Revista de disseny
Revista de disseny
L’Etiqueta De Vi

5 Elemente

L’Etiqueta De Vi El disseny de “5 Elemente” és el resultat d’un projecte, on el client confiava l’agència de disseny amb plena llibertat d’expressió. El més destacat d'aquest disseny és el personatge romà "V", que representa la idea principal del producte: cinc tipus de vi entrellaçats en una barreja única. El paper especial utilitzat per a l’etiqueta, així com la col·locació estratègica de tots els elements gràfics, provoquen que el consumidor potencial pugui agafar l’ampolla i girar-la a les mans, tocar-la, cosa que sens dubte fa una impressió més profunda i fa que el disseny sigui més memorable.

Els Envasos De Begudes Refrescants

Coca-Cola Tet 2014

Els Envasos De Begudes Refrescants Per crear una sèrie de llaunes de Coca-Cola que difonen milions de desitjos de Tết a tot el país. Vam utilitzar el símbol Tết de Coca-cola (l'oreneta de l'oreneta) com a dispositiu per formar aquests desitjos. Per a cada llauna es van elaborar centenars d’orenetes dibuixades a mà i es van organitzar amb cura al voltant d’un guió personalitzat, que junts formen una sèrie de desitjos vietnamites significatius. "An", significa Pau. "Tài" significa èxit, "Lộc" significa prosperitat. Aquestes paraules s’intercanvien àmpliament durant tota la festa i tradicionalment adornen decoracions de Tết.

Sistema De Vaixella Obert

Osoro

Sistema De Vaixella Obert El caràcter innovador d’OSORO és combinar la qualitat de la porcellana vitrificada d’alt grau i la seva típica pell brillant color ivori amb la funció adequada per conservar els aliments a la nevera o el congelador i per cuinar amb forn de vapor o microones. La forma senzilla i modular amb els seus diversos elements es pot apilar per estalviar espai, combinar-se de forma flexible i tancar-se amb un O-Sealer O-Connector de silicona multicolor de manera que els aliments es quedin ben segellats. OSORO es pot utilitzar universalment eliminant la necessitat de la nostra vida diària.

Una Sèrie Limitada De Vins Exclusius

Echinoctius

Una Sèrie Limitada De Vins Exclusius Aquest projecte és únic en molts sentits. El disseny havia de reflectir el caràcter únic del producte en qüestió: el vi d'autor exclusiu. A més, hi havia la necessitat de comunicar el significat profund del nom del producte: superlatiu, solstici, contrast entre nit i dia, blanc i negre, obert i obscur. El disseny tenia la intenció de reflectir el secret amagat a la nit: la bellesa del cel nocturn que ens sorprèn tant i l’enigma místic amagat a les constel·lacions i al Zodíac.

L’Eina Educativa I Formativa

Corporate Mandala

L’Eina Educativa I Formativa La mandala corporativa és una nova eina formativa i formativa. És una integració innovadora i única de l’antic principi de la mandala i de la identitat corporativa dissenyada per impulsar el treball en equip i el rendiment global del negoci. A més, és un element nou de la identitat corporativa de l'empresa. Mandala corporativa és una activitat grupal per a equip o activitat individual per a directiu. Està dissenyat específicament per a una empresa determinada i està acolorit per equip o per individu de manera gratuïta i intuïtiva on tothom pot triar qualsevol color o camp.

Les Aixetes

Electra

Les Aixetes L’electra que no té mànec separat atrau tothom per la seva elegància i l’aspecte intel·ligent és decisiu per ser únic per a les cuines. Disminuir el mesclador digital proporciona als usuaris llibertat de moviment a les cuines alhora que ofereix les opcions de dues funcions de flux diferents. A la zona frontal de l'electra, un coixinet electrònic us permet accedir a totes les funcions, ja sigui quan el polvoritzador es troba instal·lat al bec o a la mà amb només una punta del dit.