Revista de disseny
Revista de disseny
El Centre Cultural De Repens Medieval

Medieval Rethink

El Centre Cultural De Repens Medieval Rethink Medieval va ser una resposta a una comissió privada per construir un Centre Cultural per a un petit poble no revelat a la província de Guangdong, que data de 900 anys de la dinastia Song. Una urbanització de 7.000 metres quadrats està centrada entorn d'una antiga formació de roques coneguda com la Pedra Ding Qi, símbol de l'origen del poble. El concepte del projecte es basa en mostrar la història i la cultura de l'antic poble, alhora que es vincula el nou amb el nou. El Centre Cultural és una reinterpretació d'un poble antic i una transformació en l'arquitectura contemporània.

El Centre De Vendes

Feiliyundi

El Centre De Vendes Un bon treball de disseny despertarà l’emoció de la gent. El dissenyador salta de la memòria d’estil tradicional i aporta una nova experiència en la magnífica i futurista estructura espacial. Es construeix una sala d’experiència ambientalista immersiva mitjançant l’acurada col·locació d’instal·lacions artístiques, el moviment clar de l’espai i la superfície decorativa pavimentada per materials i colors. Ser-hi no només és un retorn a la natura, sinó també un viatge beneficiós.

El Centre De Vendes

HuiSheng Lanhai

El Centre De Vendes Amb el tema oceànic del disseny de l’escena, s’aconsegueix l’ànima espacial, amb el quadrat de píxels com a element de comunicació visual, deixeu que els nens del joc explorin la descoberta de l’aprenentatge i el creixement esdevinguin el nucli del cas, el posicionament lliure de l’espai presenta el efecte fantàstic de l'educació en la diversió. Des de la forma, l’escala, la facilitat del color, l’estructura a l’experiència sensorial psicològica, el concepte d’espai continua i s’enriqueix quan tots els elements estan integrats i xoquen.

El Centre De Vendes

Ad Jinli

El Centre De Vendes Aquest projecte ha renovat els edificis antics de la parcel·la urbana i dóna la nova missió funcional als edificis per satisfer els nous requisits funcionals. Els dissenyadors intenten conduir la gent a acceptar l'estil modern de la ciutat de quatre nivells, des de la transformació de façanes de l'edifici fins al disseny de decoració d'interiors per assegurar la integritat de la implementació del projecte.

Oficina

Phuket VIP Mercury

Oficina A partir del tema de l’obertura i l’exploració en profunditat de la marca, es va explorar el disseny i es va crear una integració visual d’extensibilitat visual i història de la marca amb el planeta com a principal element creatiu. Amb els nous pensaments visuals, el pla va resoldre els tres problemes següents: l'equilibri d'obertura i funcions de l'espai; Divisió i combinació d’àrees funcionals de l’espai; La regularitat i el canvi de l'estil bàsic espacial.

Exposició

LuYu

Exposició L’art influeix en la vida i la vida aporta una reflexió i una interpretació profundes de l’art. La distància entre art i vida pot estar en el trajecte diari. Si mengeu tots els àpats amb cura, podeu convertir la vostra vida en art. La creació del dissenyador també és art, que es produeix amb els seus propis pensaments. Les tècniques són eines i les expressions són resultats. Només amb pensaments hi haurà obres realment bones.