Revista de disseny
Revista de disseny
L’Armari Multifunció

Shanghai

L’Armari Multifunció Armari multifuncional “Shanghai”. El patró de façana i la lacònica actuen com a “paret decorativa” i això permet percebre l’armari com un component decoratiu. Sistema “tot inclòs”: inclou llocs d’emmagatzematge de diferent volum; Les taules de nit integrades formant part de la façana de l’armari oberta i tancada amb una empenta frontal; 2 làmpades nocturnes encastades sota el volum destacat a banda i banda del llit. La part principal de l’armari està formada per minúscules peces en forma de fusta. Consta de 1500 peces de kempas i 4500 peces de roure blanquejat.

Joguina

Rocking Zebra

Joguina Als nens els encanta aquesta joguina basculant frisca, mentre que l’aspecte contemporani, els gràfics divertits i la fusta natural, són reals atractius a la casa moderna. El repte del disseny consistia en conservar el caràcter essencial d’una joguina clàssica de l’hereu, alhora que s’utilitzaven tècniques avançades i un sistema de construcció modular per permetre futurs tipus d’animals addicionals amb canvis mínims de peces. El producte envasat també havia de ser compacte i inferior a 10 kg per als canals de venda directa a Internet. L'ús d'un laminat d'impressió personalitzat és realment primordial i es tradueix en una perfecta representació del color / patró en una superfície totalment resistent a les ratllades

Els Mobles Per A La Llar

Marken Desk

Els Mobles Per A La Llar La sensació visual i lleugera d’aquest elegant i alhora fort escriptori ens remet a l’escola de disseny escandinava. La forma incòmoda de les cames, la manera com s’inclinen cap al front gairebé com un gest senyorial de salutació, ens recorda la silueta d’un home noble amb el barret saludant a una dama. El pupitre ens dóna la benvinguda a utilitzar-lo. La forma dels calaixos, com les extremitats separades de l'escriptori, amb la sensació de penjar i el seu aspecte frontal i personalitzat, explora la sala com a ulls vigilants.

Cadira De Bar

Barcycling Chair

Cadira De Bar Barcycling és una cadira de bar dissenyada per temes esportius. Té especial atenció amb la imatge de dinamisme de cadira de bar, gràcies a la cadira de bicicletes i al pedal de la bicicleta. Si bé la suavitat del poliuretà, el cuir natural i la qualitat de cosir a mà simbolitzen la durabilitat. A l’igual que cadira de bar standart no es pot canviar la posició del suport del peu, el ciclisme fa que es puguin fer seients variables mantenint els pedals en diversos llocs. assegut.

Calendari

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Calendari Un calendari promocional únic i lúdic desenvolupat i elaborat per al lloc web del portal utilitza textures de paper i dóna compte de la funcionalitat. Aquesta edició de 2013 és un organitzador de calendaris i calendaris integrat en un amb espai per escriure en els plans i en els horaris de cada any. Es va seleccionar acuradament un paper gruixut de qualitat per al calendari i un paper de baix cost per a apuntar les notes per a l’organitzador d’horaris i el contrast que es va crear s’ajusta com a part del disseny dcalendari. La funció afegida d’un organitzador d’horaris de compliment la fa perfecta com a calendari d’escriptori fàcil d’utilitzar.

La Cadira De Menjador

'A' Back Windsor

La Cadira De Menjador Fusta massissa, fusteria tradicional i maquinària contemporània actualitzen la fina cadira Windsor. Les potes anteriors passen pel seient per convertir-se en el pal de rei i les potes posteriors arriben a la cresta. Amb la triangulació, aquest disseny fort realineja les forces de compressió i tensió al màxim efecte visual i físic. La pintura de llet o l’acabat d’oli clar mantenen la tradició sostenible de les cadires Windsor.