Revista de disseny
Revista de disseny
Consola

Mabrada

Consola Una consola única de fusta pintada amb acabat de pedra que mostra un antic molinet de cafè que es remunta al període otomà. Es va reproduir i esculpir un refrigerador de cafè jordà (Mabrada) per situar-se com una de les potes del costat oposat a consola on s’assenta el molinet, creant una peça fascinant per al vestíbul o la sala d’estar.

L’Anell

The Empress

L’Anell La pedra de bellesa fantàstica, piròpia, aporta la grandiositat i la solemnitat. Aquesta és la bellesa i la singularitat de la pedra identificada per la imatge, la qual cosa tindrà com a objectiu la futura decoració. Hi havia la necessitat de crear un marc únic per a la pedra, que el portés a l’aire. La pedra es va treure més enllà del seu metall subjectant. Aquesta fórmula passió sensual i força atractiva. Era important mantenir el concepte clàssic, donant suport a la percepció moderna de les joies.

Identitat Corporativa

Jae Murphy

Identitat Corporativa L’espai negatiu s’utilitza perquè fa que els espectadors siguin curiosos i un cop experimenten aquell moment Aha, els agrada i la memoritzen a l’instant. La marca del logotip té les inicials J, M, la càmera i el trípode incorporats a l'espai negatiu. Com que Jae Murphy sovint fotografia els nens, les grans escales formades pel seu nom i la càmera de baix nivell fan pensar que els nens són benvinguts. Mitjançant el disseny d'Identitat corporativa, es desenvolupa més la idea d'espai negatiu del logotip. Afegeix una nova dimensió a tots els ítems i fa que l'eslògan, Una visió poc freqüent del lloc comú, sigui fidel.

Fermall

The Sunshine

Fermall Una de les característiques d'aquesta joieria és que aquí s'utilitzava una gran forma complexa de pedra que està configurada com a marc invisible (d'aire). La vista de disseny de joies només obre la tecnologia del muntatge que amaga les pedres. La pedra en si és sostinguda per dos accessoris discrets i una placa fina arrebossada de diamants. Aquest plat és la base de tots els fermalls d’estructura de suport. S’aguanta i la segona pedra. Tota la composició va ser possible després de l'elaboració de la pedra principal.

Biplaça

Mowraj

Biplaça El Mowraj és un biplaça dissenyat per encarnar l’esperit d’estils egipcis i gòtics ètnics. La seva forma derivava del Nowrag, la versió egípcia del trineu de trinxera modificada per encarnar el to gòtic sense comprometre la seva essència antediluviana ètnica. El disseny és lacat negre amb gravats artesanals ètnics egipcis tant a braços com a cames, així com una rústica tapisseria de vellut accessoritzada amb cargols i anelles de traça que li donen un aspecte medieval gòtic.

Casa Residencial

Tempo House

Casa Residencial Aquest projecte és una reforma completa d'una casa d'estil colonial en un dels barris amb més encant de Rio de Janeiro. Situat en un lloc extraordinari, ple d’arbres i plantes exòtiques (pla original del famós arquitecte paisatgístic Burle Marx), l’objectiu principal era integrar el jardí exterior amb els espais interiors obrint grans finestres i portes. La decoració té importants marques italianes i brasileres, i el seu concepte és tenir-ne com a tela perquè el client (un col·leccionista d'art) pugui mostrar les seves peces preferides.