Revista de disseny
Revista de disseny
Centre Comercial Familiar

Funlife Plaza

Centre Comercial Familiar Funlife Plaza és un centre comercial familiar per al lleure i l’educació infantil. Té com a objectiu crear un passadís de cotxes de carreres perquè els nens puguin viatjar en cotxe durant les compres dels pares, una casa en l’arbre perquè els nens estiguin atents i juguen a l’interior, un sostre “lego” amb el nom del centre comercial amagat per inspirar la imaginació dels nens. Fons blanc senzill amb vermell, groc i blau, deixeu que els nens el dibuixin i el pintin a les parets, als terres i al vàter.

El Disseny D’Interiors

Suzhou MZS Design College

El Disseny D’Interiors Aquest projecte es troba a Suzhou, que és ben conegut pel disseny tradicional de jardins xinesos. La dissenyadora es va esforçar per reunir tant la seva sensibilitat modernista com la vernacle de Suzhou. El disseny pren pistes de l’arquitectura tradicional de Suzhou amb l’ús de parets de guix emblanquinat, portes de lluna i intricades arquitectures de jardins per tornar a imaginar la llengua veritable de Suzhou en un context contemporani. Es va recrear el mobiliari amb branques reciclades, bambú i cordes de palla amb la participació dels estudiants, cosa que va donar un significat especial a aquest espai educatiu.

Restaurant Bar Terrat

The Atticum

Restaurant Bar Terrat L'encant d'un restaurant en un entorn industrial s'ha de reflectir en l'arquitectura i el mobiliari. El guix de calç negre i gris, desenvolupat especialment per a aquest projecte, n'és una de les proves. La seva estructura única i tosca recorre totes les habitacions. En l'execució detallada, es van utilitzar deliberadament materials com l'acer en brut, les costures de soldadura i marques de mòlta es van mantenir visibles. Aquesta impressió es recolza en l'elecció de finestres muntin. Aquests elements freds contrasten amb la fusta de roure càlida, el parquet d'espina de peix planejat a mà i una paret totalment plantada.

Pavelló Mòbil

Three cubes in the forest

Pavelló Mòbil Tres cubs són l'aparell amb les diferents propietats i funcions (equips de jocs infantils, mobiliari públic, objectes d'art, sales de meditació, cendres, petits espais de descans, sales d'espera, cadires amb sostre) i poden aportar a la gent experiències espacials fresques. Tres cubs es poden transportar fàcilment amb un camió, per la mida i la forma. Pel que fa a la mida, la instal·lació (la inclinació), les superfícies dels seients, les finestres, etc., cada cub està dissenyat de manera característica. Tres cubs fan referència a espais mínims tradicionals japonesos com les sales de cerimònia del te, amb variabilitat i mobilitat.

El Complex Multifuncional

Crab Houses

El Complex Multifuncional A la vasta plana de les terres baixes de Silèsia, una muntanya màgica es troba sola, coberta de boira de misteri, s'alça sobre la pintoresca ciutat de Sobotka. Allà, enmig de paisatges naturals i emplaçament llegendari, està previst que hi hagi el complex Crab Houses: un centre de recerca. Com a part del projecte de dinamització de la ciutat, se suposa que ha de donar peu a la creativitat i la innovació. El lloc reuneix científics, artistes i comunitat local. La forma dels pavellons està inspirada en els crancs que entren en un mar d'herba ondulant. S'il·luminaran a la nit, semblant a cuques de llum que planen sobre la ciutat.

Apotecaria

Izhiman Premier

Apotecaria El nou disseny de la botiga Izhiman Premier va evolucionar per crear una experiència moderna i moderna. El dissenyador va utilitzar una barreja diferent de materials i detalls per servir cada racó dels articles mostrats. Cada àrea d'exposició es va tractar per separat mitjançant l'estudi de les propietats dels materials i dels productes exposats. Creant un matrimoni de materials barrejant entre marbre de Calcuta, fusta de noguera, fusta de roure i vidre o acrílic. Com a resultat, l'experiència es va basar en cada funció i preferències del client amb un disseny modern i elegant compatible amb els articles exposats servits.