Revista de disseny
Revista de disseny
Revista

Going/Coming

Revista A partir de la idea de sortides i arribades, aquesta revista es divideix en dues parts: Going / Coming. Going és sobre ciutats europees, experiències de viatge i consells per anar a l'estranger. Inclou un passaport d'una celebritat en cada edició. El passaport de "República dels viatgers" té informació personal sobre aquesta persona i la seva entrevista. Arribar es tracta de la idea que el millor d’un viatge és tornar a casa. Es parla de decoració de la llar, cuina, activitats per fer amb la nostra família i articles per gaudir millor de casa nostra.

Calendari

calendar 2013 “ZOO”

Calendari El ZOO és un kit artesanal per a la fabricació de sis animals, cadascun dels quals serveix com a calendari de dos mesos. Que tingueu un any ple de diversió amb el vostre “petit zoo”! Vida amb disseny: els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de “Life with Design”.

Els Mobles Que Es Transformen

Ludovico

Els Mobles Que Es Transformen La manera d’estalviar espai és força original, tenint dues cadires completament amagades dins del calaix. Situat dins dels mobles principals, no us adonareu que el que sembla ser calaixos són realment dues cadires separades. També podeu tenir una taula que es pugui utilitzar com a escriptori quan es tregui de l'estructura principal. L’estructura principal consta de quatre calaixos i un compartiment just a sobre del calaix superior en el qual podeu guardar moltes coses. El principal material utilitzat per aquest moble, beign eucaliptus fingerjoint, és ecològic, increïblement resistent, dur i té un atractiu visual molt fort.

L’Aplicació De Rellotge

Dominus plus

L’Aplicació De Rellotge Dominus plus expressa el temps d’una manera original. Igual que els punts de les peces de dòmino representen tres grups de punts: hores, desenes de minuts i minuts. L’hora del dia es pot llegir mitjançant el color dels punts: verd per AM; groc per a PM. L’aplicació conté un temporitzador, un despertador i timbres. Totes les funcions són navegables si toqueu punts de cantonades discrets. S'ha tingut un disseny artístic original i presentant la cara del temps del segle XXI. Està dissenyat en una bonica simbiosi amb estoigs portàtils per a dispositius Apple. Té una interfície senzilla amb només algunes paraules necessàries per operar-la.

Targeta De Missatge

Standing Message Card “Post Animal”

Targeta De Missatge Deixa que el kit d’artesania de paper d’animals enviï els teus missatges importants. Escriviu el vostre missatge al cos i envieu-lo juntament amb altres parts dins del sobre. Aquesta és una divertida targeta de missatges que el receptor pot reunir i mostrar. Disposa de sis animals diferents: ànec, porc, zebra, pingüí, girafa i ren. Vida amb disseny: els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor.