Revista de disseny
Revista de disseny
L’Armari De Menjador

Baan

L’Armari De Menjador "baan" és un tipus d'armari que ha estat dissenyat específicament per a l'ús del sopar. La seva aparença única i la força són les narracions relacionades per funció. Hi ha diverses característiques distintives dels sistemes d'armaris. Les diferents funcions i característiques de l’armari que estan separades per una història com ara la placa de coberts i la caixa de teixits estan representades per llar de foc i xemeneia. A més, les copes de vi es representen amb el candelabre i la cremallera està simbolitzada per l'escala. Hi ha quatre components principals de la casa en què es fan idees narratives.

Espectacles

Mykita Mylon, Basky

Espectacles La col·lecció MYKITA MYLON està fabricada en un material lleuger de poliamida que ofereix una excel·lent ajustabilitat individual. Aquest material especial es crea capa per capa gràcies a la tècnica de selectivització làser selectiva (SLS). Reinterpretant la forma tradicional d'espectacles de panto rodó i ovalat que estava de moda a la dècada de 1930, el model BASKY afegeix una nova cara a aquesta col·lecció d'espectacles que originalment va ser dissenyada per utilitzar-se en esports.

El Llibre

Brazilian Cliches

El Llibre "Tòpics brasilers" es va compondre utilitzant imatges d'un antic catàleg de tòpics tipogràfics brasilers. Però la raó del seu títol no es deu només als tòpics utilitzats per a la composició de les seves il·lustracions. Al torn de cada pàgina, topem amb altres tipus de tòpics brasilers: històrics, com l’arribada dels portuguesos, la catequització d’indis autòctons, cicles econòmics del cafè i l’or… fins i tot inclou tòpics brasilers contemporanis, plens d’embussos, deutes, condominis tancats i alienació: es mostra en una narració visual contemporània irreverent.

El Nucli De Transport

Viforion

El Nucli De Transport El projecte és un Transport HUB que uneix els assentaments urbans dels voltants amb el cor de la vida dinàmica de manera fàcil i eficaç generada en combinar diferents sistemes de transport com l’estació de ferrocarril, l’estació de metro, la coberta del nil i l’estació d’autobusos a més d’altres serveis per convertir la lloc on ser el catalitzador per al futur desenvolupament.

El Detector Portàtil D'errors

Prisma

El Detector Portàtil D'errors Prisma està dissenyat per a proves de materials no invasius en entorns més extrems. És el primer detector que inclou imatges avançades en temps real i exploració en 3D, cosa que facilita la interpretació dels defectes, reduint el temps dels tècnics al lloc. Amb un tancament pràcticament indestructible i amb diferents modes d’inspecció múltiples, Prisma pot abastar totes les aplicacions de prova, des de canonades de petroli fins a components aeroespacials. És el primer detector amb registre integral de dades i generació automàtica d’informes PDF. La connectivitat sense fil i Ethernet permet actualitzar o diagnosticar fàcilment la unitat.

Llum

Muse

Llum Inspirat en el "Budisme guanyat" en la seva afirmació que no hi ha qualitats absolutes al nostre univers, hem donat una qualitat paradoxal a la "llum" donant-li una "presència física". L’esperit de meditació que fomenta era una poderosa font d’inspiració que vam utilitzar per crear aquest producte; que inclouen les qualitats de "temps", "matèria" i "llum" en un sol producte.