Revista de disseny
Revista de disseny
Casa Residencial

Casa Lupita

Casa Residencial Casa Lupita ret un homenatge a l'arquitectura colonial clàssica de Mèrida, Mèxic i els seus barris històrics. Aquest projecte va suposar la restauració de la casona, que es considera un patrimoni, així com arquitectònica, interior, mobiliari i paisatgisme. La premissa conceptual del projecte és la juxtaposició de l’arquitectura colonial i contemporània.

El Jardí D'infants Cifi Donut

CIFI Donut

El Jardí D'infants Cifi Donut El CIFI Donut Kindergarten està adscrit a una comunitat residencial. Per tal de crear un lloc d’activitat d’educació infantil que integri practicabilitat i bellesa, intenta combinar l’espai de venda amb l’espai d’educació. A través de l’estructura d’anells que uneix els espais tridimensionals, l’edifici i el paisatge s’integren harmònicament, formant un lloc d’activitat ple de diversió i importància educativa.

Restaurant

Thankusir Neverland

Restaurant L’àrea de tot el projecte és bastant gran, el cost de l’electricitat i la transformació d’aigua i la climatització central és elevat, a més d’altres equips i equips de cuina de cuina, de manera que el pressupost disponible per a la decoració d’espais interiors és bastant limitat, per la qual cosa els dissenyadors assumeixen el “ la bellesa natural de l’edifici en si mateix, que ens sorprèn. El sostre s’ha modificat mitjançant la instal·lació de llums de cel diferents dimensions a la part superior. Durant el dia, el sol brilla a través de les llums del cel, crea la naturalesa i efectes de llum harmonitzats.

Restaurant I Bar Japonès

Dongshang

Restaurant I Bar Japonès Dongshang és un restaurant i bar japonès situat a Pequín, format per bambú de diverses formes i mides. La visió del projecte era crear un entorn gastronòmic únic entrellaçant l’estètica japonesa amb elements de la cultura xinesa. El material tradicional, amb fortes connexions amb l'art i l'artesania dels dos països, cobreix les parets i els sostres per crear un ambient íntim. El material natural i sostenible simbolitza la filosofia antiurbana de la història clàssica xinesa, els set savis del bambú, i l’interior evoca la sensació de menjar dins d’un bosquet de bambú.

Casa

Zen Mood

Casa Zen Mood és un projecte conceptual centrat en 3 motors clau: Minimalisme, adaptabilitat i estètica. S'hi adjunten segments individuals creant diverses formes i usos: es poden generar cases, oficines o sales d’exposició amb dos formats. Cada mòdul ha estat dissenyat amb 3,20 x 6,00m disposats en 19m² dins dels pisos 01 o 02. El transport es realitza principalment amb camions, també es pot lliurar i instal·lar en un sol dia. És un disseny únic i contemporani que crea espais senzills, vius i creatius possibles a través d’un mètode constructiu net i industrialitzat.

Casa

Dezanove

Casa La inspiració de l’arquitecte va venir de la recuperada fusta d’eucaliptus de les “bateas”. Es tracta de les plataformes de producció de musclos de l'estuari i que constitueixen la important indústria local de "Ria da Arousa", Espanya. La fusta d’eucaliptus s’utilitza en aquestes plataformes i hi ha extensions d’aquest arbre a la regió. L’edat de la fusta no s’amaga i s’utilitzen les diferents cares exteriors i interiors de la fusta per crear sensacions diferents. La casa intenta agafar en préstec la tradició dels voltants i revelar-los a través de la història explicada en el disseny i el detall.