Revista de disseny
Revista de disseny
El Patí Per A Neu Suau I Dura

Snowskate

El Patí Per A Neu Suau I Dura El patí de neu original es presenta aquí amb un disseny força nou i funcional: en caoba de fusta dura i amb corredors d’acer inoxidable. Un dels avantatges és que es poden utilitzar botes de cuir tradicionals amb taló i, per tant, no hi ha demanda de botes especials. La clau de la pràctica del patí és la tècnica de lligar fàcil, ja que el disseny i la construcció s’optimitzen amb una bona combinació entre l’amplada i l’alçada del patí. Un altre factor decisiu és l'amplada dels corredors optimitzant el patinatge de gestió sobre neu sòlida o dura. Els corredors són d’acer inoxidable i estan equipats amb cargols encastats.

L’Hospitalitat De L’Estadi

San Siro Stadium Sky Lounge

L’Hospitalitat De L’Estadi El projecte dels nous salons Sky és només el primer pas de l’enorme programa de renovació que l’AC Milan i el FC Internazionale, juntament amb el Municipi de Milà, porten a terme amb l’objectiu de transformar l’estadi de San Siro en un equipament multifuncional capaç d’acollir tot els esdeveniments importants que afrontarà Milano durant la propera EXPO 2015. Després de l’èxit del projecte skybox, Ragazzi & Partners ha dut a terme la idea de crear un nou concepte d’espais d’hostaleria a la part superior del gran estand del Estadi San Siro.

L’Estructura D’Il·luminació

Tensegrity Space Frame

L’Estructura D’Il·luminació La llum del marc de l'espai Tensegrity utilitza el principi de "Menys per a més" de RBFuller per produir un dispositiu de llum utilitzant només la seva font de llum i el seu fil elèctric. La densitat es converteix en el mitjà estructural pel qual tots dos treballen mútuament en compressió i tensió per produir un camp de llum aparentment discontinu definit només per la seva lògica estructural. La seva escalabilitat i la seva economia de producció parlen d’una mercaderia de configuració interminable que la seva forma lluminosa resisteix amb gràcia l’atracció de la gravetat amb una simplicitat que afirma el paradigma de la nostra època: Aconseguir més mentre s’utilitza menys.

El Dispositiu Convertible Per A L'educació

Pupil 108

El Dispositiu Convertible Per A L'educació Alumne 108: el dispositiu convertible de Windows 8 per a l'educació. Una nova interfície i tota una nova experiència en l'aprenentatge. L’alumne 108 s’alça entre el món de la tauleta i l’ordinador portàtil, canviant entre tots dos, per millorar el seu rendiment a l’educació. Windows 8 obre noves possibilitats d’aprenentatge, permetent als estudiants aprofitar al màxim la funció de pantalla tàctil i les incomptables aplicacions. Part de l'Intel® Solutions Solutions, l'alumne 108 és la solució més assequible i adequada per a aules de tot el món.

Taula De Menjador

Chromosome X

Taula De Menjador Una taula de menjador dissenyada per oferir seients a vuit persones que interactuen en la disposició de les fletxes. La part superior és una X abstracta, formada per dues peces diferents accentuades per una línia profunda, mentre que la mateixa X abstracte es reflecteix al terra amb l'estructura de la base. L’estructura blanca està formada per tres peces diferents per a un fàcil muntatge i transport. A més, es va seleccionar el contrast de la xapa de teca de la part superior i la blanca de la base per alleugerir la part inferior, posant més èmfasi en la part superior de forma irregular, proporcionant així un suggeriment per a la interacció diferent dels usuaris.

Instal·lació Òptica

Opx2

Instal·lació Òptica Opx2 és una instal·lació òptica que explora una relació simbiòtica entre natura i tecnologia. Una relació on els patrons, la repetició i el ritme descriuen tant formacions naturals com operacions dels processos de computació. Les geometries reclusives, l'opacitat momentània i / o la densitat són similars al fenomen de conducció d'un camp de blat de moro o s'explica en tecnologia tot mirant el codi binari. Opx2 construeix una geometria complexa i desafia la percepció del volum i de l'espai.