Revista de disseny
Revista de disseny
La Casa Interior

Warm loft

La Casa Interior Una casa d'estil industrial amb materials càlids. Aquesta casa prepara diverses funcions perquè els clients fomentin les qualitats de vida. El dissenyador va intentar connectar les canonades a cada espai i va combinar les canonades de fusta, acer i ENT per il·lustrar la història de la vida dels clients. No és el mateix que amb l’estil industrial habitual, aquesta casa aporta només pocs colors i prepara molts espais d’emmagatzematge.

Vestidors

Sopron Basket

Vestidors Sopron Basket és un equip professional de bàsquet femení amb seu a Sopron, Hongria. Com que són un dels equips hongaresos amb més èxit amb 12 copes de campionat nacional i aconseguint el segon lloc a l’Eurolliga, la direcció del club va decidir invertir en un nou complex de vestidors per tenir una instal·lació bastant prestigiosa al nom del club, en funció de les necessitats del jugador. millor, motivar-los i promoure la seva unitat.

L’Arquitectura D’Ús Mixt

Shan Shui Plaza

L’Arquitectura D’Ús Mixt Situat a la ciutat històrica de Xi'an, entre el centre de negocis i el riu TaoHuaTan, el projecte no només pretén vincular el passat amb el present, sinó també la ciutat i la natura. Inspirat en el conte xinès de The Peach Blossom Spring, el projecte ofereix un lloc i un lloc de treball paradisíacs, proporcionant una estreta relació amb la natura. En la cultura xinesa, la filosofia de l’aigua de muntanya (Shan Shui) té un significat essencial de la relació entre l’humà i la natura, per la qual cosa, aprofitant el paisatge aquós del lloc, el projecte ofereix espais que reflecteixen la filosofia Shan Shui de la ciutat.

Hospital

Warm Transparency

Hospital Convencionalment, un hospital acostuma a ser un espai amb un color o material natural deficient a causa del material d’estructura artificial per millorar funcionalment i l’eficiència. Per tant, els pacients senten que estan apartats de la seva vida diària. Cal tenir en compte un entorn confortable on els pacients puguin passar i lliures d’estrès. Els arquitectes TSC proporcionen un espai obert i còmode establint un espai de sostre obert en forma de L i el gran ràfec mitjançant una gran quantitat de material de fusta. La transparència càlida d’aquesta arquitectura connecta persones i serveis mèdics.

Casa Residencial

Slabs House

Casa Residencial El Slab House va ser dissenyat per a juxtaposar materials de construcció, combinant fusta, formigó i acer. El disseny és alhora modern i alhora discret. Les enormes finestres són un punt focal immediat, però estan protegides de la intempèrie i de la vista del carrer per les lloses de formigó. Els jardins presenten una gran quantitat a la propietat, tant al nivell del sòl com al primer pis, permetent als residents sentir-se connectats amb la natura en interactuar amb la propietat, creant un flux únic a mesura que es mou des de l’entrada a les zones d’estar.

Casa

VH Green

Casa La casa s’estén de color verd, tant planer com estereoscòpic, que creen un bon ambient tant per als residents com per a la ciutat. A la assolellada regió asiàtica, Breeze Soleil que utilitza aquest verd és una forma de pensar molt eficaç. No només es pot obtenir la funció de la protecció solar a l’estiu, sinó també la protecció de la intimitat, l’evitació del soroll del carrer i l’efecte refredat per un reg automàtic.