Revista de disseny
Revista de disseny
Jardí Privat

Ryad

Jardí Privat El repte va consistir en la modernització d’una antiga casa de camp i la converteix en un àmbit de pau i tranquil·litat, treballant de forma integral tant en les àrees arquitectòniques com paisatgístiques. La façana es va renovar, es van realitzar obres civils als paviments i es va construir la piscina i els murs de contenció de bany, creant noves ferreries de forja per als arcs, murs i tanques. La jardineria, el reg i l’embassament, a més dels llamps, els mobles i els accessoris també es van dedicar de manera exhaustiva.

Cafeteria I Restaurant

Roble

Cafeteria I Restaurant La idea del seu disseny es va treure del filet i les cases de fum dels Estats Units i, com a resultat de l’equip de recerca de la primera fase, l’equip de recerca va decidir utilitzar fusta i cuir amb colors foscos com el negre i el verd, juntament amb l’or i la rosa. l'or es va prendre amb una llum càlida i de luxe. Les característiques del disseny són 6 grans canelobres en suspensió que consten de 1200 acer anoditzat a mà. A més del taulell de 9 metres, que està cobert per un paraigües de 275 centímetres, format per belles i diferents ampolles, sense cap suport es pot cobrir el taulell de barra.

La Investigació I El Desenvolupament Arquitectònic

Technology Center

La Investigació I El Desenvolupament Arquitectònic El projecte arquitectònic del Centre Tecnològic té com a pauta la integració del conjunt arquitectònic al paisatge circumdant, un espai tranquil i agradable. Aquesta idea definidora converteix el conjunt en una fita humanitzada, destinada a la necessària immersió intel·lectual dels investigadors que hi actuaran, expressada en la seva intenció plàstica i constructiva. El cridaner i integrat disseny dels sostres en forma còncava i convexa gairebé toquen les línies horitzontals accentuades que defineixen així, les principals característiques del complex arquitectònic.

El Disseny D’Interiors

Gray and Gold

El Disseny D’Interiors El color gris és avorrit. Però avui, aquest color és un dels principals capes en estils com el golf, el minimalisme i l’alta tecnologia. El gris és un color preferit per a la privadesa, tranquil·litat i descans. Convé principalment aquells que treballen amb persones o es dediquen a exigències cognitives, com a color general general. Les parets, el sostre, els mobles, les cortines i els sòls són de color gris. Les tonalitats i la saturació del gris només són diferents. Es van afegir or amb detalls i accessoris addicionals. S’accentua amb el marc.

Casa

Santos

Casa Utilitzant la fusta com a element constructiu principal, la casa desplaça els seus dos nivells en secció, generant una coberta vidriada per integrar-se amb el context i permetre la llum natural. L’espai de doble alçada articula aquesta relació entre la planta baixa, la planta superior i el paisatge. Un terrat de metall sobre la claraboia vola, protegint-lo de la incidència del sol occidental i reconstruint formalment el volum, emmarcant la visió del medi natural. El programa s’articula ubicant usos públics a la planta baixa i usos privats a la planta superior.

L’Interiorisme Comercial

KitKat

L’Interiorisme Comercial Representar el concepte i la marca global de forma innovadora mitjançant el disseny de la botiga, específicament per al mercat canadenc i la clientela de Yorkdale. Utilitzant l’experiència d’un pop-up anterior i ubicacions internacionals per innovar i repensar tota l’experiència. Creeu una botiga ultra-funcional, que funcioni bé per a un trànsit molt elevat i un espai complex.