Revista de disseny
Revista de disseny
Restaurant

Thankusir Neverland

Restaurant L’àrea de tot el projecte és bastant gran, el cost de l’electricitat i la transformació d’aigua i la climatització central és elevat, a més d’altres equips i equips de cuina de cuina, de manera que el pressupost disponible per a la decoració d’espais interiors és bastant limitat, per la qual cosa els dissenyadors assumeixen el “ la bellesa natural de l’edifici en si mateix, que ens sorprèn. El sostre s’ha modificat mitjançant la instal·lació de llums de cel diferents dimensions a la part superior. Durant el dia, el sol brilla a través de les llums del cel, crea la naturalesa i efectes de llum harmonitzats.

Restaurant I Bar Japonès

Dongshang

Restaurant I Bar Japonès Dongshang és un restaurant i bar japonès situat a Pequín, format per bambú de diverses formes i mides. La visió del projecte era crear un entorn gastronòmic únic entrellaçant l’estètica japonesa amb elements de la cultura xinesa. El material tradicional, amb fortes connexions amb l'art i l'artesania dels dos països, cobreix les parets i els sostres per crear un ambient íntim. El material natural i sostenible simbolitza la filosofia antiurbana de la història clàssica xinesa, els set savis del bambú, i l’interior evoca la sensació de menjar dins d’un bosquet de bambú.

Casa

Zen Mood

Casa Zen Mood és un projecte conceptual centrat en 3 motors clau: Minimalisme, adaptabilitat i estètica. S'hi adjunten segments individuals creant diverses formes i usos: es poden generar cases, oficines o sales d’exposició amb dos formats. Cada mòdul ha estat dissenyat amb 3,20 x 6,00m disposats en 19m² dins dels pisos 01 o 02. El transport es realitza principalment amb camions, també es pot lliurar i instal·lar en un sol dia. És un disseny únic i contemporani que crea espais senzills, vius i creatius possibles a través d’un mètode constructiu net i industrialitzat.

Casa

Dezanove

Casa La inspiració de l’arquitecte va venir de la recuperada fusta d’eucaliptus de les “bateas”. Es tracta de les plataformes de producció de musclos de l'estuari i que constitueixen la important indústria local de "Ria da Arousa", Espanya. La fusta d’eucaliptus s’utilitza en aquestes plataformes i hi ha extensions d’aquest arbre a la regió. L’edat de la fusta no s’amaga i s’utilitzen les diferents cares exteriors i interiors de la fusta per crear sensacions diferents. La casa intenta agafar en préstec la tradició dels voltants i revelar-los a través de la història explicada en el disseny i el detall.

Restaurant

Xin Ming Yuen

Restaurant L’entrada és una desfilada de materials, estructures i colors contrastats. La zona de recepció és un espai de confort tranquil. Els patrons propiciosos es troben amb decoracions lúdiques. Darrere hi ha una àrea de barres dinàmica dins d’un context de repòs. Les llums led de caràcters Hui tradicionals xinesos afegeixen una sensació de futurisme. Passar per un claustre cobert amb una decoració delicada és la zona de menjador. Decorat amb imatges florals, de peix carb, amb vitralls en relleu i amb els antics armaris de Bai Zi herbolari, és un viatge visual a través del temps i de les relíquies culturals de la moda.

L’Espai Al Detall

Portugal Vineyards

L’Espai Al Detall La botiga de conceptes Portugal Vineyards és la primera botiga física de l’empresa especialitzada en vins en línia. Situada al costat de la seu de l'empresa, orientada al carrer i que ocupa 90m2, la botiga consta d'un pla obert sense particions. L’interior és un espai ceguerament blanc i mínim amb circulació circular: un llenç blanc perquè el vi portuguès brilli i es mostri. Les prestatgeries estan tallades a les parets en referència a les terrasses de vi amb una experiència al detall immersiva de 360 graus sense taulell.