Revista de disseny
Revista de disseny
El Centre De Vendes

HuiSheng Lanhai

El Centre De Vendes Amb el tema oceànic del disseny de l’escena, s’aconsegueix l’ànima espacial, amb el quadrat de píxels com a element de comunicació visual, deixeu que els nens del joc explorin la descoberta de l’aprenentatge i el creixement esdevinguin el nucli del cas, el posicionament lliure de l’espai presenta el efecte fantàstic de l'educació en la diversió. Des de la forma, l’escala, la facilitat del color, l’estructura a l’experiència sensorial psicològica, el concepte d’espai continua i s’enriqueix quan tots els elements estan integrats i xoquen.

El Centre De Vendes

Ad Jinli

El Centre De Vendes Aquest projecte ha renovat els edificis antics de la parcel·la urbana i dóna la nova missió funcional als edificis per satisfer els nous requisits funcionals. Els dissenyadors intenten conduir la gent a acceptar l'estil modern de la ciutat de quatre nivells, des de la transformació de façanes de l'edifici fins al disseny de decoració d'interiors per assegurar la integritat de la implementació del projecte.

Oficina

Phuket VIP Mercury

Oficina A partir del tema de l’obertura i l’exploració en profunditat de la marca, es va explorar el disseny i es va crear una integració visual d’extensibilitat visual i història de la marca amb el planeta com a principal element creatiu. Amb els nous pensaments visuals, el pla va resoldre els tres problemes següents: l'equilibri d'obertura i funcions de l'espai; Divisió i combinació d’àrees funcionals de l’espai; La regularitat i el canvi de l'estil bàsic espacial.

Exposició

LuYu

Exposició L’art influeix en la vida i la vida aporta una reflexió i una interpretació profundes de l’art. La distància entre art i vida pot estar en el trajecte diari. Si mengeu tots els àpats amb cura, podeu convertir la vostra vida en art. La creació del dissenyador també és art, que es produeix amb els seus propis pensaments. Les tècniques són eines i les expressions són resultats. Només amb pensaments hi haurà obres realment bones.

El Vestíbul I El Saló

Light Music

El Vestíbul I El Saló Per Light Music, un vestíbul residencial i un disseny de saló, Armand Graham i Aaron Yassin, de la ciutat de Nova York, A + A Studio, van voler connectar l’espai amb el dinàmic barri d’Adams Morgan, a Washington DC, on l’escena de la vida nocturna i la música, del jazz. Go-go al punk rock i l'electrònic sempre han estat fonamentals. Aquesta és la seva inspiració creativa; el resultat és un espai únic que combina mètodes de fabricació digital d’avantguarda amb tècniques artesanals tradicionals per crear un món immersiu amb el seu propi pols i ritme que ret homenatge a la vibrant música original de DC.

L’Interior Comercial

Nest

L’Interior Comercial Dos pisos són compartits per professionals i arquitectes únics que demanen comandes jeràrquiques variades. L'elecció i el detall dels elements va ser un esforç per mantenir l'aspecte generalitzat a terra, terrós i reviure l'artista local i els materials de construcció. La combinació i l’aplicació de materials ecològics, la mida de les obertures, s’han impulsat tot recordant el clima local per fer un entorn agradable que torni a despertar les pràctiques perdudes i estructurés pràctiques sostenibles.