Revista de disseny
Revista de disseny
Casa Residencial

Oberbayern

Casa Residencial El dissenyador creu que la profunditat i la significació de l'espai viuen en la sostenibilitat derivada de la unitat de l'home, l'espai i l'entorn interrelacionats i codependents; per tant, amb enormes materials originals i residus reciclats, el concepte es materialitza en l'estudi de disseny, una combinació de llar i oficina, per a un estil de disseny de convivència amb l'entorn.

Residencial

House of Tubes

Residencial El projecte és la fusió de dos edificis, un abandonat dels anys 70 amb l'edifici de l'època actual i l'element que es va dissenyar per unir-los és la piscina. Es tracta d'un projecte que té dos usos principals, el 1r com a residència per a una família de 5 membres, el 2n com a museu d'art, amb àmplies zones i murs alts per acollir més de 300 persones. El disseny copia la forma de la muntanya posterior, la muntanya icònica de la ciutat. En el projecte només s'utilitzen 3 acabats amb tons clars per fer brillar els espais a través de la llum natural que es projecta a les parets, terres i sostres.

L'oficina De Prevenda

Ice Cave

L'oficina De Prevenda Ice Cave és un showroom per a un client que necessitava un espai amb una qualitat única. Mentrestant, capaç de mostrar diverses propietats del Teheran Eye Project. Segons la funció del projecte, un ambient atractiu però neutre per mostrar objectes i esdeveniments segons sigui necessari. La idea de disseny va ser utilitzar una lògica superficial mínima. Una superfície de malla integrada s'estén per tot l'espai. L'espai necessari per als diferents usos es forma a partir de forces estranyes en sentit amunt i avall exercides sobre la superfície. Per a la fabricació, aquesta superfície s'ha dividit en 329 panells.

Botiga Minorista

Atelier Intimo Flagship

Botiga Minorista El nostre món ha estat afectat per un virus sense precedents el 2020. El primer vaixell insígnia de l'Atelier Intimo dissenyat per O i O Studio s'inspira en el concepte de Rebirth of the Scorched Earth, que implica la integració del poder curatiu de la natura que dóna a la humanitat una nova esperança. Mentre es crea un espai dramàtic que permet als visitants passar moments imaginant i fantasejant en aquest temps i espai, també es crea una sèrie d'instal·lacions d'art per demostrar plenament les característiques reals de la marca. El Flagship no és un espai comercial normal, és l'escenari d'actuació de l'Atelier Intimo.

La Botiga De Te Emblemàtica

Toronto

La Botiga De Te Emblemàtica El centre comercial més concorregut del Canadà incorpora un nou disseny de botiga de te de fruita d'Studio Yimu. El projecte de la botiga insígnia era ideal per a la marca per convertir-se en el nou punt d'accés al centre comercial. Inspirada en el paisatge canadenc, la bonica silueta de la muntanya blava del Canadà està impresa al fons de la paret de tota la botiga. Per portar el concepte a la realitat, Studio Yimu va crear artesanalment una escultura de molineria de 275 cm x 180 cm x 150 cm que permet una interacció total amb cada client.

Pavelló

Big Aplysia

Pavelló En el procés de desenvolupament urbà, és inevitable que sorgeixi el mateix entorn construït. Els edificis tradicionals també poden semblar monòtons i distants. L'aparició d'una arquitectura paisatgística de forma especial suavitza la relació entre les persones a l'espai arquitectònic, es converteix en un lloc per fer turisme i activa la vitalitat.