Revista de disseny
Revista de disseny
Hotel

LiHao

Hotel Retorn a la natura, estació cultural de la ciutat. Crea un estil de vida refinat. Gaudeix exclusivament d’un ambient tranquil i tranquil. L'hotel està situat a la zona animada de la zona de desenvolupament d'alta tecnologia de Baoding. El dissenyador redefineix hotel resort de la ciutat mitjançant un pensament holístic mitjançant la combinació de l’entorn, l’arquitectura, el paisatge i l’interior per crear un espai hoteler sofisticat, natural i còmode. Deixeu que els viatgers de negocis se sentin pròspers en la tranquil·litat, robant un lleure de mig dia.

Les Oficines De Vendes

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Les Oficines De Vendes Amb la superfície de l'aigua com a mirall, es desactiva la imatge d'elevació de l'edifici; amb l’escultura i la plantació com a elements, l’interès de l’aigua es forma mitjançant la decoració; Amb la plantació flotant i canviant fonts i llums artístiques, es crea l’interès ; Amb l’aigua com l’ànima, la combinació d’art i funció es dedueix a través del punt d’inflexió de l’espai; l’àmplia piscina, al sol, l’aigua s’aixeca, clara i transparent, brillant, a través de l’aigua brillant, pot veure clarament l’actitud de cada rajola, sembla que també neteja la ment humana en general.

L'habitatge Multi Unitat

Best in Black

L'habitatge Multi Unitat Best in Black és un projecte que pretén crear un nou tipus d’edifici residencial. L’interiorisme dels apartaments representa un disseny industrial que conforma l’arquitectura mexicana, els materials seleccionats permeten projectar una sensació de meravella a les zones públiques i un aspecte càlid dels apartaments, en contrast amb una façana neta i sòbria. Les quatre façanes estan clarament inspirades en una col·locació aleatòria de les formes de joc Tetris que formen les parets i les finestres de l’edifici, creant atmosferes il·luminades que generen confort per a l’usuari.

El Piano Híbrid De Luxe

Exxeo

El Piano Híbrid De Luxe EXXEO és un elegant piano híbrid per a espais contemporanis. La seva forma única incorpora la fusió tridimensional de les ones sonores. Els clients poden personalitzar completament el seu piano perquè estigui en harmonia amb el seu entorn com a peça d'art decoratiu. Aquest piano d'alta tecnologia està format per materials exòtics com fibra de carboni, cuir de primera qualitat per a automòbils i sistema d'altaveus avançat de placa de so; recrea l’àmplia gamma dinàmica dels Grans pianos a través del sistema de so de 200 watts, 9 altaveus. La seva bateria integrada dedicada permet al piano dur fins a 20 hores amb una sola càrrega.

Casa De Venda

Zhonghe Kechuang

Casa De Venda Aquest projecte persegueix la profunditat i la precisió del material, la tecnologia i l’espai i posa l’èmfasi en la integritat de la funció, l’estructura i la forma. Gràcies a la combinació d’efectes d’il·luminació i nous materials per constituir els millors elements estètics, per assolir l’objectiu d’un disseny d’avantguarda, donar a la gent un sentit il·limitat de la reverència tecnològica.

Casa Residencial

Casa Lupita

Casa Residencial Casa Lupita ret un homenatge a l'arquitectura colonial clàssica de Mèrida, Mèxic i els seus barris històrics. Aquest projecte va suposar la restauració de la casona, que es considera un patrimoni, així com arquitectònica, interior, mobiliari i paisatgisme. La premissa conceptual del projecte és la juxtaposició de l’arquitectura colonial i contemporània.