Revista de disseny
Revista de disseny
Pavelló

Big Aplysia

Pavelló En el procés de desenvolupament urbà, és inevitable que sorgeixi el mateix entorn construït. Els edificis tradicionals també poden semblar monòtons i distants. L'aparició d'una arquitectura paisatgística de forma especial suavitza la relació entre les persones a l'espai arquitectònic, es converteix en un lloc per fer turisme i activa la vitalitat.

El Showroom

From The Future

El Showroom Sala d’exposició: a la sala d’exposicions, es presenten sabates d’entrenament i equipament esportiu, fabricats amb tecnologia d’injecció. El lloc sembla ser fabricat amb premsa de motlle d’injecció. En el mètode de fabricació del lloc, els mobles s’uneixen com si es fabricessin en motlle d’injecció per tal de generar el conjunt. Les traces de cosir gruixudes que al sostre suavitzen tota la visualitat tecnològica.

Boutique I Showroom

Risky Shop

Boutique I Showroom Risky shop va ser dissenyat i creat per Smallna, un estudi de disseny i galeria vintage fundat per Piotr Płoski. La tasca va suposar molts reptes, ja que la boutique es troba a la segona planta d'una casa adossada, no té un aparador i té una superfície de només 80 metres quadrats. Aquí va venir la idea de duplicar la zona, utilitzant tant l’espai del sostre com l’espai del pis. S'aconsegueix una atmosfera acollidora i acollidora, tot i que els mobles estan penjats cap per avall al sostre. La botiga arriscada està dissenyada amb totes les normes (fins i tot desafia la gravetat). Reflecteix plenament l’esperit de la marca.

L’Hospitalitat De L’Estadi

San Siro Stadium Sky Lounge

L’Hospitalitat De L’Estadi El projecte dels nous salons Sky és només el primer pas de l’enorme programa de renovació que l’AC Milan i el FC Internazionale, juntament amb el Municipi de Milà, porten a terme amb l’objectiu de transformar l’estadi de San Siro en un equipament multifuncional capaç d’acollir tot els esdeveniments importants que afrontarà Milano durant la propera EXPO 2015. Després de l’èxit del projecte skybox, Ragazzi & Partners ha dut a terme la idea de crear un nou concepte d’espais d’hostaleria a la part superior del gran estand del Estadi San Siro.

Oficina A Petita Escala

Conceptual Minimalism

Oficina A Petita Escala El seu disseny interior es caracteritza per un minimalisme estètic, però no funcional. L’espai de pla obert es destaca per línies netes, grans obertures vidriades que permeten molta llum natural, permetent que la línia i el pla esdevinguin els elements estructurals i estètics bàsics. La manca d’angles rectes va determinar la necessitat d’adoptar una visió més dinàmica de l’espai, mentre que l’elecció d’una paleta de colors clara combinada amb varietat material i textual permet una unitat d’espai i funció. Els acabats de formigó sense acabar s’eleven a les parets per afegir un contrast entre el blanc-suau i el gris rugós.

Jardí

Tiger Glen Garden

Jardí El Tiger Glen Garden és un jardí de contemplació construït a la nova ala del Museu d'Art Johnson. Està inspirat en una paràbola xinesa, anomenada els tres rius del Tigre Glen, en la qual tres homes superen les seves diferències sectàries per trobar una unitat d’amistat. El jardí va ser dissenyat en un estil auster anomenat karesansui en japonès en què es crea una imatge de la natura amb una disposició de pedres.