Revista de disseny
Revista de disseny
L’Aplicació Mòbil

Akbank Mobile

L’Aplicació Mòbil El nou disseny de l'aplicació Akbank Mobile ofereix una nova perspectiva en termes d'experiència bancària social, intel·ligent, a prova de futur i gratificant. Amb el disseny personalitzat de l’àrea a la pàgina principal, els usuaris poden visualitzar informació intel·ligent per facilitar la seva vida financera. A més, amb aquest nou enfocament de disseny, les transaccions bancàries tradicionals parlen el llenguatge dels usuaris amb miniatures de contacte visuals, fluxos d’accions i conceptes simplificats.

L’Ampolla D’Aigua De Silicona D’Entrenament

Happy Aquarius

L’Ampolla D’Aigua De Silicona D’Entrenament Happy Aquarius és una ampolla d'aigua segura i de bona adherència per a totes les edats. Té una suau forma de curvatura somrient dissenyada i vistosa per als colors de doble cara que presenta una sensació de jove, enèrgica i de moda. Fabricat en silicona 100% reciclable de qualitat alimentària, mantenint un rang de temperatura de 220 graus. De C a -40 º C, no es va filtrar i no té BPA. El suau recobriment de la superfície tàctil proporciona una sensació de seda, agradable i agafable. La primavera, l'elasticitat i la característica de l'estructura buida permeten que l'ampolla es pugui treballar com a mànega, a més de peses lleugeres.

Serveis Hotelers

Marn

Serveis Hotelers Inspirant-se en els aperitius festius de la cultura tradicional de Tainan (una antiga ciutat de Taiwan plena de patrimoni cultural), transformant-los en un conjunt de serveis hotelers, aquesta sèrie de refrigeris festius sempre coneguts pels locals com "Marn", significa compliment. en la cultura xinesa; pastís d’arròs en forma de tortuga com a sabó de mà i plat de sabó, pastís de mongetes com a articles de tocador, boca de dolços de dolents de Yuan com a crema de mà i pa de vapor i amp; Pastís de Tainan de sucre marró com a plat de te. El patrimoni cultural de Tainà podria estar estès pel món, ja que l'hotel és una bona plataforma per promoure la cultura local.

La Femta Laminada De Bambú

Kala

La Femta Laminada De Bambú Kala, femta fabricada en bambú laminat amb un mecanisme retràctil a l’eix central. Prenent com a inspiració l'estructura del paraigües de paper oli, la ratlla de bambú laminada es va cuinar a la calor i es va fixar en un motlle de fusta que es va doblar en forma, mostrant la seva simplicitat i encantador oriental. Curiosament l’elasticitat de l’estructura de bambú laminada dissenyada i el mecanisme retràctil a l’eix central, es trobarà la interacció quan s’asseu a la femta de Kala, baixarà lleugerament i amb suavitat, i quan un s’aixequi del excrements de Kala, ascendirà de nou a la seva posició. .

El Joc D’Entrenament De L’Alè

P Y Lung

El Joc D’Entrenament De L’Alè És un disseny de dispositiu semblant a joguines per a totes les edats, de manera que tothom es podrà beneficiar d'un entrenament regular per respirar per millorar la capacitat pulmonar fent que la pilota passi a través de pistes amb diferents punts de control per controlar la inhalació i l'exhalació d'aire. Les pistes consten de diversos mòduls, flexibles i intercanviables. Una estructura de mecanisme magnètic dissenyada en el creador d’alè que permet ajustar-se a les condicions respiratòries.

Els Mobles

ChuangHua Tracery

Els Mobles La traceria ChuangHua és adequada per a la decoració de la llar, l’espai comercial, l’hotel o l’estudi on la seva essència s’inspira en ChuangHua, el patró de les reixes de les finestres xineses. Utilitzant la tecnologia de flexió de xapa i el revestiment de pintura en pols d'un color vermellós i viu amb un color blanc pur que il·luminava la seva aparença festiva, alliberant-los de la imatge metàl·lica de dur, fred i pesat. Estèticament senzilla i neta per la seva forma estructural dissenyada, quan la llum passa pel patró de tracería de tall làser, l’ombra es projecta sobre la paret i el sòl que l’envolta que mostra una bellesa.