Revista de disseny
Revista de disseny
Cafè

Aix Arome Cafe

Cafè El Cafè és on els visitants senten la convivència amb els oceans. L'enorme estructura en forma d'ou situat al mig de l'espai funciona alhora com caixer i subministrament de cafè. L’aspecte icònic de la caseta s’inspira en un cafè de cafè obscur i fosc. Dues grans obertures situades a la part superior frontal de les dues cares del “gran de faves” serveixen de bona font de ventilació i de llum natural. El cafè proporcionava una taula llarga com un munt de pulpets i bombolles. Els llums aparentment penjants a l’atzar s’assemblen a la vista dels peixos a la superfície de l’aigua, les ondulacions brillants absorbeixen l’acollida llum del sol del cel blanc.

L'exposició A La Carretera

Boom

L'exposició A La Carretera Aquest és un projecte de disseny d’exposicions per a un xou de moda d’una marca de moda a la Xina. El tema d'aquest espectacle de carreteres posa de manifest el potencial dels joves per estilitzar la seva pròpia imatge i simbolitza el soroll explosiu que es va mostrar en públic. La forma Zigzag s'utilitzava com a element visual principal, però amb diferents configuracions quan s'aplica a les cabines de diferents ciutats. L'estructura de les casetes de l'exposició eren totes preferents a la fàbrica i instal·lades al lloc. Algunes parts es poden reutilitzar o reconfigurar per formar un nou disseny de la caseta per a la propera parada del camí.

Oficina De Vendes

Chongqing Mountain and City Sales Office

Oficina De Vendes “Mountain” és el tema principal d’aquesta oficina de vendes, que s’inspira en el rerefons geogràfic de Chongqing. El patró de marbres grisos al terra està formant forma triangular; i hi ha molts angles i cantonats estranys i aguts a les parets dels elements i als taulells de recepció amb forma irregular, per demostrar el concepte de “muntanya”. A més, les escales que uneixen els pisos estan dissenyades per ser un pas per la cova. Mentrestant, els llums LED es pengen del sostre, imitant l'escena de pluja a la vall i presenten sensació natural, per suavitzar tota la impressió.

La Cocteleria

Gamsei

La Cocteleria Quan Gamsei va obrir les seves portes el 2013, l'hiperlocalisme es va introduir en un camp de pràctiques que fins aleshores s'havia limitat exclusivament al panorama alimentari. A Gamsei, els ingredients per a còctels són alimentats salvatges o cultivats per agricultors locals artesans. L’interior del bar, és una clara continuació d’aquesta filosofia. Igual que els còctels, Buero Wagner va procurar tots els materials a nivell local i va treballar en estreta col·laboració amb fabricants locals per produir solucions a mida. Gamsei és un concepte totalment integrat que converteix l’esdeveniment de beure un còctel en una experiència nova.

Concepte D’Arquitectura Corporativa

ajando Next Level C R M

Concepte D’Arquitectura Corporativa ajando Loft Concept: La informació és el material de construcció del nostre univers. S'ha creat un loft molt inusual al districte del port de Mannheim, Alemanya. L’equip complet ajando viurà i treballarà allà a partir del gener del 2013. L’arquitecte Peter Stasek i l’oficina d’arquitecte loftwerk ubicada a Karlsruhe estan al darrere del concepte d’arquitectura corporativa del golf. Es va inspirar en la física quàntica de Wheeler, en l'arquitectura de Josef M. Hoffmann i, per descomptat, en la informació en ajando: "La informació fa que es faci la volta al món". Text del periodista gratuït Ilona Koglin

El Cafè Universitari

Ground Cafe

El Cafè Universitari La nova cafeteria “Ground” serveix no només per crear cohesió social entre els professors i estudiants de l’escola d’enginyeria, sinó també per fomentar la interacció entre i entre els membres d’altres departaments de la Universitat. En el nostre disseny, vam dedicar el volum de formigó no adornat de formigó d’una antiga sala de seminaris mitjançant la disposició d’una paleta de taulons de noguera, alumini perforat i un trencall en les parets, el sòl i el sostre de l’espai.