Revista de disseny
Revista de disseny
La Instal·lació De Purificació D’Aigua

Waterfall Towers

La Instal·lació De Purificació D’Aigua L’edifici transcendeix de la ubicació ja que reformula un lloc artificial que passa a formar part d’un entorn natural unificat. El límit entre la ciutat i la natura es defineix i s’intensifica per la presència de la presa. Cada forma en relaciona una altra, que reflecteix els sistemes d’ordenació simbiòtics de la natura. Més particularment en el concepte específic, la fusió del paisatge i l’arquitectura es produeix amb l’ús del flux d’aigua com a element funcional i, posteriorment, organitzatiu.

La Taula De Cafè

Ripple

La Taula De Cafè Les taules mitjanes que s’utilitzen solen tenir lloc al centre dels espais i causen problemes amb els problemes d’aproximació. Per aquesta raó, les taules de servei s'utilitzen per obrir aquest buit. Per solucionar aquest problema, Yılmaz Dogan ha combinat dues funcions en el disseny de Ripple i ha desenvolupat un disseny de producte dinàmic que pot ser tant un suport mitjà com una taula de serveis, que viatja amb un braç asimètric i es mou a la distància. Aquest moviment dinàmic va coincidir amb les línies de disseny fluides de Ripple que reflecteixen la naturalesa amb la variabilitat d’una gota i les ones formades per aquesta gota.

El Iot

Portofino Fly 35

El Iot El Portofino Fly 35, ple de llum natural des de grans finestrals situats a la sala, també a les cabines. Les seves dimensions ofereixen una sensació d’espai sense precedents per a un vaixell d’aquesta mida. A tot l’interior, la paleta de colors és càlida i natural, amb l’elecció de composicions d’equilibri de colors i materials, convertint els ambients en zones modernes i còmodes, seguint les tendències internacionals de l’interiorisme.

Etiquetes De Vi

KannuNaUm

Etiquetes De Vi El disseny de les etiquetes de vi KannuNaUm es caracteritza per un estil refinat i mínim, obtingut cercant símbols que puguin representar la seva història. El territori, la cultura i la passió dels viticultors de la Terra de la Longevitat es condensen en aquestes dues etiquetes coordinades. Tot es veu millorat pel disseny de vinya centenària que s’ha fet amb la tècnica d’or abocada en 3D. Un disseny iconogràfic que representa la història d’aquests vins i amb ells la història de la terra de la qual neix, Ogliastra la Terra dels Centenaris a Sardenya.

Llibreria

Guiyang Zhongshuge

Llibreria Amb la passarel·la muntanyenca i les prestatgeries amb aparença de gruta amb estalactita, la llibreria introdueix els lectors en un món de la cova càrstica. D’aquesta manera, l’equip de disseny aporta una experiència visual fantàstica i, alhora, difon les característiques i la cultura locals a una multitud més gran. Guiyang Zhongshuge ha estat un element cultural i fita urbana a la ciutat de Guiyang. A més, també posa de relleu el buit de l’ambient cultural de Guiyang.

El Disseny D’Etiquetes De Vi

I Classici Cherchi

El Disseny D’Etiquetes De Vi Per a un celler històric a Sardenya, des de 1970, s’ha dissenyat el restyling d’etiquetes per a la línia de vins The Classics. L’estudi de les noves etiquetes volia preservar el vincle amb la tradició que l’empresa persegueix. A diferència d’etiquetes anteriors, va funcionar per donar un toc d’elegància que va bé amb l’alta qualitat dels vins. Per a les etiquetes s'ha treballat amb la tècnica Braille que aporta elegància i estil sense pesar. El patró floral es basa en l'elaboració gràfica d'un patró de l'església propera de Santa Croce a Usini, que també és el logotip de l'empresa.