Revista de disseny
Revista de disseny
Capella

Coast Whale

Capella La forma biònica de la balena es va convertir en el llenguatge d'aquesta capella. Una balena encallada a la costa d’Islàndia. Una persona pot entrar al seu cos a través d’una peça baixa i experimentar la perspectiva d’una balena mirant l’oceà on és més fàcil per als humans reflexionar sobre l’abandonament de la degradació ambiental. L’estructura de suport cau a la platja per assegurar un dany mínim al medi natural. Els materials naturals i respectuosos amb el medi ambient converteixen aquest projecte en una destinació turística que demana protecció ambiental.

Porta Lleugera Futura Ciutat Ferroviària

Light Portal

Porta Lleugera Futura Ciutat Ferroviària Light Portal és el pla principal de Yibin Highspeed Rail City. Una reforma de l'estil de vida recomana a totes les edats durant tot l'any. Al costat de l'estació de ferrocarril d'alta velocitat de Yibin, que funciona des del juny del 2019, el Yibin Groenlàndia Centre està format per 160 torres bessones d'ús mixt, que integren arquitectura i natura amb el bulevard de 1 km de llarg. Yibin té una història des de fa més de 4.000 anys, acumulant saviesa i cultura igual que el sediment al riu va marcar el desenvolupament de Yibin. Les torres bessones serveixen de portal lleuger per guiar els visitants, així com un punt de referència per als veïns.

La Clínica Dental

Clinique ii

La Clínica Dental Clinique ii és una clínica d’ortodòncia privada per a un líder d’opinió i lluminós que aplica i investiga tècniques i materials més avançats de la seva disciplina. Els arquitectes van plantejar un concepte d’implant basat en l’ús ortodònc típic d’aparells mèdics d’alta precisió com a principi de disseny a tot l’espai. Les superfícies i els mobles interiors es combinen perfectament en una closca blanca amb un rajolí de corian groc on s’implanta la tecnologia mèdica d’avantguarda.

El Centre Cultural De Repens Medieval

Medieval Rethink

El Centre Cultural De Repens Medieval Rethink Medieval va ser una resposta a una comissió privada per construir un Centre Cultural per a un petit poble no revelat a la província de Guangdong, que data de 900 anys de la dinastia Song. Una urbanització de 7.000 metres quadrats està centrada entorn d'una antiga formació de roques coneguda com la Pedra Ding Qi, símbol de l'origen del poble. El concepte del projecte es basa en mostrar la història i la cultura de l'antic poble, alhora que es vincula el nou amb el nou. El Centre Cultural és una reinterpretació d'un poble antic i una transformació en l'arquitectura contemporània.

El Centre De Vendes

Feiliyundi

El Centre De Vendes Un bon treball de disseny despertarà l’emoció de la gent. El dissenyador salta de la memòria d’estil tradicional i aporta una nova experiència en la magnífica i futurista estructura espacial. Es construeix una sala d’experiència ambientalista immersiva mitjançant l’acurada col·locació d’instal·lacions artístiques, el moviment clar de l’espai i la superfície decorativa pavimentada per materials i colors. Ser-hi no només és un retorn a la natura, sinó també un viatge beneficiós.

El Centre De Vendes

HuiSheng Lanhai

El Centre De Vendes Amb el tema oceànic del disseny de l’escena, s’aconsegueix l’ànima espacial, amb el quadrat de píxels com a element de comunicació visual, deixeu que els nens del joc explorin la descoberta de l’aprenentatge i el creixement esdevinguin el nucli del cas, el posicionament lliure de l’espai presenta el efecte fantàstic de l'educació en la diversió. Des de la forma, l’escala, la facilitat del color, l’estructura a l’experiència sensorial psicològica, el concepte d’espai continua i s’enriqueix quan tots els elements estan integrats i xoquen.