Revista de disseny
Revista de disseny
La Residència Familiar

Sleeve House

La Residència Familiar Aquesta casa realment única va ser dissenyada pel conegut arquitecte i estudiós Adam Dayem i recentment va guanyar el segon lloc al concurs American-Architects US Building of the Year. La casa de 3-BR / 2,5 banys es troba en prats rotunds i oberts, en un entorn que ofereix privadesa, així com una vista espectacular sobre la vall i la muntanya. Per molt enigmàtica que sigui pràctica, l'estructura ha estat concebuda esquemàticament com dos volums com a màniga que s'entrecreuen. La façana de fusta carbonitzada amb un origen sostenible proporciona a la casa una textura rugosa i resistent, una reinterpretació contemporània dels antics graners a la vall d'Hudson.

L’Espai D’Art

Surely

L’Espai D’Art Es tracta d’un art, casual i venda al detall, que es combinen en un mateix espai. Ja que l'arquitectura que és una fàbrica de col·locació de ganxo de peces de vestir que funciona amb el país. Tot l’edifici conserva una textura emmotllada de la paret, com a textura de capa de l’espai, crea un contrast diferent amb l’exterior, també crea una experiència espacial. Abandoneu la decoració massa dura, s'utilitza una decoració suau per a la visualització que crea una sensació relaxant. El contrast entre la creació i l’etapa inicial és més flexible per al desenvolupament sostenible de l’espai en el futur.

El Centre De Vendes

Shuimolanting

El Centre De Vendes L’estil xinès d’aquest cas adopta la pedra de terra vermella de cafè fosc al mercat i el blanc de la il·luminació natural de la finestra del pis, formant un contrast entre la llum i l’ombra, allò virtual i allò real. Les reixes virtuals i de fusta d'alumini, les peces de fulla de lotus de coure en el punt escènic de l'aigua i l'art d'instal·lació de l'estructura de caràcters xinesos a la zona de descans és el punt de la "orquídea de tinta". Caixa. En particular, l’ús de nous materials de verola, en el més normal ressalten extraordinàriament, però també redueixen enginyosament el cost de la superfície.

El Saló De Banys

Agape

El Saló De Banys Per diferenciar-nos de l’espai d’exposició ordinari, definim aquest espai com un rerefons que pot accentuar la bellesa de la mercaderia. Amb aquesta definició, volem crear una etapa temporal que la mercaderia pugui brillar-se espontàniament. També creem un eix temporal per mostrar cada producte que es mostrava en aquest espai es realitzava des de temps diferents.

Escola Internacional

Gearing

Escola Internacional La forma de cercle conceptual de l'Escola Internacional de Debrecen simbolitza la protecció, la unitat i la comunitat. Les diferents funcions apareixen com a engranatges connectats, pavellons en una corda disposats sobre un arc. La fragmentació de l’espai crea diverses àrees de comunitat entre les aules. La nova experiència espacial i la presència constant de la natura ajuden els estudiants a pensar en la creació i a manifestar les seves idees. Els camins que condueixen als jardins educatius de fora del lloc i al bosc completen el concepte de cercle creant una transició apassionant entre l’entorn natural i el construït.

Residència Privada

House L019

Residència Privada A tota la casa s’utilitzava un concepte de color i material senzill però sofisticat. Murs blancs, terres de roure de fusta i calcàries locals per a banys i xemeneies. El detall elaborat amb precisió crea un ambient de luxe sensible. Les vistes exactament compostes determinen l'espai habitable lliure en forma de L.