Revista de disseny
Revista de disseny
El Kit De Construcció Multifuncional

JIX

El Kit De Construcció Multifuncional JIX és un kit de construcció creat per l’artista visual i dissenyador de productes Patrick Martinez de Nova York. Està format per petits elements modulars dissenyats específicament per permetre la connexió de palletes estàndard per a crear una gran varietat de construccions. Els connectors JIX incorporen quadrícules planes que es poden separar, entrellaçar i bloquejar fàcilment. Amb JIX, podeu crear tot, des d’ambients estructures de mida d’habitació fins a complexes escultures de taula, tot utilitzant connectors JIX i papes per beure.

La Recollida De Banys

CATINO

La Recollida De Banys CATINO neix del desig de donar forma a un pensament. Aquesta col·lecció evoca la poesia de la vida quotidiana mitjançant elements senzills, que reinterpreten arquetips de la nostra imaginació de manera contemporània. Suggereix un retorn a un entorn de calidesa i solidesa, mitjançant l’ús de fustes naturals, mecanitzades a partir de massissos i muntades per mantenir-se eternes.

La Identitat Corporativa

Predictive Solutions

La Identitat Corporativa Predictive Solutions és un proveïdor de productes de programari per a analítica pronòstica. Els productes de l’empresa s’utilitzen per fer prediccions analitzant dades existents. La marca de l'empresa (sectors d'un cercle) s'assembla a gràfics a taula i també a una imatge molt estilitzada i simplificada d'un ull de perfil. La plataforma de marca "shedding light" és un conductor per a tots els gràfics de marca. Tant les formes fluides que es canvien, com les il·lustracions temàtiques simplificades s'utilitzen com a gràfics addicionals en diverses aplicacions.

La Identitat Corporativa

Glazov

La Identitat Corporativa Glazov és una fàbrica de mobles d’una ciutat amb el mateix nom. La fàbrica produeix mobles poc costosos. Com que el disseny d'aquest moble és més aviat genèric, es va decidir basar el concepte de comunicació en les lletres 3D "de fusta" originals, les paraules compostes per aquestes lletres simbolitzen els conjunts de mobles. Les lletres formen paraules "mobles", "dormitori", etc o noms de col·lecció, que es posicionen per semblar els mobles. Les cartes 3D descrites són semblants als esquemes de mobles i es poden utilitzar en papereries o sobre fons fotogràfics per a la identificació de la marca.

El Lavabo

Angle

El Lavabo Hi ha molts lavabos amb un disseny excel·lent al món. Però ens oferim veure aquesta cosa des d'un nou angle. Volem donar l’oportunitat de gaudir del procés d’ús de l’aigüera i amagar detalls tan necessaris però no estètics com el forat de desguàs. El "Angle" és el disseny lacònic, en el qual es van pensar tots els detalls per a un còmode ús i un sistema de neteja. Durant el seu ús no observeu el forat de desguàs, tot sembla que l’aigua simplement desaparegués. Aquest efecte, associat a una il·lusió òptica, s’aconsegueix mitjançant una ubicació especial de les superfícies de l’aigüera.

Tipus De Lletra

Red Script Pro typeface

Tipus De Lletra Red Script Pro és un tipus de lletra únic inspirat en les noves tecnologies i gadgets per a formes de comunicació alternatives, que ens connecta harmònicament amb els seus formularis de lletres gratuïts. Inspirat en l’iPad i dissenyat en Pinzells, s’expressa amb un estil d’escriptura únic. Conté alfabet anglès, grec i ciríl·lic i admet més de 70 idiomes.