Revista de disseny
Revista de disseny
Disseny D’Oficines

Sberbank

Disseny D’Oficines La complexitat d’aquest projecte va ser dissenyar un àgil lloc de treball d’enorme mida en un termini de temps molt limitat i mantenir les necessitats físiques i emocionals dels usuaris d’oficines sempre al centre del disseny. Amb el nou disseny d’oficines, Sberbank ha donat els primers passos cap a la modernització del seu concepte de lloc de treball. El nou disseny d’oficines permet al personal desenvolupar les seves tasques en l’entorn de treball més adequat i estableix una identitat arquitectònica totalment nova per a la institució financera líder a Rússia i Europa de l’Est.

Oficina

HB Reavis London

Oficina Dissenyat segons l'estàndard WELL Building Standard de la IWBI, la seu central de HB Reavis UK té com a objectiu promoure un treball basat en projectes, que fomenti la descomposició de les sitges departamentals i fa que el treball en diferents equips sigui més senzill i accessible. Seguint l'estàndard de construcció WELL, el disseny del lloc de treball també té com a objectiu abordar els problemes de salut associats a les oficines modernes, com la falta de mobilitat, la mala il·luminació, la mala qualitat de l'aire, les opcions d'aliments limitades i l'estrès.

Casa De Vacances

Chapel on the Hill

Casa De Vacances Després de deixar-se abandonar durant més de 40 anys, una dilapidada capella metodista al nord d'Anglaterra s'ha transformat en una casa de vacances per a 7 persones. Els arquitectes han conservat les característiques originals -els alts finestrals gòtics i la sala principal de la congregació- convertint la capella en un espai harmoniós i còmode inundat de llum del dia. Aquest edifici del segle XIX es troba en un camp rural anglès que ofereix vistes panoràmiques als turons i les boniques zones rurals.

Oficina

Blossom

Oficina Tot i que es tracta d’un espai d’oficines, utilitza una combinació agosarada de diferents materials i l’estructura de plantació verda dóna una idea de perspectiva durant el dia. El dissenyador només proporciona espai i la vitalitat de l’espai depèn encara del propietari, utilitzant el poder de la natura i l’estil únic del dissenyador. L’oficina deixa de ser una única funció, el disseny és més diversificat i s’utilitzarà en un espai gran i obert per crear diferents possibilitats entre les persones i l’entorn.

Oficina

Dunyue

Oficina Durant el procés de conversa, els dissenyadors han permès dissenyar no només la divisió espacial de l’interior, sinó una connexió entre la ciutat / l’espai / la gent junts, de manera que l’entorn i l’espai de poca clau no entren en conflicte a la ciutat, ja que el dia és un façana amagada al carrer, nit. Aleshores es converteix en una caixa de llum de vidre d’una ciutat.

Menjador

Elizabeth's Tree House

Menjador Una demostració del paper de l'arquitectura en el procés de curació, Elizabeth's Tree House és un nou pavelló menjador per a campaments terapèutics a Kildare. L’acció dels nens que es recuperen de malalties greus l’espai forma un oasi de fusta al mig d’un bosc d’alzines. Un sistema de diagròs de fusta dinàmic però funcional, inclou un sostre expressiu, un gran envidrament i un revestiment de làser de colors, que crea un espai interior per a menjar un diàleg amb el llac i el bosc que l’envolten. La connexió profunda amb la natura a tots els nivells afavoreix la comoditat, la relaxació, la curació i l’encant dels usuaris.