Revista de disseny
Revista de disseny
Envasos Cosmètics

Clive

Envasos Cosmètics El concepte d'envasos cosmètics Clive va néixer per ser diferent. Jonathan no volia simplement crear una altra marca de cosmètics amb productes comuns. Decidit a explorar més sensibilitat i una mica més del que creu en termes de cura personal, aborda un objectiu principal. L’equilibri entre cos i ment. Amb un disseny d’inspiració hawaiana, la combinació de fulles tropicals, la tonalitat del mar i l’experiència tàctil dels paquets proporcionen la sensació de relaxació i pau. Aquesta combinació fa possible aportar l’experiència d’aquest lloc al disseny.

Oficina

Studio Atelier11

Oficina L'edifici es basava en un "triangle" amb la imatge visual més forta de la forma geomètrica original. Si mireu cap avall des d'un lloc alt, podeu veure un total de cinc triangles diferents. La combinació de triangles de diferents mides significa que "humans" i "natura" tenen un paper com a lloc on es troben.

Concept Book I Poster

PLANTS TRADE

Concept Book I Poster El comerç de plantes és una sèrie d'una forma innovadora i artística d'exemplars botànics, que va ser desenvolupat per construir una millor relació entre humans i natura en lloc de materials educatius. El Llibre de conceptes de comerç de plantes es va preparar per ajudar-vos a comprendre aquest producte creatiu. El llibre, dissenyat exactament a la mateixa mida que el producte, no només inclou fotografies de la natura, sinó gràfics únics inspirats en la saviesa de la natura. Més interessant, els gràfics s'imprimeixen acuradament mitjançant impressió de lletres perquè cada imatge variï en color o textura, igual que les plantes naturals.

Casa Residencial

Tei

Casa Residencial Es va apreciar el fet que una vida còmoda després de la jubilació que aprofiti al màxim els locals de la muntanya es realitzi per un disseny constant de forma habitual. Per aportar un entorn ric. Però aquesta vegada no és arquitectura de xalet sinó habitatge personal. Aleshores en primer lloc vam començar a fer una estructura basada en que és capaç de passar la vida habitual còmodament sense tenir raó en tot el pla.

Anell

Arch

Anell El dissenyador rep inspiració en la forma de les estructures d'arc i arc de Sant Martí. Dos motius: una forma d'arc i una forma de gota, es combinen per crear una forma tridimensional única. Combinant formes i línies mínimes i utilitzant motius simples i comuns, el resultat és un anell senzill i elegant que es fa agosarat i lúdic proporcionant espai per a l'energia i el ritme per fluir. Des de diferents angles canvia la forma de anell: la forma de la gota es visualitza des de l’angle frontal, la forma de l’arc es veu des de l’angle lateral i la creu de l’angle superior. Això proporciona estimulació per a qui el porta.

Anell

Touch

Anell Amb un simple gest, una acció de tacte transmet emocions riques. A través de anell Touch, el dissenyador pretén transmetre aquesta sensació càlida i sense metall amb sòlids freds i sòlids. S’uneixen 2 corbes per formar un anell que suggereix a 2 persones agafades de la mà. L’anell canvia d’aspecte quan es gira la seva posició sobre el dit i es veu des de diferents angles. Quan les parts connectades es posicionen entre els dits, anell apareix de color groc o blanc. Quan les parts connectades es posicionen sobre el dit, podeu gaudir d’un color tant groc com blanc.