Revista de disseny
Revista de disseny
L’Espai D’Oficines

C&C Design Creative Headquarters

L’Espai D’Oficines La seu creativa de C&C Design es troba en un taller postindustrial. El seu edifici es va transformar en una fàbrica de maó vermell als anys seixanta. A l’hora de protegir la situació actual i la memòria històrica de l’edifici, l’equip de disseny ha intentat tot el possible per evitar danys a l’edifici original en la decoració d’interiors. A l’interiorisme s’utilitzen molts avets i bambú. L’obertura i el tancament, i el canvi d’espais són ben concebuts. Els dissenys d’il·luminació per a diferents regions reflecteixen diferents ambients visuals.

El Nucli De Transport

Viforion

El Nucli De Transport El projecte és un Transport HUB que uneix els assentaments urbans dels voltants amb el cor de la vida dinàmica de manera fàcil i eficaç generada en combinar diferents sistemes de transport com l’estació de ferrocarril, l’estació de metro, la coberta del nil i l’estació d’autobusos a més d’altres serveis per convertir la lloc on ser el catalitzador per al futur desenvolupament.

La Bodega

Crombe 3.0

La Bodega L’objectiu del concepte de la botiga de vins de Crombé era aconseguir que els clients experimentessin una forma de comprar completament nova. La idea bàsica era partir de l’aspecte d’un magatzem, al qual posteriorment vam afegir llum i finor. Tot i que els vins es presenten en els seus envasos originals, les línies netes dels marcs metàl·lics segueixen garantint familiaritat i perspectiva. Cada ampolla penja en el marc amb la mateixa inclinació que el sommelier els serviria. El cremallera de 12 m alberga els xampanys i les taquilles. Per armari, els clients poden emmagatzemar de forma segura fins a 30 ampolles.

Centre Comercial

Fluxion

Centre Comercial La inspiració d’aquest programa ve dels turons de formigues que tenen una estructura única. Tot i que l'estructura interna dels turons de formigues és molt complexa, pot construir un regne enorme i ordenat. Això il·lustra l'estructura arquitectònica extremadament racional. Mentrestant, l'interior dels graciosos arcs de les formigues turons construeixen un imponent palau que sembla més exquisit. Per tant, el dissenyador utilitza la saviesa de la formiga com a referència per a construir tant l’espai artístic i ben construït com els turons de formigues.

La Caseta D’Exposicions

Onn Exhibition

La Caseta D’Exposicions Onn és un producte artesanal de primera qualitat que combina tradicions amb dissenys moderns mitjançant mestres culturals. Els materials, colors i productes d’Onn s’inspiren en la natura que il·luminen els personatges tradicionals amb un sabor de brillantor. La caseta de l'exposició es va crear per replicar una escena de la natura mitjançant materials que es complementen juntament amb els productes, per convertir-se en una obra d'art harmonitzada.

El Disseny D’Exposicions

Multimedia exhibition Lsx20

El Disseny D’Exposicions Una exposició multimèdia es va dedicar al 20è aniversari de la reintroducció dels lots de moneda nacional. L’objectiu de l’exposició va ser introduir el marc de la trinitat en què es va basar el projecte artístic, a saber: bitllets i monedes, els autors –40 artistes letons destacats de diversos gèneres creatius– i les seves obres d’art. El concepte de l’exposició es va originar en grafit o plom que és l’eix central d’un llapis, una eina comuna per als artistes. L’estructura del grafit va ser l’element central del disseny de l’exposició.