Revista de disseny
Revista de disseny
El Sofà Transformable

Mäss

El Sofà Transformable Volia crear un sofà modular que es pogués transformar en diverses solucions de butaques separades. Tot el mobiliari consta de només dues peces diferents de la mateixa forma per formar diverses solucions. L'estructura principal és la mateixa forma lateral dels braços, però només més gruixuda. Els reposabraços es poden girar 180 graus per canviar o continuar la peça principal del moble.

El Suport Per A Pastissos

Temple

El Suport Per A Pastissos A partir de la creixent popularitat de la cuina casolana, podríem veure la necessitat d’un suport modern per a pastissos d’aspecte modern, que es pogués guardar fàcilment en un armari o en un sorteig. Fàcil de netejar i segur del rentaplats. El temple és fàcil de muntar i intuïtiu lliscant les plaques sobre la columna central cònica. El desmuntatge és tan senzill com simplement lliscar-los. Els Apiladors mantenen els quatre elements principals. L’empilador ajuda a mantenir tots els elements junts per a l’emmagatzematge compacte de múltiples angles. Podeu utilitzar diferents configuracions de plaques en diferents ocasions.

Butaca

Bessa

Butaca Dissenyada per a zones d’estar d’hotels, centres turístics i residències privades, la butaca Bessa s’adequa amb els moderns projectes d’interiorisme. El seu disseny transmet una serenitat que convida a les experiències a ser recordades. Després d’haver resolt la seva producció completament sostenible, podem gaudir del seu equilibri entre forma, disseny contemporani, funció i els seus valors orgànics.

Calendari

calendar 2013 “Waterwheel”

Calendari The Waterwheel és un calendari tridimensional format per sis paletes reunides en forma de roda d’aigua. Gire un calendari autònom únic per a l'escriptori com una roda d'aigua cada mes per utilitzar-la. Vida amb disseny: els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de “Life with Design”.

La Taula Final

TIND End Table

La Taula Final La TIND End Table és una taula petita, ecològica i amb una forta presència visual. La part superior d’acer reciclada ha estat tallada per aigua amb un patró intrincat que crea patrons de llum i ombres vivencials. Les formes de les potes de bambú es determinen pel patró de la part superior d’acer, i cadascuna de les catorze potes passa per la part superior d’acer i després es talla de color. Vist des de dalt, el bambú carbonitzat crea un patró de detenció, juxtaposat contra l’acer perforat. El bambú és una matèria primera renovable ràpidament, ja que el bambú és una herba de ràpid creixement, no un producte de la fusta.

L’Armari Multifunció

Shanghai

L’Armari Multifunció Armari multifuncional “Shanghai”. El patró de façana i la lacònica actuen com a “paret decorativa” i això permet percebre l’armari com un component decoratiu. Sistema “tot inclòs”: inclou llocs d’emmagatzematge de diferent volum; Les taules de nit integrades formant part de la façana de l’armari oberta i tancada amb una empenta frontal; 2 làmpades nocturnes encastades sota el volum destacat a banda i banda del llit. La part principal de l’armari està formada per minúscules peces en forma de fusta. Consta de 1500 peces de kempas i 4500 peces de roure blanquejat.