertical, horitzontal i lateral als carrers que bloquegen el rostre arquitectònic real. Això incita a plantejar-se com redefinir els taulers de signes per millorar i actualitzar els efectes que comporten aquests articles decoratius a l'aire lliure. El punt d’interiorisme és descomposar la disposició anterior. S'introdueix la il·luminació natural. Un altell està construït per un espai elevat. On es van alterar les escales. Alterar allà on es trobaven les escales, es redueix el temps dels moviments verticals. Això crea una nova possibilitat fora dels límits antics.