Revista de disseny
Revista de disseny
La Polsera

Fred

La Polsera Hi ha molts tipus diferents de polseres i polseres: dissenyadors, daurats, plàstics, barats i cars ... però tan bonics com són, tots sempre són simplement i només polseres. Fred és alguna cosa més. Aquests punys, per la seva senzillesa, reviuen la noblesa dels temps antics, però són moderns. També es poden portar amb les mans nues amb una brusa de seda o un jersei negre, i sempre aportaran un toc de classe a la persona que el porta. Aquestes polseres són úniques perquè venen en parella. Són molt lleugers, cosa que fa que els vagi sentin dolents. Al vestir-los, es notarà de forma òptima!

Radiador

Piano

Radiador La inspiració d’aquest disseny va venir de Love for Music. Tres elements de calefacció diferents combinats, que s’assemblen a una tecla de piano, creen una composició que sembla un teclat de piano. La longitud del radiador pot variar, segons les característiques i les proposicions de l’espai. La idea conceptual no s'ha desenvolupat en producció.

Porta-Espelmes

Hermanas

Porta-Espelmes Hermanas és una família de canelobres de fusta. Són com cinc germanes (hermanes) preparades per ajudar-vos a crear un ambient acollidor. Cada porta-espelmes té una alçada única, de manera que combinant-los podreu simular l'efecte d'il·luminació de les espelmes de diferents mides simplement utilitzant les paletes estàndard. Aquests canelobres són de faig tornejat. Estan pintats de diferents colors permetent crear una combinació pròpia per adaptar-se al vostre lloc favorit.

Àrea Comercial I Sala D'espera Vip

Commercial Area, SJD Airport

Àrea Comercial I Sala D'espera Vip Aquest projecte s’uneix a la nova tendència del disseny verd aeroports al món, incorpora botigues i serveis dins del terminal i fa que el passatger visqui una experiència durant la seva instància. GREEN Airport Design Trend incorpora espais d’un disseny aeroportuari més ecològic i sostenible, la totalitat de l’espai comercial està il·luminada per la llum natural gràcies a una façana de vidre monumental que dóna a la pista. El VIP Lounge es va dissenyar tenint en compte un concepte de cel·lular orgànic i avantguardista. La façana permet la privadesa a l’habitació sense bloquejar la vista a l’exterior.

Collaret I Fermall

I Am Hydrogen

Collaret I Fermall El disseny s’inspira en la filosofia neoplatònica del macrocosmos i del microcosmos, veient els mateixos patrons reproduïts a tots els nivells del cosmos. En referència a la relació daurada i la seqüència de fibonacci, el collaret presenta un disseny matemàtic que imita els patrons de fitotèxi observats a la natura, tal com es veu en els girasols, les margarides i diverses altres plantes. El torus daurat representa l’Univers, envoltat en el teixit de l’espai-temps. "Jo sóc hidrogen" representa alhora un model de "La constant universal del disseny" i un model del propi univers.

Casa Residencial

Trish House Yalding

Casa Residencial El disseny de la casa es va desenvolupar en resposta directa al lloc i a la seva ubicació. L’estructura de l’edifici està formada per reflectir el bosc que l’envolta, amb les columnes de rastells que representen els angles irregulars dels troncs i les branques. Les grans superfícies de vidre omplen els buits que hi ha entre l’estructura i permeten apreciar el paisatge i l’entorn com si estiguessis mirant entre els troncs i les branques dels arbres. El tradicional traçat en blanc i negre del Kentish representa el fullatge que envolta l’edifici i que tanca els espais.