Revista de disseny
Revista de disseny
Restaurant

Osaka

Restaurant Situat al veí d'Itaim Bibi (São Paulo, Brasil), Osaka mostra amb orgull la seva arquitectura, oferint un ambient íntim i acollidor en els seus diferents espais. La terrassa exterior al costat del carrer és l’entrada a un pati verd i modern, que enllaça entre l’interior, l’exterior i la natura. L’estètica privada i sofisticada es va materialitzar amb l’ús d’elements naturals com la fusta, les pedres, el ferro i els tèxtils. Es va estudiar detingudament el sistema de sostre de làmpada amb una il·luminació tènue i la gelosia de fusta per completar el disseny interior harmonitzant i generar diferents ambients.

La Prova De Vins

Grapevine House

La Prova De Vins Casa de la vinya en forma de raïm abstracte, gairebé pendent de la vinya. El seu principal element de suport generat per una columna digital fabricada representa un homenatge a una antiga arrel de vinya. El continu continu davant de la casa Grapevine és obert en totes les direccions i permet l'experiència paisatgística immediata de la vinya. D’aquesta manera s’ha de concedir una millora visual del gust de tots els vins de prova.

L’Interiorisme Al Detall

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

L’Interiorisme Al Detall El client busca un disseny creatiu que representi bé la marca. El nom "Hiveometric" està format per dues paraules "rusc" i "geomètric", que simplement indica el concepte principal i visualitza el disseny. El disseny s’inspira en el producte heroi de la marca, un fogó elèctric en forma de bresca. Es preveu com un cúmul de bresques, parets i sostres amb acabats nets que permeten connectar i interactuar perfectament formes geomètriques complexes. Les línies són delicades i netes, i es tradueix en un aspecte contemporani i elegant que simbolitza imaginació i creativitat infinites.

El Concepte D’Arquitectura Corporativa

Pharmacy Gate 4D

El Concepte D’Arquitectura Corporativa El concepte creatiu es basa en la combinació de components materials i immaterials, que junts creen una plataforma de mitjans. El punt central d’aquesta plataforma es caracteritza per un bol gran com a símbol d’un gotet d’alquímia abstracta sobre el qual es projecta un esquema hologràfic d’una cadena flotant d’ADN. Aquest holograma d’ADN, que de fet representa l’eslògan “A Promise for Life”, gira lentament i suggereix la facilitat de vida d’un organisme humà lliure de símptomes. L’holograma d’ADN rotatiu no només representa el flux de vida sinó també la relació entre la llum i la vida mateixa.

La Botiga Insígnia

Lenovo

La Botiga Insígnia Lenovo Flagship Store té com a objectiu millorar la imatge de la marca proporcionant al públic una plataforma per connectar-se i interactuar mitjançant l’estil de vida, el servei i l’experiència creats a la botiga. El concepte de disseny està pensat en la missió d’efectuar una transició del fabricant de dispositius informàtics a una marca líder entre els proveïdors d’electrònica de consum.

L’Espai D’Exposicions

Ideaing

L’Espai D’Exposicions Es tracta de la sala d'exposicions empresarials de la Setmana del Disseny de Guangzhou de 2013 dissenyada per C&C Design Co., Ltd. El disseny disposa de l'espai inferior a 91 metres quadrats que es mostra a la pantalla tàctil i al projector interior. El codi QR que apareix a la caixa de llum són els enllaços web de l'empresa. Mentrestant, els dissenyadors esperen que l’aparició de tot l’edifici pugui fer sentir a la gent un sentiment ple de vitalitat i, per tant, demostra la creativitat que posseeix l’empresa de disseny, és a dir, “l’esperit d’independència i la idea de llibertat” que els propugna. .