Revista de disseny
Revista de disseny
El Sofà-Llit

Umea

El Sofà-Llit L’Umea és un sofà llit molt sexy, visualment lleuger i elegant per a fins a tres persones amb seient i dues persones en posició de dormir. Tot i que el maquinari és el clàssic sistema de clics de clics, la veritable innovació d’això prové de les línies i contorns atractius que fan d’això un moble molt atractiu.

Butaca

YO

Butaca YO segueix els principis ergonòmics de seients còmodes i línies geomètriques pures que formen abstractament les lletres “YO”. Crea un contrast entre una construcció massiva de fusta “masculina” i una tela composita “femella” lleugera i transparent del seient i del darrere, fabricada amb material 100% reciclat. La tensió del drap s’aconsegueix mitjançant l’entrellaçament de fibres (l’anomenat “cotilla”). La butaca es complementa amb un tamboret que es converteix en una taula lateral quan gira 90 °. Una varietat d'opcions de colors els permet encaixar fàcilment en interiors de diversos estils.

Màquina De Te Completament Automàtica

Tesera

Màquina De Te Completament Automàtica La Tesera totalment automàtica simplifica el procés de preparació del te i configura un estadi atmosfèric per a la preparació del te. El te solt s’omple en gerres especials en les quals es pot ajustar de manera exclusiva el temps de cocció, la temperatura de l’aigua i la quantitat de te. La màquina reconeix aquests paràmetres i prepara el te perfecte de forma totalment automàtica a la cambra de vidre transparent. Un cop abocat el te, té lloc un procés de neteja automàtica. Es pot treure una safata integrada per servir i també servir com a petita estufa. Independentment de si sigui una tassa o una olla, el te és perfecte.

El Centre De Benestar

Yoga Center

El Centre De Benestar El centre de ioga és un intent de revifar la planta soterrani de la torre Jassim. La ubicació del projecte era poc ortodoxa. Tot i això, es tractava de servir a les dones tant dins dels límits de la ciutat com de les zones residencials circumdants. La zona de recepció del centre s’entrellaça tant amb els armariets com amb l’oficina, la qual cosa permet un fluix flux de membres. Aleshores, la zona del taquilla s'alinea amb la zona de rentat de cames que indica la "zona lliure de sabates". A partir d’aleshores es troba el passadís i la sala de lectura que condueixen a les tres sales de ioga.

Bistrot

Ubon

Bistrot Ubon és un bistrot tailandès situat al nucli de la ciutat de Kuwait. Té vistes al carrer Fahad Al salim, un carrer molt respectat pel seu comerç en aquell temps. El programa espacial d’aquest bistro requereix un disseny eficient per a totes les àrees de cuina, magatzem i wàter; permetent una àmplia zona per menjar. Perquè això sigui possible, l’interior treballa on s’ha d’integrar de manera harmònica amb els elements estructurals existents.

La Làmpada

Tako

La Làmpada Tako (polp en japonès) és una làmpada de taula inspirada en la cuina espanyola. Les dues bases recorden les plaques de fusta on se serveix la "pulpo a la gallega", mentre que la seva forma i la banda elàstica evoquen un bento, el tradicional menjador japonès. Les seves parts es munten sense cargols, cosa que facilita l’ajuntament. Envasar-se en peces també redueix els costos d’envasament i emmagatzematge. L’articulació de la làmpada flexible de polipropè s’amaga darrere de la banda elàstica. Els forats forats a la base i les peces superiors permeten el flux d'aire necessari per evitar un sobreescalfament.