Revista de disseny
Revista de disseny
El Suport De Campanya I Vendes

Target

El Suport De Campanya I Vendes L'any 2020, Brainartist llança una campanya cross-media per al client Steitz Secura per adquirir nous clients: amb un missatge molt individualitzat com a campanya de cartells dirigits el més a prop possible de les portes dels clients potencials i un mailing individualitzat amb la sabata a joc de la col·lecció actual. El destinatari rep la contrapart corresponent quan fa una cita amb la força de vendes. L'objectiu de la campanya era posar en escena Steitz Secura i la companyia "matching" com una parella perfecta. Brainartist va desenvolupar la campanya completa de gran èxit.

Ciclomotor

Cerberus

Ciclomotor Es desitgen avenços significatius en el disseny del motor per als vehicles futurs. No obstant això, persisteixen dos problemes: la combustió eficient i la facilitat d'ús. Això inclou consideracions sobre la vibració, el maneig del vehicle, la disponibilitat de combustible, la velocitat mitjana del pistó, la resistència, la lubricació del motor, el parell del cigonyal i la simplicitat i fiabilitat del sistema. Aquesta divulgació descriu un innovador motor de 4 temps que proporciona simultàniament fiabilitat, eficiència i baixes emissions en un únic disseny.

Joguina De Fusta

Cubecor

Joguina De Fusta Cubecor és una joguina senzilla però complexa que desafia el poder de pensament i creativitat dels nens i els familiaritza amb colors i accessoris senzills, complementaris i funcionals. En unir petits cubs entre si, el conjunt estarà complet. A les peces s'utilitzen diverses connexions fàcils, com ara imants, velcro i agulles. Trobar connexions i connectar-les entre si, completa el cub. També reforça la seva comprensió tridimensional persuadant el nen perquè completi un volum senzill i familiar.

Pantalla

Bellda

Pantalla Una pantalla penjant fàcil d'instal·lar que simplement s'adapta a qualsevol bombeta sense necessitat de cap eina o experiència elèctrica. El disseny dels productes permet a l'usuari posar-lo i treure-lo de la bombeta sense gaire esforç per crear una font d'il·luminació visualment agradable en un pressupost o allotjament temporal. Com que la funcionalitat d'aquest producte s'incrusta en la seva forma, el cost de producció és similar al d'un test de plàstic normal. La possibilitat de personalitzar al gust de l'usuari pintant o afegint qualsevol element decoratiu crea un caràcter únic.

El Material De Màrqueting D'esdeveniments

Artificial Intelligence In Design

El Material De Màrqueting D'esdeveniments El disseny gràfic proporciona una representació visual de com la intel·ligència artificial pot esdevenir un aliat per als dissenyadors en un futur proper. Proporciona informació sobre com la IA pot ajudar a personalitzar l'experiència per al consumidor i com la creativitat es troba en el punt de mira de l'art, la ciència, l'enginyeria i el disseny. La conferència Artificial Intelligence In Graphic Design és un esdeveniment de 3 dies a San Francisco, CA al novembre. Cada dia hi ha un taller de disseny, xerrades de diferents ponents.

La Comunicació Visual

Finding Your Focus

La Comunicació Visual El dissenyador pretén mostrar un concepte visual que mostri un sistema conceptual i tipogràfic. Així, la composició consisteix en un vocabulari específic, mesures precises i especificacions centrals que el dissenyador ha tingut molt en compte. Així mateix, el dissenyador ha volgut establir una clara jerarquia tipogràfica per establir i moure l'ordre en què el públic rep la informació del disseny.