Revista de disseny
Revista de disseny
El Restaurant Barbacoa

Grill

El Restaurant Barbacoa L’objectiu del projecte és remodelar l’actual taller de reparació de motos de 72 metres quadrats en un nou restaurant Barbeque. L’àmbit de treball inclou un redisseny complet de l’espai exterior i interior. L'exterior es va inspirar en una reixa de barbacoa amb el senzill esquema de colors blanc i negre del carbó. Un dels reptes d’aquest projecte és ajustar els requisits programàtics agressius (40 places a la zona de menjador) en un espai tan reduït. A més, hem de treballar amb un petit pressupost inusual (40.000 dòlars EUA), que inclou totes les noves unitats de climatització i una nova cuina comercial.

El Disseny I El Concepte De Pentinat

Hairchitecture

El Disseny I El Concepte De Pentinat HAIRCHITECTURE resulta d’una associació entre una perruqueria - Gijo i un grup d’arquitectes - FAHR 021.3. Motivats per la Capital Europea de la Cultura a Guimaraes 2012, proposen una idea per fusionar dues metodologies creatives: Architecture & Peinado. Amb el tema de l'arquitectura brutalista, el resultat és un increïble pentinat nou que denota un pèl transfiguració en comunió absoluta amb les estructures arquitectòniques. Els resultats presentats són de caràcter atrevit i experimental amb una forta interpretació contemporània. El treball en equip i l’habilitat van ser crucials per convertir el cabell en un aspecte aparentment normal.

Residència

Cheung's Residence

Residència La residència està pensada amb senzillesa, obertura i llum natural. La petjada de l’edifici reflecteix la limitació del lloc existent i l’expressió formal es vol dir neta i senzilla. Hi ha un atri i un balcó al costat nord de l'edifici que il·lumina l'entrada i la zona de menjador. Les finestres corredisses es proporcionen a l’extrem sud de l’edifici on la sala d’estar i la cuina són per maximitzar les llums naturals i proporcionar flexibilitat espacial. Es proposen lluernaris a tot l’edifici per reforçar encara més les idees de disseny.

La Taula Polivalent

Bean Series 2

La Taula Polivalent Aquesta taula va ser dissenyada pels dissenyadors principals de Bean Buro, Kenny Kinugasa-Tsui i Lorene Faure. El projecte es va inspirar en les formes desenfrenades de les corbes franceses i els trencaclosques del trencaclosques, i serveix com a peça central en una sala de conferències d’oficines. La forma general està plena de varetes, la qual cosa suposa un allunyament dramàtic de la taula tradicional de conferències corporatives. Les tres parts de la taula es poden tornar a configurar en diferents formes generals per variar les instal·lacions de seients; l’estat constant del canvi crea un ambient lúdic per a l’oficina creativa.

El Centre D’Informació Temporal

Temporary Information Pavilion

El Centre D’Informació Temporal El projecte és un pavelló temporal mix-use a Trafalgar, Londres, per a diverses funcions i esdeveniments. L’estructura proposada posa l’èmfasi en la noció de “temporalitat” mitjançant l’ús del reciclatge de contenidors d’enviament com a material de construcció principal. La seva naturalesa metàl·lica pretén establir una relació contrastada amb l’edifici existent reforçant la naturalesa de transició del concepte. Així mateix, l’expressió formal de l’edifici s’organitza i s’organitza de manera aleatòria creant una fita temporal al lloc per atraure la interacció visual durant la curta vida de l’edifici.

Showroom, Venda Al Detall, Llibreria

World Kids Books

Showroom, Venda Al Detall, Llibreria Inspirat en una empresa local per crear una llibreria sostenible i completament operativa amb una empremta reduïda, RED BOX ID va utilitzar el concepte de "llibre obert" per dissenyar una nova experiència al detall que dóna suport a la comunitat local. Ubicat a Vancouver, Canadà, World Kids Books és un primer showroom, una botiga en línia segona i una tercera botiga en línia. El contrast, la simetria, el ritme i el color del color atreuen la gent i creen un espai dinàmic i divertit. És un bon exemple de com es pot millorar una idea de negoci mitjançant l’interiorisme.