Revista de disseny
Revista de disseny
Casa Residencial

Slabs House

Casa Residencial El Slab House va ser dissenyat per a juxtaposar materials de construcció, combinant fusta, formigó i acer. El disseny és alhora modern i alhora discret. Les enormes finestres són un punt focal immediat, però estan protegides de la intempèrie i de la vista del carrer per les lloses de formigó. Els jardins presenten una gran quantitat a la propietat, tant al nivell del sòl com al primer pis, permetent als residents sentir-se connectats amb la natura en interactuar amb la propietat, creant un flux únic a mesura que es mou des de l’entrada a les zones d’estar.

Casa

VH Green

Casa La casa s’estén de color verd, tant planer com estereoscòpic, que creen un bon ambient tant per als residents com per a la ciutat. A la assolellada regió asiàtica, Breeze Soleil que utilitza aquest verd és una forma de pensar molt eficaç. No només es pot obtenir la funció de la protecció solar a l’estiu, sinó també la protecció de la intimitat, l’evitació del soroll del carrer i l’efecte refredat per un reg automàtic.

Església

Mary Help of Christian Church

Església Atesa l'extensió de la comunitat catòlica i l'augment del turisme a l'illa de Samui, Suratthani. Maria Help de l'exterior de l'església cristiana va ser dissenyada en una forma combinada de mans orant, ales angulars i els raigs de l'Esperit Sant. Espai intern, seguretat com a l’úter matern. Amb l'ús del llarg i estret buit de llum i un gran aïllament lleuger de l'ala de formigó que travessa el buit lleuger es va crear per crear una ombra que continuï canviant amb el temps però conserva la comoditat interior. Minimitzeu la decoració simbòlica i l’ús del material natural com a tranquil·litat humilment mentre pregueu.

Casa Residencial

Abstract House

Casa Residencial La residència utilitza una estètica moderna i conserva un pati central, que evoca la pràctica tradicional de Kuwaiti en l'edifici de cases. Aquí la residència és capaç de reconèixer tant el passat com el present, sense xocar. La característica d’aigua dels esglaons de la porta principal s’escorre cap a fora, els vidres de terra a sostre ajuden a mantenir els espais més oberts, permetent als usuaris anar entre fora i dins, passat i present, sense esforç.

Restaurant

Chuans Kitchen II

Restaurant La cuina de Chuan II, que té com a mitjà tant les terres negres de Sichuan Yingjing com els materials extraïts de la construcció de metro com a mitjà, és un restaurant experimental basat en l'experiment contemporani d'art tradicional tradicional. Inpassant el límit dels materials i explorant la forma moderna de l'art tradicional tradicional, Infinity Mind va extreure les juntes rebutjades després de disparar la ceràmica negra de Yingjing i les va utilitzar com a element decoratiu principal a la cuina de Chuan II.

Cafè

Hunters Roots

Cafè Es va crear un interior inspirat en una estètica moderna i neta i es va crear un interior inspirat en caixes de fruites de fusta usades de forma abstracta. Les caixes omplen els espais, creant una forma escultòrica immersiva, gairebé cova, però que es produeix a partir de formes geomètriques simples i rectes. El resultat és una experiència espacial neta i controlada. El disseny intel·ligent també maximitza l'espai limitat convertint els accessoris pràctics en funcions decoratives. Les llums, els armaris i les prestatgeries contribueixen al concepte de disseny i d’escultura visual.