Revista de disseny
Revista de disseny
Etiquetes

Stumbras Vodka

Etiquetes Aquesta col·lecció de vodka clàssica de Stumbras reviu l'antiga tradició tradicional del vodka lituà. El disseny fa que un antic producte tradicional sigui proper i rellevant per al consumidor actual. L’ampolla de vidre verd, data important per a la confecció del vodka lituà, llegendes basades en fets veritables i detalls agradables i atractius: la forma retallada arrodonida que recorda fotografies antigues, la barra inclinada a la part inferior que complementa la composició simètrica clàssica, i els tipus de lletra i els colors que transmeten la identitat de cada submarca, fan que la col·lecció de vodka tradicional sigui poc tradicional i interessant.

Calendari

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Calendari Construïm pobles amb vosaltres. El missatge que transmet la Promoció de vendes corporatives de Japó Oriental de NTT apareix en aquest calendari de taula. La part superior dels fulls dcalendari és un tall dels edificis de colors i els fulls superposats formen una ciutat feliç. És un calendari on es pot gaudir canviant els paisatges de la línia d’edificis cada mes i t’ofereix la sensació de mantenir-te feliç durant tot l’any.

Calendari

NTT COMWARE “Season Display”

Calendari Es tracta d’un calendari d’escriptori realitzat amb un disseny retallat que presenta motius de temporada en un relleu exquisit. L’element més destacat del disseny és quan es mostren, els motius estacionals s’estableixen en un angle de 30 graus per a una millor visualització. Aquesta nova forma expressa la novetat del NTT COMWARE per generar noves idees. Es reflexiona sobre la funcionalitat dcalendari amb un ampli espai d'escriptura i línies reglades. És bo per a la visualització ràpida i fàcil d’utilitzar, carregat d’originalitat que la diferencia d’altres calendaris.

Les Joies

odyssey

Les Joies La idea bàsica de l’odissea per monòmer consisteix a cobrir formes geomètriques voluminoses amb una pell modelada. A partir d’aquí evoluciona una interacció de claredat i distorsió, transparència i ocultació. Totes les formes i patrons geomètrics es poden combinar a voluntat, variar-los i complementar-los amb addicions. Aquesta fascinant i senzilla idea permet crear una gamma gairebé inesgotable de dissenys, perfectament en consonància amb les oportunitats que ofereix el prototipat ràpid (impressió 3D), ja que cada client pot tenir un producte totalment individual i únic (visiteu: www.monomer. eu-shop).

Polvorí I Escombra

Ropo

Polvorí I Escombra Ropo és un concepte d’esquena i escombra que s’equilibra, que no cau mai a terra. Gràcies al petit pes del dipòsit d’aigua situat al compartiment inferior de la polsera, Ropo es manté equilibrat de forma natural. Després d’escombrar fàcilment la pols amb l’ajut del llavi recte de la paperera, els usuaris poden combinar l’escombra i la paperera junts i posar-la com una sola unitat sense que hi hagi cap caiguda. La forma orgànica moderna té com a objectiu apropar la simplicitat als espais interiors i la funció de balanceig que podem fer entendre als usuaris mentre neteja el terra.

Butaca

Baralho

Butaca La butaca Baralho té un impactant disseny contemporani compost de formes pures i línies rectes. Fabricada amb plecs i soldadures a la planxa d’alumini raspallat, aquesta butaca destaca per l’ajust agosarat que desafia la resistència del material. És capaç d’ajuntar, en un element, bellesa, lleugeresa i precisió de línies i angles.