Revista de disseny
Revista de disseny
L’Interiorisme Comercial

KitKat

L’Interiorisme Comercial Representar el concepte i la marca global de forma innovadora mitjançant el disseny de la botiga, específicament per al mercat canadenc i la clientela de Yorkdale. Utilitzant l’experiència d’un pop-up anterior i ubicacions internacionals per innovar i repensar tota l’experiència. Creeu una botiga ultra-funcional, que funcioni bé per a un trànsit molt elevat i un espai complex.

El Disseny D’Interiors

Arthurs

El Disseny D’Interiors Una parrilla nord-americana contemporània, un saló de còctels i una terrassa al terrat situat a Midtown Toronto, que celebra un refinat menú clàssic i begudes d'autor. El Arthur's Restaurant disposa de tres espais diferenciats per gaudir (zona de menjador, bar i pati al terrat) que es senten alhora íntims i espaiosos. El sostre és únic pel seu disseny de panells de fusta facetats amb xapa de fusta, construïts per millorar la forma octogonal de la sala, i imiten l’aspecte de cristall tallat penjat a sobre.

Casa Divertida Per A Nens

Fun house

Casa Divertida Per A Nens Aquest disseny d’edifici és que els nens aprenguin i juguin, que és una casa totalment divertida d’un super pare. Dissenyador va combinar materials saludables i formes de seguretat per convertir un espai meravellós i interessant. Van intentar fer una casa de jocs infantils còmoda i càlida i van intentar intensificar la relació pare-fill. El client va dir al dissenyador que assolís 3 objectius, que eren: (1) materials naturals i de seguretat, (2) fer feliços als fills i pares i (3) suficient espai d’emmagatzematge. El dissenyador va trobar un mètode senzill i clar per assolir l’objectiu, que és la llar, l’inici mateix de l’espai infantil.

La Casa Interior

Spirit concentration

La Casa Interior Què és un espai per a una casa? El dissenyador creu que el disseny prové dels requisits del propietari, assolint l’ànima a l’espai. Per tant, el dissenyador va navegar per la seva encantadora parella. Ambdós propietaris encanten els materials i la solució de disseny relativa a la cultura japonesa. Per representar els records entre les seves ments, van decidir utilitzar diverses textures de fusta per crear una casa amb ànima. En conseqüència, van aconseguir tres objectius consensuats per a aquesta casa ideal, que eren (1) atmosfera tranquil·la, (2) espais públics flexibles i amb encant i (3) espais privats còmodes i invisibles.

Casa Per A Records

Memory Transmitting

Casa Per A Records Aquesta casa transmet les imatges de la llar mitjançant bigues de fusta i la pila esglaonada de maons blancs. La llum surt dels espais de maons blancs al voltant de la casa, creant un ambient especial per al client. El dissenyador utilitza diversos mètodes per resoldre les limitacions d’aquest edifici per als condicionadors d’aire i els espais d’emmagatzematge. A més, barregeu els materials amb la memòria del client i presenteu una estètica càlida i elegant a través de l’estructura, connectant l’estil únic d’aquesta casa.

La Casa Interior

Seamless Blank

La Casa Interior Es tracta d’una casa per presentar l’estil de vida únic de l’amfitriona, que és la casa d’un dissenyador gràfic i l’emprenedor. El dissenyador presenta materials naturals per il·lustrar les preferències de l’amfitriona i preservar les zones en blanc per omplir el material de la família. La cuina és el centre de la casa, amb un disseny especial que ofereix una vista envoltant per a l'amfitriona i assegureu-vos que els pares puguin veure qualsevol lloc. La casa està equipada amb terres de granit blanc, pintura mineral italiana, vidre transparent i revestiment de pols blanc per revelar els detalls elegants dels materials.