Revista de disseny
Revista de disseny
La Perruqueria

Vibrant

La Perruqueria Captant l'essència de la imatge botànica, el jardí del cel es va crear a tot el passadís. Al capdavant de l'espai, el traçat estret s'allarga cap amunt amb detalls òptics. Les metàfores botàniques encara s’expressen de manera vibrant per tota l’habitació, substituint el soroll que es produeix pels carrers i aquí es converteix en un jardí secret.

La Residència Privada

City Point

La Residència Privada El dissenyador va buscar inspiracions del paisatge urbà. Així, el paisatge de l'espai urbà agitat s'ha "estès" a l'espai habitable, caracteritzat pel projecte per tema metropolità. Els colors foscos van ser ressaltats per la llum per crear efectes visuals i atmosfera esplèndids. Amb l'adopció de mosaic, pintures i estampats digitals amb edificis elevats, es va produir la impressió d'una ciutat moderna a l'interior. El dissenyador va dedicar un gran esforç a la planificació espacial, especialment centrada en la funcionalitat. El resultat va ser una casa elegant i luxosa que era prou espaiosa per atendre 7 persones.

Atri

Sberbank Headquarters

Atri L’oficina suïssa d’arquitectura Evolution Design en col·laboració amb l’estudi d’arquitectura rus T + T Architects ha dissenyat un ampli atri multifuncional a la nova seu corporativa de Sberbank a Moscou. L'atrium inundat per la llum del dia acull diversos espais de treball i una barra de cafè, la sala de reunions en forma de diamant suspesa és el punt central del pati interior. Els reflexos dels miralls, la façana interior vidrada i l'ús de les plantes aporten la sensació d'espai i continuïtat.

Disseny D’Oficines

Puls

Disseny D’Oficines L’empresa d’enginyeria alemanya Puls es va traslladar a nous locals i va aprofitar aquesta oportunitat per visualitzar i estimular una nova cultura de col·laboració dins l’empresa. El nou disseny d’oficines està impulsant un canvi cultural, amb equips que registren un augment significatiu de la comunicació interna, especialment entre investigació i desenvolupament i altres departaments. La companyia també ha experimentat un augment de les reunions informals espontànies, conegudes com un dels principals indicadors d’èxit en la innovació en la investigació i el desenvolupament.

L’Edifici Residencial

Flexhouse

L’Edifici Residencial Flexhouse és una casa unifamiliar al llac de Zuric a Suïssa. Construït sobre un terreny triangular desafiant, comprimit entre la línia de ferrocarril i la carretera d’accés local, Flexhouse és el resultat de superar molts reptes arquitectònics: distàncies de límit restrictives i volum d’edificació, forma triangular de la parcel·la, restriccions respecte a la vernacle local. L’edifici resultant, amb les seves amples parets de vidre i una façana blanca semblant a la cinta, és tan lleuger i mòbil en aparença que s’assembla a un vaixell futurista que ha navegat des del llac i s’ha trobat com un lloc natural on atracar.

6280.ch El Coworking Hub

Novex Coworking

6280.ch El Coworking Hub Situat entre muntanyes i llacs a la pintoresca Suïssa Central, 6280.ch coworking hub és una resposta a la creixent necessitat d’espais de treball flexibles i accessibles a les zones rurals de Suïssa. Ofereix als autònoms locals i a les petites empreses un espai de treball contemporani amb interiors que s’inspiren en l’entorn bucòlic dels llocs i retre homenatge al seu passat industrial alhora que abasta la naturalesa de la vida laboral del segle XXI.