Revista de disseny
Revista de disseny
Commode

shark-commode

Commode Commode unit amb una prestatgeria oberta, i això dóna la sensació de moviment i dues parts la fan més estable. L'ús de diferents acabats superficials i de diferents colors permet crear diferents estats d'ànim i es poden instal·lar entre diferents interiors. El prestatge obert i el prestatge obert dóna la il·lusió d’un ésser viu.

La Fotoinstal·lació

Decor

La Fotoinstal·lació En un edifici de models vull donar reflexions al voltant de la realitat, que considerem la nostra i que la considerem com una escenografia a un escenari imaginat. Un escenari per naturalesa ocasional i perible. Què hi ha al darrere o què passarà quan els motlles de decoració no siguin una apocalipsi que ve, sinó la creació d’un nou procés. Una altra imatge del que podria passar quan finalitzi el programa.

El Disseny D’Oficines

Brockman

El Disseny D’Oficines Com a empresa d’inversions basada en el comerç miner, l’eficiència i la productivitat són aspectes clau de la rutina empresarial. El disseny es va inspirar inicialment en la natura. Una altra inspiració evident en el disseny és l’èmfasi en la geometria. Aquests elements clau es van situar al capdavant dels dissenys i, per tant, es van traduir visualment mitjançant l'ús de comprensions geomètriques i psicològiques de la forma i l'espai. A l’hora de mantenir el prestigi i la reputació de l’edifici comercial de primer nivell mundial, neix una àrea corporativa única gràcies a l’ús del vidre i de l’acer.

Taula

Minimum

Taula Molt lleuger i senzill en producció i transport. És un disseny molt funcional, tot i que externament és molt lleuger i únic. Aquesta unitat és una unitat totalment desmuntable, que es pot desmuntar i muntar en qualsevol lloc. La longitud es pot combinar, ja que pot ser potes de fusta-metall, muntades a través dels connectors metàl·lics. La forma i el color de les potes es poden modificar segons els requisits.

El Disseny Teatral

Crossing the line

El Disseny Teatral Un monòleg de raonament sobre causa i efecte, què ens porta a cometre accions, que no hauríem considerat possibles. Situant l’audiència al voltant d’una taula amb forma de cercle, com la cort d’Europa, volia crear una sala on el públic intervingui, interactuï i reflexioni sobre la seva pròpia part en un esdeveniment.

Seient Per A Viatgers De Trànsit

Door Stops

Seient Per A Viatgers De Trànsit Door Stops és una col·laboració entre dissenyadors, artistes, genets i residents de la comunitat per omplir espais públics abandonats, com parades de trànsit i lots vacants, amb oportunitats d’aforament per fer de la ciutat un lloc més agradable. Dissenyades per oferir una alternativa més segura i estèticament agradable a la que actualment existeix, les unitats s’ofereixen amb grans exhibicions d’art públic encarregades d’artistes locals, cosa que fa que sigui una zona d’espera fàcilment identificable, segura i agradable per als motoristes.